Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stuff
Light Expert
Light Expert

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa stuff »

Michaelo napísal:JJ, velmi vela ludi zhana Udenu Slivku ako prichut a stale je vypredana ihned po naskladneni, takze aj liquidy ak su dobre, musia rychlo miznut.

Inak, nejako mi prestvy dymit moja Vision :D Na 1.8 chuti moj liquid ako spalena cibula, na 2.4 fungoval v pohode a chutil super, teraz nech zhavim ako dlho chcem, takmer ho neciitim a ide len slaby dym. Na CE4+ slape v pohode, aj ked tam sa mi zda ze sa rychlejsie spotrebuje (jedna Vision mi vydrzi viac ako den, jedno CE4+ mi vydrzi cca pol dna, tzn ze namiesto 3ml, spotrebujem 4,5ml za rovnake obdobie).

pre rypalov: spiralku si pravidelne cistim a nie je vobec zanesena.
mozno sa ti pali izolacia okolo spiralky.je to taka tkanina.malymi noznickami ju prestrihni a vytiahni,mozno to pomoze.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

O tom viem, tym to nie je, a to rozhodne neznizi dymivost :)

A chut to tiez IMO neposkodi (teda ano, poskodi, ale robi mi to iba u 2ch zo 4ch liquidov).
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Dostala sa mi do pod ruku jedna Vivi Nova a aj ked som nefajciar, tak si musim pochvalit, ze to je super vec na prilezitostne pobafkavanie, hlavne rozne ovocne naplne, zachutila mi dost prichut kubanskej cigary (vsetky su bez nikotinu). Iba je to momentalne trochu velke a neprakticke a pri vydychovani ma skriabe v hrdle, co trochu nechapem.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To skriabanie je bezne, vdychujes paru a nie dym, zo zaciatku je treba vela pit kym si na to hrdlo zvykne.

Ale radim ti, ak nefajcis, tak s tym ani nezacinaj (aj ked mas beznikotinove).
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

prejavila sa u niekoho alergia ???

na vela forach sa o tom nekeca ale uz sa zacala prejavovat, zbadal som to aj u inych ludi, samozrejme tym neznevazujem vyrobky, len je to skor o nas ako o vyrobku. Objavenie sa cervenych pupienkov, po tele silne svrbiacich. Pokial sa fajcit prestane do dvoch-troch dni su prec, ked sa fajcit zacne do hodiny dvoch sa zacinaju objavovat. intenzita a pocet zavisi od cloveka a jeho schopnosti reaghovat na tieto latky. Zatial este pre nedostatok casu neviem ci propylen glycol alebo glycerin ale na 100pro potvrdene ze to je tym.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Vsade mas napisane, ze niekto moze byt alergicky na PG ci VG a ak si na niektoru z latok alergicky, tak mas pouzivat tu druhu.

Ja pouzivam VPG (mix oboch), som alergikom od detstva, ale na toto nastastie alergiu vobec nemam :)
qwerty-xyz

tak toto je mega pecka. :))) uznajte sami chlapi, toto keby erytrocyt spravil v robote tak sa zoseru komplet vsetci na totálku.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zy1LxD50FU
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Čo to má za mašinku že mu to tak dymí ? :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

lenivy mrknut komenty pod videom? napísal:he's using an EA mod and a Nimbus Rebuildable Atomizer
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

toto chcem, kde to zoženiem ?

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 14:51)
si predstavte tú situáciu, že to fajčíte v aute za jazdy, zastaví vás hliadka, otvoríte okno, najprv vyjde z auta obrovský mrak a potom vy :D
qwerty-xyz

mi-chau ti napisal zlozenie zostavy co ma. osobne si myslim ze to pojde s kazdym gripom pri 6 voltoch a 3 ohmovom dvojcievkovom atomizeri a takmer cistym VG ckom v liquide, kto by vedel kde to na CR-SR zohnat a za aku cenu, budem rad.

ALE, co som sa pytal, tak pri piatich voltoch, VG cku a Iclear30 tke sa to vraj nepodarilo aj ked dymu slo pozehnane.....

Erytrocyt, nemam sajn kde sa to da zohnat, treba sa poinformovat aj u pana Rumelu z ceska moznoze by vedel, lebo je to salenota riadna. taketo nieco mat je fakt božie . . .
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Trochu som pogooglil a spýtal sa pár ľudí kde sa to dá zohnať. Už len čakám na odpoveď.

- cena vychádza v prepočte na 28€ len za ten atomizér.
Síce neťahá do pľúc, ale dymu to fakt robí veľmi veľa na to, ako krátko potiahla.
mi-chau
Darca
Darca

Vynecham fakt, ze ma ta aziatka nenormalne obrovske ruky. To je kruty parostroj. Dva poriadne puky do pluc a nevidim na monitor :lol: Ale nejako podozrivo casto tam dolievala liquid. Bud to ma maly zasobnik, alebo (to skor) nenormalnu spotrebu.

Ale na kabaretne triky s bublifukom urcite pecka.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ruky som si nevsimal, mna stvalo ze hovorila EN a tym ich Filiinskym jazykom dost miesane a raz hovorila potichu a raz nahlas.

Na zaciatku ukazovala, ze je velky ako vrchnak flasticky od liquidu. Ale ja si tiez momentalne neplnim cely atomizer, ale len kvapkam na knoty, lebo ho chcem konecne vycistit :D
qwerty-xyz

kurvajz, zistite kde sa to da kupit za kolko presne a ci na to treba ten grip co ma ona alebo to potiahneme aj s LAVA TUBE.

INAK MI-CHAU a ostatni toto je moje, :) takze STV VIVI NOVA a spol. VIDIS do okienka kolko liquidu mas, plus to mas celokovove, ... uplna pecka... :)
mi-chau
Darca
Darca

Da sa ten tubus kupit extra ci zas musim kupit celu vivinovu?
qwerty-xyz

ja len samostatnu tubu nahradnu neviem najst, ... :) netusim teda ci je alebo nie je ...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bohužiaľ, je treba kúpiť celé, ako pozerám, tak samotný "stv tubus s okienkami" sa kúpiť nedá (zaujímavé že u VIVI sa tubus kúpiť dá).

Ale asi si ju tiež kúpim. Klasická VIVI vyzerá super, ale bez okienka tam plním liquid len odhadom. Síce väčšinou presne, no mať prehľad je predsa len lepšie.

http://www.ego-cigarety.sk/index.php?ma ... cts_id=532
http://www.svet-ecigaret.cz/www-eshop-r ... 4ohm-cerna
qwerty-xyz

kupujte ORIGO VISION, pokial mate moznost, a pokial mate CESTU odporucam v KE, pri auparku je obchodik, ktory ma velmi dobre ceny a velmi dobry pristup. (klop klop klop) Podobny ako je u smoki-ho.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Len smoki uz mesiac nema 1300mAh baterky a na maily reaguje zmatene...
Napísať odpoveď