League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Mam pocit ze idem skusit udyra
-
iceman1414
Medium Star
Takéto videá mi zlepšia náladu po dohraní Lolka
Udyr je podľa mňa najťažší champ aký je v hre.lekoklatik napísal:Mam pocit ze idem skusit udyra
a cim je tak tazky?
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
- Prílohy
-
- udyr.jpg (20.67 KiB) 1356 zobrazení
pred chvilou dohrana hra.sa cudujem ze sme to vyhrali.aj taketo nieco sa najde v mojom elo.a niekto vravi ze elo hell nie je.
ja som prave hral 3 hry, take ako zo streamu 2500+, nechapem ako moze niekto hrat takto, a niekto uplne na pi... na tom isto elo...
cize

skoda len ze to boli asi jedine 3 hry za celu moju karieru lol
cize
skoda len ze to boli asi jedine 3 hry za celu moju karieru lol
-
uplink
VIP
LoLko je neobjektívna hra. Namiesto ELO systému by mal byť primitívnejší a jednoduchší systém. Kill +2 pts, Death -5 pts, Assist +1 pts, win +10 pts, lose -10 pts.
Tak by to bolo spravodlivé. Takto môže človek hrávať x/0/x, perfektne takticky aj strategicky, ale keď schytá 100x po sebe bandu idiotov, tak má smolu. A nie vždy sa dá hrať s kamarátmi. Jeden z dôvodov prečo som prestal hrávať LoLko. Jednoducho som nemal nervy sa pozerať na idiotov.
Tak by to bolo spravodlivé. Takto môže človek hrávať x/0/x, perfektne takticky aj strategicky, ale keď schytá 100x po sebe bandu idiotov, tak má smolu. A nie vždy sa dá hrať s kamarátmi. Jeden z dôvodov prečo som prestal hrávať LoLko. Jednoducho som nemal nervy sa pozerať na idiotov.
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2013, 22:57)
najlepsi lee sin je a aj bude Diamondprox s Gambit Gaming ...
a btw konecne novy rekord
iceman1414 napísal:Aj tak je toto http://www.youtube.com//watch?v=Q0UCzJq6j4M najlepší Lee Sin na svete.
najlepsi lee sin je a aj bude Diamondprox s Gambit Gaming ...
a btw konecne novy rekord
to by si zase vsetci pickovali ad carry...alebo mali full ad alebo ap buildy aj na tankoch a supportoch...uplink napísal:LoLko je neobjektívna hra. Namiesto ELO systému by mal byť primitívnejší a jednoduchší systém. Kill +2 pts, Death -5 pts, Assist +1 pts, win +10 pts, lose -10 pts.
inak tento novy matchmaking nechapem...nechapem ako moze do gold2 hry hodit silver1 alebo silver2 cloveka...to je rozdiel takmer 300-400 elo...preco to je tak otrasne nevybalancovane? v predchadzajucom systeme to hadzalo ludi +-50elo...
a to nehovorim o premade v solo ranked...ak ma jeden dajme tomu platinum4 a druhy ma bronze2...tak to kludne nahadze ludi okolo platinum5 do enemy teamu (velmi tesne horsich hracov ako ten platinum4), aby to akoze vybalancovalo "skill" toho platinim4, lenze ten system uplne odignoruje, ze je tam aj ten bronze2 hrac, co je strasny rozdiel elo...a ten tam proste nema co robit...uz som strasne vela hier prehral kvoli obrovskym elo rozdielom medzi premade partnermi...
-
lekoklatik
VIP
Udyr, je kráľ jungle. Teda na EUW sa mi vyplaca.
Tazky?
A to preco?
Ved ma na vsetky ability 6 sekund. Je uplne jednoduche facerolovat po klavesnici s 1.5 sekundovymi odchylkami.
Tazky?
A to preco?
Ved ma na vsetky ability 6 sekund. Je uplne jednoduche facerolovat po klavesnici s 1.5 sekundovymi odchylkami.
ephramko: si predstav zeby to bolo este horsie
vsak dojdem do lobby a hned chcu ist vsetci mid,top lebo si myslia ako si to budu davat..keby bol takto match making urobeny,tak uz si nezahram ani mid..
-
iceman1414
Medium Star
ty mi povedz aký je najťažší champ.Son-Goku napísal:a cim je tak tazky?
a nemyslíš si že taký tank, alebo support by bol v značnej nevýhode? myslím takých čo hrávajú iba supportov. Môžu mať 0/5/10 a aj keď budú hrať dobre tak budú na tom horšie ako také ADC/APCuplink napísal:LoLko je neobjektívna hra. Namiesto ELO systému by mal byť primitívnejší a jednoduchší systém. Kill +2 pts, Death -5 pts, Assist +1 pts, win +10 pts, lose -10 pts.
niekto na duo na weste (meno faeth1a) aktualne som silver IV a hravam vacsinou ADC - najviac MF a Caitlyn - prijal by som supporta ale nevadi aj ked bude hrat mid top junglu +TS3
Zdravím vás, mám 6tku lvl na nordicu a už ma nebaví pozerať sa na tých trolov, čo pri tej hre vôbec nerozmýšlajú. Bol by som rád keby som našiel zopár hráčov v podobnom lvli na chodenie premade. Pridajte si ma: Draeik.
-
iceman1414
Medium Star
ja by som s tebou skúsil, ja som vypadol zo Silver II a akurát bojujem o postup, najradšej aj najlepšie hrávam mid, ale môžem aj supporta. http://www.lolking.net/summoner/eune/28368439faethia napísal:niekto na duo na weste (meno faeth1a) aktualne som silver IV a hravam vacsinou ADC - najviac MF a Caitlyn - prijal by som supporta ale nevadi aj ked bude hrat mid top junglu +TS3
faethia napísal:niekto na duo na weste (meno faeth1a) aktualne som silver IV a hravam vacsinou ADC - najviac MF a Caitlyn - prijal by som supporta ale nevadi aj ked bude hrat mid top junglu +TS3
SKusil by som to s tebou,som momentalne v IV,som spadol z I.Ale pocitaj s tym,ze by sme sa so supportenim striedali
este si pozri na akom serveri je faethia a na akom si ty.iceman1414 napísal:...
-
lekoklatik
VIP
Ward tricks -
iceman-uz len jarvan a viktor mi pride tazsi
-
Hotwire
Addict
no podla mna ma lolko dost nizky skillcap na champov, je hlavne o teamplayi...