Re: Facebook
Lubenečko: Pravdepodobne ti ju tam ukazuje že je na mobile. Bohužial to si neskryješ nijak. Skús nainštalovať do browsera utilitu "F.B. Purity", a tam zaškrtnúť "hide offline friends". Ale ty maš ešte verziu v ktorej ti ukazuje priateľov naľavo(4x5). Niektorým to zmizlo, tak ako mne. Možno to časom zmenia aj tebe 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked už sa tu rieši ten FB purity ...stale mi inač vyskakuju pri fotkach reklamy...a niekedy mi viac bije do oka nejaka blikajuca reklama ako fotka ktoru si pozeram ako ono mi to nerobilo par tyždnov a teraz zas ...myslim že mi vyskočil nejaky update na ten FB purity a odvtedy to nejde ...
Ako to funguje? Kde to ziskam? Mne tam stale nieco vybehuje s google play... to je len pre androidy alebo aj na PC?lukas9206 napísal:Ja používam nejaký friend list tracker a tam to funguje.
zmenil sa design timeline. nemusite sem pisat, ani "fb peticie za stary vzhlad" nepomozu, rovnako ako rozne fake appky.
Vieš nám ho nejak ukázať? Ja mám ešte starý.. 
osobne ju nemam, ale asi 20 ludi z mojho friend listu tuto znemu uz zaznamenalo a ako pri kazdej zmene na FB zacali otravovat ako sa toho zbavit...
da sa nejak vymazat komplet cela casova os?
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2013, 13:28)
a este jedna otazka.. raz mi kamarat posielal na fb nejake hluposti a bol som na mobile, tak som dal oznacit ako spam. odvtedy aj ked som na pc a on mi napise, tak sa mi to ani nezobrazi... dnes som mu isiel napisat a ked som otvoril konverzaciu, tak som tam videl jeho spravu spred 10 min.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2013, 13:28)
a este jedna otazka.. raz mi kamarat posielal na fb nejake hluposti a bol som na mobile, tak som dal oznacit ako spam. odvtedy aj ked som na pc a on mi napise, tak sa mi to ani nezobrazi... dnes som mu isiel napisat a ked som otvoril konverzaciu, tak som tam videl jeho spravu spred 10 min.
-
HiddenUser
Medium Star
Facebook nasadil novú časovú os, kde statusy sú na pravej strane a ostané veci na ľavej.
minik460: časová os sa nedá zrušiť, už sa to tu rozoberalo x-krát. a asi si dal "mute" konverzácie, skús ísť do správy -> klik na jeho meno -> hore vpravo klik na Akcie -> Zapnúť konverzáciu.
minik460: časová os sa nedá zrušiť, už sa to tu rozoberalo x-krát. a asi si dal "mute" konverzácie, skús ísť do správy -> klik na jeho meno -> hore vpravo klik na Akcie -> Zapnúť konverzáciu.
no lenze problem je ten, ze mne ho uz ani v spravach neukazuje aj ked si s nim teraz pisem ale nemam ho tam
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2013, 13:54)
mam to, nejak som sa tam dostal, klikol na Akcie a dal Not spam. Dik
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2013, 13:54)
mam to, nejak som sa tam dostal, klikol na Akcie a dal Not spam. Dik
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Dá sa niako tá nová časová os zapnúť? ja už ešte nemám, ale chcel by som..
-
krankenwagen
Professional
Zdravim, umiestnil som jednu osobu do zoznamu, pre ktory som vypol chat. V chate vpravo sa dana osoba uz nezobrazuje, no vlavo v tej mriezke je stale na poprednych miestach. Da sa nejako odstranit aj odtial?
Dik
//takisto ak by sa dalo aj z Messengera v mobile
Dik
//takisto ak by sa dalo aj z Messengera v mobile
-
HiddenUser
Medium Star
FrappuccinoSVK: to by sa malo aplikovať automatický pre všetky profily, akurát pri stránkach to ešte nie je. skús premazať cache+cookies.
krankenwagen: v akej mriezke? a preco ju nedas do blocku?
krankenwagen: v akej mriezke? a preco ju nedas do blocku?
-
krankenwagen
Professional
No vlavo co je tych 5x5 alebo kolko profiloviek. A nechcem uplne bloknut, iba schovat. 
F.B. Purity si uz vyskusal? ak sa pamatam dobre, vie to skryt. a s tym kopec inych veci
-
krankenwagen
Professional
Uz som skusal, skrylo mi to vsetkych, co mi nevyhovuje. Ale skusim este nieco popozerat.
Adblock a blokovať ten malý obrázok 
Ale inak nechápem načo si držíš v priateľoch človeka, pri ktorom nemôžeš vidieť ani malý štvorček niekde v kúte? Rovno si ho zmaž a máš po probléme
Ale inak nechápem načo si držíš v priateľoch človeka, pri ktorom nemôžeš vidieť ani malý štvorček niekde v kúte? Rovno si ho zmaž a máš po probléme
-
krankenwagen
Professional
To s tym Adblockom ma nenapadlo, robi presne to, co som chcel
Dik 
//aha tak nie, po refreshi mi zmiznu vsetky obrazky na stranke.
//aha tak nie, po refreshi mi zmiznu vsetky obrazky na stranke.
Dnes mi naskočil nový timeline. Zmena podľa mňa k lepšiemu, rozdelený na dva stĺpce, naľavo informácie o priateľoch,fotky, places, notes a napravo statusy. Príde mi to viac prehľadnejšie, krajšie. Uvidíme čo prinesie nový News Feed 
mam to uz aj ja, myslim ze to je len o zvyku, paci sa mi tam moznost pridat film do zbierky, ktory som prave sledoval, chyba mi tam ale moznost pridat, ze s kym