Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Nejak som sa nad tým nepremýšľal, ale tak, mal som vo výhľade iné dve. Nevyšli a teraz je rad na ňu. Mohol som ju pozvať skôr, to je pravda, ale ako som spomínal, riešil som iné a nad ňou som sa nejak nezamýšľal.
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
lukas9206 napísal:Hádam jej to nenapíšem hneď v prvej správe
a preco nie? teda nie hned v prvej ale behom prveho, druheho dna konverzacie
minule ked som bol dva tyzdne dozadu v bare tak tam sedeli dve dievcata spolu asi kamaratky, a som si k nim prisadol chvilu podebatil a aj daval naznaky az som sa ich casom spytal ci by nesli do trojky a oni ze hej tak sme isli na damske toalety a tam som ich pekne krasne pomiloval 
-
Grim
Darca
...obyčajne sa za PC nesmejem, ale toto bolo dobrééé...
...z toho ti verím akurát tak to, že si bol v bare a sedeli tam dve baby...potom ti verím už len bodky a čiarky...
-
javatar
Hardcore addict
lukas9206 - cakal by som maximalne 2 dni - nasledne telefonat (ziadne sms, fb spravy a podobne), predstavil sa, mal v pripravene 2 miesta kam by si ju chcel pozvat, pozval ju, dohodol sa na konkretnom case a mieste, stretol sa - a pokial nevies co mas hovorit tak nechaj rozpravat ju
Kolko to stalo?Famine napísal:minule ked som bol dva tyzdne dozadu v bare tak tam sedeli dve dievcata spolu asi kamaratky, a som si k nim prisadol chvilu podebatil a aj daval naznaky az som sa ich casom spytal ci by nesli do trojky a oni ze hej tak sme isli na damske toalety a tam som ich pekne krasne pomiloval
Tak, na to už je neskoro, nejaký ten týždeň už prešiel. Lenže ja ani neviem či je to ozaj jej číslo, aj keď mi ho dala viac menej sama, no šanca že troluje tu je vždyjavatar napísal:lukas9206 - cakal by som maximalne 2 dni - nasledne telefonat (ziadne sms, fb spravy a podobne), predstavil sa, mal v pripravene 2 miesta kam by si ju chcel pozvat, pozval ju, dohodol sa na konkretnom case a mieste, stretol sa - a pokial nevies co mas hovorit tak nechaj rozpravat ju
Stále viac uveriteľné ako qwertyho príhody.Famine napísal:minule ked som bol dva tyzdne dozadu v bare tak tam sedeli dve dievcata spolu asi kamaratky, a som si k nim prisadol chvilu podebatil a aj daval naznaky az som sa ich casom spytal ci by nesli do trojky a oni ze hej tak sme isli na damske toalety a tam som ich pekne krasne pomiloval
to je qwertyho brat 
-
Grim
Darca
...to ťažko, Famine je z Trnavy, zatiaľčo qwerty sa zdržuje v Žiline?, resp. v oblasti stredného až východného Slovenska...a hlavne tam, kde je veľa žien
...
Dafuq lukas to co trepes.. ze dalsie 2 a teraz je rad na tejto? Ved sa len vyhovaras ako jej nezavolat. Vypni pc a chod von
ako tak pozerám tak tu stále vznikajú krásne príbehy, až niektorým ťažko uveriť 
Je to net takže napísať sa môže hocičo, no mám pocit, že nikto si nepotrebuje nič vymýšľať. Samozrejme až na tých, ktorí si vymýšľať potrebujú.
A co si tym chcel povedat? Lebo to co si povedal je kazdemu jasne..
pridavam sa k dotazu
nepobral som pointu
Čítal som tu tie vaše príspevky o Pick upe a pod. Nespochybňujem to, iste to môže fungovať...avšak aby celý ten proces balenia a zaujatia nabral na účinku, tak musíte byť v prvom rade fyzicky príťažlivý, sympatický, pekný (nazvite si to už ako chcete) pre opačné pohlavie. V opačnom prípade, ak by za dotyčnou prišiel povedzme muž nižších kvalít (čo sa týka výzoru) ale rovnakých kvalít sebaprezentácie, komunikačných schopností a gestikulácie a neviem čoho....tak by mu to bolo nanič...ak nezaujmeš pozornosť po výzorovej stránke, môžete byť akokoľvek zdatný rétor a bude vám to na dve veci 
-
Grim
Darca
...ale to nie je tak celkom pravda...ženy dávajú prednosť povahe a sebareprezentácii pred výzorom...
No tak tomu popravde veľmi neverím. Pri zoznamovaní (keď sa vidíte so ženou prvýkrát) tak kľúčovú úlohu zohráva prvý dojem, ktorý vychádza z výzoru, celkového dojmu atď. Povaha, inteligencia a iné podobné atribúty abstraktného charakteru žena začína spoznávať až v procese bližšieho spoznávania...ak však nie je iskra po výzorovej stránke, môžete byť akokoľvek skvelý, no neskončíte nijak inak ako len friend alebo známosť...Grim napísal:...ale to nie je tak celkom pravda...ženy dávajú prednosť povahe a sebareprezentácii pred výzorom...
Súhlasím s Grimom, oveľa dôležitejšie a podstatnejšie než tvoj výzor je tvoje správanie. To, ako vyzeráš je len čerešnička na torte, len malé plus. Dobrý výzor ti pomôže vybudovať prvé sympatie hneď na začiatku oslovenia. Pokiaľ zaujmeš dotyčnú slečnu aj svojou osobnosťou a budeš pre ňu príťažlivý, vzhľad bude stále len mizivý kúsok toho, prečo k tebe niečo cíti, prečo "ju to ťahá k tebe." U žien nie je vzhľad až tak dôležitý aspekt ako u nás chlapov. Pokiaľ nie si vyslovene ohavný, nemáš tri ruky a dve hlavy a podobné extrémy nie je to tak až tak zlé. Stačí si nájsť svoj štýl obliekania, ktorý vyzerá dobre a cítiš sa v ňom pohodlne. No ako vravím, oblečenie je tak 10% úspechu.
Ak sa vam nedari zaujat dievcata/zeny najvyssi cas prehodnotit svoju sexualnu orientaciu