SAMSUNG Galaxy S II
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SAMSUNG Galaxy S II
Pravdepodobne nieco s objektivom. vymena lahka len prepojis flex .cena cca 25-30 eur
http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-for-S ... 2a2a7ff68e
http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-for-S ... 2a2a7ff68e
da sa to vymenit, ja som prave menil display asi pred 3oma tyzdnami podla videa co daval arkaz
nie je to az take zlozite ako by si clovek myslel
vsetko mi zatial funguje vyborne a telefon je po roku ako novy
nie je to az take zlozite ako by si clovek myslel
vsetko mi zatial funguje vyborne a telefon je po roku ako novy
chcel by som sa spýtať že prečo mi niektoré aplikácie ako napríklad rádio alebo iTransit BA ide len cez wifi a klasicky keď zapnem internet tak to nejde.
-
vladenko007
VIP
V sekcii názvy prístupových bodov máš zrejme aktívne wap. Prepni to na Internet. Ak tam nemáš tak daj vytvoriť nový.
Kde Meno dáš napríklad Orange Internet a APN dáš internet. A dáš uložiť a aktivovať (klikneš na to kolečko aby to bolo aktívne) A mali by sa dať používať aplikácie cez internet aj bez wifi (samozrejme musíš mať dátovy program od operátora)
Kde Meno dáš napríklad Orange Internet a APN dáš internet. A dáš uložiť a aktivovať (klikneš na to kolečko aby to bolo aktívne) A mali by sa dať používať aplikácie cez internet aj bez wifi (samozrejme musíš mať dátovy program od operátora)
diky už to ide
-
krankenwagen
Professional
Potešilo. 
Prekvapilo ma, že je v zozname aj taký Ace 2, ktorý má doteraz iba GB, a nemá ani ICS, a rovno na 4.2.2. Alebo dokonca Young, neviem si predstaviť TouchWiz UX na tak malom mobile...
Ale teším sa.
Neviete, kedy to vypustia na stiahnutie?
Prekvapilo ma, že je v zozname aj taký Ace 2, ktorý má doteraz iba GB, a nemá ani ICS, a rovno na 4.2.2. Alebo dokonca Young, neviem si predstaviť TouchWiz UX na tak malom mobile...
Neviete, kedy to vypustia na stiahnutie?
-
Dildogripak
Medium Professional
Dík páni, objednal som, čakám na foťák, pustil som za to 26e, po výmene sa ozvem či som vôbec dokázal zapnúť mobil
Takéto drahé kúsky som ešte nerozoberal, najdrahší kus čo som mal do poslednej sračky rozobratý bol LG ku990i
Takéto drahé kúsky som ešte nerozoberal, najdrahší kus čo som mal do poslednej sračky rozobratý bol LG ku990i
-
D_I_C_K
Light Professional
Zdravim ....chcem sa len opytať taku blbu otazku dnes som potreboval využiť prvy krat poriadne pamať na smrtphone namiesto USBčka ..a natrafil som na problem ze nemam miesto ....čo ma prekvapilo neveril som ze za rok by som tolko zapratal ..moja otazka teda znie ci vyuzitie pamate a pamat k dispozicii su v mojom pripade normalne ? alebo mam hladat a riesit to sformatovanim ? ..alebo to proste tak musi byt a tie zmiznute GB vyuziva telefon na svoje veci ? ...nevyznam sa do toho
dik moc
dik moc
-
guess.whoo
Redeemer
no ano..zo 16gb pamate si telefony vo vseobecnosti beru zhruba 2-4 gb v zavislosti od druhu..11,49 je ok
-
D_I_C_K
Light Professional
hej lenze ja nemam ani tych 11,49
o to ide ...
teda mam ale niečo čo tu nieje zobrazene mi žerie ešte nejake minimalne 2GB ...kedže mam 12MB k dispozicii
teda mam ale niečo čo tu nieje zobrazene mi žerie ešte nejake minimalne 2GB ...kedže mam 12MB k dispozicii
koľko je momentálne dobrá cena za SII ? nejak sa v tom neorientujem poslednú dobu.... je vela 260€ ?
konkrétne za tento
http://mobil.bazos.sk/inzerat/23749908/ ... -i9100.php
konkrétne za tento
http://mobil.bazos.sk/inzerat/23749908/ ... -i9100.php
-
guess.whoo
Redeemer
idu okolo 200 cize je to az az
ide mi hlavne o to, aby bol ten mob neobúchany a podobne..som ochotny si za to priplatit, neznašam totiž obuchane alebo inak ošuchane telefony, tiež aby mal zaruku čo najdlhšie
ale je pravda že 260 je dosť... lebo od 300 idú nové...
čo pozerám, tak po 200 síce idú, ale na každom je vidieť, že niečo už má za sebou
ešte pouvažujem... mobily nejak neriešim, ale toto mi príde ako dobrý kompromis.. vybavenosť takmer totožná s S3 (okrem pás vecí samozrejme) ale cena podstatne nižšia
ale je pravda že 260 je dosť... lebo od 300 idú nové...
čo pozerám, tak po 200 síce idú, ale na každom je vidieť, že niečo už má za sebou
ešte pouvažujem... mobily nejak neriešim, ale toto mi príde ako dobrý kompromis.. vybavenosť takmer totožná s S3 (okrem pás vecí samozrejme) ale cena podstatne nižšia
-
guess.whoo
Redeemer
uf tak takmer totoznou by som ju nenazval, za 220 kupis sgs2 tip top stave ked trosku prebehnes ponuky, za 260 budu onedlho htc one x
Dobry den, našiel som na nete novu aktualizaciu firmwaru vid tu: http://www.sammobile.com/2012/11/15/i91 ... -firmware/
chcem sa spytať je tam napisané ze I9100XXLSJ, I9100XXLSJ/I9100OXXLS1/I9100XXLS6.
a ja v mobile mam napisané I9100XXLQ6. pojde mi to alebo to není robené na moju verziu, oplatí sa mi to stahovať a či mi to vlastne pojde na mojom mobile lebo to vyzera fakt dobre. Dakujem
chcem sa spytať je tam napisané ze I9100XXLSJ, I9100XXLSJ/I9100OXXLS1/I9100XXLS6.
a ja v mobile mam napisané I9100XXLQ6. pojde mi to alebo to není robené na moju verziu, oplatí sa mi to stahovať a či mi to vlastne pojde na mojom mobile lebo to vyzera fakt dobre. Dakujem
Pojde,i ked pisu ze je to pre-release,takze buh vi ci to je stabilne
Lebo skusal som to aj podľa toho navodu no v Odin mi to vobec nenabehlo ako tam pisane zltou farbou je ze pripojene, pritom som všetko sparvil ako bolo pisane. aj ked neviem či som dobre spravil čo tam bolo pisane ohladom toho restartu mobilu do downloadu či ako
-
Mek
Addict
No ano, musis restartovat mobil do download modu a potom ho pripojit, odin si ho uz rozozna.
ano uz som to spravil a fiči všetko ako má. Dakujem