Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa TommyHot »

Stoporko my sme narod holubici odjakziva zvyknuty byt v predklone a pokorne prijimat hociaky udel. Tu aj keby politik chodi po domoch a kradne ludom veci z chladnicky, tak by sa nic nestalo.

Jasne, ja som za, treba dodrziavat zakon a vymozitelnost prava aplikovat na vsetkych bez rozdielu... Len aby nam tu potom na hlavu nepristalo par demokratickych rakiet za ucelom odstranenia "rasizmu"
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To preháňaš.

Ja som toho názoru ako súdruhovia vyššie, v prípade problémov môžu zdvihnúť rite zelené hlavy.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mozno prehanam, ale spomen si aky humbuk bol okolo francuzskych ciganov, ked tam uradoval fasista Sarkozy... Z nas by bez mihnutia oka spravili rasistickych otrokarov..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

TommyHot - tebe by tá "nálepka" prekážala? :) Za cenu toho, že sa táto krajina postaví na nohy a ľudia stratia jeden z hlavných dôvodov nasrdenosti, myslím si, že by to za to stálo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Postavila na nohy? :lol: Ak to myslíš z nejakého ekonomického pohľadu, tak dobrý vtip, ale mohlo by to vyčistiť atmosféru, ľudia by už nemuseli vidieť všetko zlo vesmíru v cigánovi a konečne sa pozrieť aj na zúbky pánom zo zbojníckeho vŕšku.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Stoporko tato krajina ma podstatne vacsie problemy ako su nejaki negramotni cigani. Ano, hejslovaci sa potrebuju potlapkat po pleci, ale prestanu politici okradat nasu produktivitu a spotrebu? Zmeni sa sudnictvo? Prestanu si fizli na kazdom rohu honit ego? Vytvori sa vzdelanostna spolocnost? Nemyslim si....
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Hughito na to kápnul - momentálne sú cigáni akýmsi ventilom občianskej nasrdenosti. Po tom budú nasledovať, myslím si, Ja a Ty, Penta-gram a naši milovaní papaláši. Vravím, začať treba postupne a tým, čo ľudí najviac pocitovo páli.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kym vyriesime ciganov, tak politici najdu ineho nepriatela, ktoreho nam podsunu, aby mohli beztresne kradnut. V tom su naozaj dobri ;)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

seth82 napísal:Práve preto som bol celkom nadšený tým návrhom Polláka (tuším to bol on, celkom nedávno), na základe ktorého by im mali finančné tresty a pokuty strhávať postupne zo sociálnych dávok.
Nedávno to bolo v parlamente a neprešlo to: http://www.najpravo.sk/clanky/socialkar ... lzoby.html
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Normálny občan by mal viesť život tak, aby pokiaľ možno predchádzal škodám a má sa im vyhýbať. Osobne si myslím, že úmyselne Vám ani jeden asociál neublíži a nemá záujem Vám urobiť žiadnu škodu. Ale ak niekto rád provokuje majetkom, ukazuje sa, čo všetko má, provokuje tak, že je "viac", potom sa nemôže čudovať, že si ho "niekto" vyhliadne, že mu "niekto" nejakú škodu urobí. Ostatne každý má právo sa poistiť. Základná dávka pomoci v hmotnej núdzi je tuším okolo 60€. Z toho sa podľa mňa nedá vyžiť. Exekúcia sociálnych dávok by bola absurdným riešením, ktoré by nemalo žiaden výsledok, okrem enormného nárastu chudoby, na čo už nejedenkrát poukázal EUROSTAT. Sociálne dávky musia zostať v exekučnej imunite
Myslím že ešte pred učinením krokov "proti" asociálom (ďalej cigáň), by sa mali preškoliť takýto ľudia čo už od zúfalstva ani nevedia čo hovoria... Ako toto môže vypustiť normálny človek z huby?!
Čo veta to zvýšenie tlaku. :smt098 "Ale ak niekto rád provokuje majetkom, ukazuje sa, čo všetko má, provokuje tak, že je "viac", potom sa nemôže čudovať, že si ho "niekto" vyhliadne, že mu "niekto" nejakú škodu urobí. Ostatne každý má právo sa poistiť." - Chápem správne že keďže sa mi v živote podarilo sa "dobre" (relatívne, na aktuálnu dobu) uchytiť tak si nemám kúpiť auto(á) ani dom, záhradu či iné známky luxusu? (áno, myslím že dneska na Slovensku to už je luxus) lebo cigáňom sa to nelúbi?! A vlastne, OSPRAVEDLŇUJEM sa veď mám právo sa (bezplatne???!?!) poistiť takže chudáčatá cigánčatá môžu vo vandalizme pokračovať...
Ptfuj a hanba autorovi

EDIT: http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... davok.html
Správne, majú príspevok na bývanie, veľmi elegantné riešenie ktorému sa nedá namietať, i keď podľa môjho gusta stále "slabota"
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

skuki: Vlastne hej, som idiot, ved som tu tuším soptil, že Fico hlasoval proti tomu, teda konkrétnejšie jeho strana - nemôže predsa stratiť tak značné percento voličov z radov cigánov....
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

http://www.sme.sk/c/6739440/dochodca-v- ... odinu.html

tipujem, ze v diskusii boli same suhlasne prispevky :D
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

Postupne sa to neda kedze uz sa prestava kradnut vo velkom a ludia ktory kradnu sa musia ohanat a zhanat nove podmienky na kradnutie.
Zacina tu byt dusno a niekde sa to ventilovat musi a zakryvat. Romovia su len zasterka na machynacie.
hughito
Redeemer
Redeemer

To ma teší, že čoraz viac ľudí si toto uvedomuje (samozrejme, to neneguje to, že nejaký problém s cigánmi tu proste jestvuje). Je to fenomén, ktorý platí univerzálne, akurát sa mení ten činiteľ, na ktorý sa upriamuje pozornosť.

Aspoň toto keď si však ľudia budú uvedomovať, tak strany typu ĽSNS a pod. odpad nikdy nezískajú reálnu podporu, ktorá vy už bola nebezpečná.
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Podla mna romnsky problem ani neutichne kedze eu teraz chysta naliat velke love do tohto problemu. Skor si myslim ze radsej zaplatia aby zostali u nas ako keby mali dalej migrovat do susednych statov.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

TommyHot napísal:Stoporko tato krajina ma podstatne vacsie problemy ako su nejaki negramotni cigani. Ano, hejslovaci sa potrebuju potlapkat po pleci, ale prestanu politici okradat nasu produktivitu a spotrebu? Zmeni sa sudnictvo? Prestanu si fizli na kazdom rohu honit ego? Vytvori sa vzdelanostna spolocnost? Nemyslim si....
Ked zijes medzi idiotmi sa necuduj ze ti vladnu idioti. A cigani su vrchol tohoto idiotizmu.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Najviac neznasam ked som v spolocnosti ludi ktora neznasa romov! Najradsej by icg vystahovali, alebo povolalo novodobeho hitlera na nich. To preto ze vraj nechcu pracovat. To treba aj bielich pozabijat lebo nepracuju? Aj bieli si tazko najdu zamestnanie,.. Ze dostavaju davky? Vacsina z vas volila istoty a istoty ziskaju aj romovia ved zijeme v humanistickej spolocnosti kde sa o ludi treba postarat ked su v problemoch.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Už nie si ani vtipný a iba málokto ti na tie tvoje trolly skočí. Go back to 4chan.
Prílohy
troll
troll
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Nejaky nacek mi tu nebude rozpravat co mam robit a co nemam,... Ja sem pisem pravdu ci sa ti to paci alebo nie. Co je nepravda nq mojom tvdeni? Vela ludi na slovensku ked pride debata o romoch tak v navale emocii padaju hlasky ako by ich vystahovali na ostrov aby nas svojou pritomnostou neotravovali alebo este lepsie do PLYNU!
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Preco ich hned stahovat. Ked budes mat deti pochopis ked ti pride zo skoly a romske decko dostane zadara potreby a ty platis nehorazne prachy len za to ze ty makas a ich stary doma fetuje. Pravdaze to tak nieje. U nas cigan na oktavke slusne obleceny a v rakusku pasie dceru s neterou. A stale pobera davky. Kde je v tomto pripade spravodlivost. Ja ich nechcem vyhnat nech zostanu ale ako sa hovori na kazdeho rovnaky bic.
Napísať odpoveď