Dost davno ma napadla tato myslienka, a ked som sa nad tym zamyslel, tak je to velmi zaujimave, co by sa potom dialo, a chcel som napisat podla toho bud knihu, alebo scenar..to len tak akoze.. Lenze som zistil, ze je extremne tazke prist na vsetky aspekty toho, co by sa dialo, keby ludia dokazali vraviet nic ine, len pravdu.. takze by som chcel vediet, co presne by sa zacalo diat, keby ludia od zajtra vraveli len pravdu.. Ohladom vsetkeho..Dokazali by ste to presne tak, ako Jim Carrey v Liar Liar! Cize, nie len ze by ste sa rozisli s frajerkou, lebo ste sa navzajom podvadzali.. Ale co by sa zacalo diat, keby zacala buchta v spravach rozpravat nie to, co ma napisane, ale napr. co o tom vie, alebo mysli si ze to tak je.. Veci typu ze poviem, ze vesmir nieje nekonecny neberem v uvahu..
Rano vstanem, prve co pocujem ty curak, neznasam ta..
Zapnes net, a prvy prispevok bude, ze dokazeme rozpravat len pravdu.. Dalej budu clanky pribudat tak, ako sa veci vo svete skutocne deju..Cize Fico ma peniaze pre ucitelov, len je svina, radsej si ich neha pre seba.. atd.. Pri telke by dochodci kolabovali, lebo by zistili v spravach pri spovedani politikov, ze su pre nich zombici na zbieranie hlasov, ze zrazu je kazdy „rasista“ lebo kazdy neznasa ciganov, hlavne politici, ale su pre nich zlata bana, lebo tiez im zbieraju hlasy.. Politici by sa nam teraz konecne doslova smiali do oci, aki sme blbi, ze sa nehame zotrocovat a okradat.. Povedali by nam krasne, kolko penazi rozhadzali, ze 99 percent hdp skonci v ich vreckach a este nas aj zadlzia.. A teraz by ludia konecne dostali trosku rozum, lebo ta blba krava by nevolila Fica len preto, ze ma mladym zohnat pracu a pocula by, ako ju ma Fico tazko v p. ...
Dalej zahranicne media, ropni magnati, majitelia korporacii, americka narodna banka, americka armada, cina, europska unia.. Vsetci tito by dokazali vraviet len pravdu..
Moj nazor je taky, ze ak by sa toto naozaj stalo, tak behom tyzdna by skolaboval cely svet.. Lebo je vela ludi, ktory vedia, ako svet funguje v skutocnosti.. Ale vacsinou im to je bud jedno, alebo sa s tym nic nerobi, lebo to vie tak jeden zo sto ludi.. Lenze teraz by to vedeli uplne vsetci.. A nik by nedokazal povedat, ze to nemoze byt pravda, lebo by dobre vedel, ze vsetci by dokazali rozpravat len a len pravdu..
Cize, aky je vas nazor na to, co by sa dialo, a ci nahodou neviete o infekcii, ktora by postihla cely svet, ze kazdy by vedel rozpravat len pravdu..dik..