Výber strednej školy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mag19981
Light Expert
Light Expert

Výber strednej školy

Príspevok od používateľa mag19981 »

Ahojte. Viem, že sa to na toto fórum možno nehodí, ale potrebujem poradiť. Rozhodujem sa do prihlášky dať ako druhú školu buď gymnázium Ľudovíta Štúra v Trenčíne alebo Technické lýceum v Bánovciach v SOŠ, ktorá bude na polovicu spojená s obchodnou triedou. Pochádzam z Bánoviec, takže do Trenčína by som to mal dochádzku 30 km, ale zase je to lepšia škola, pretože aj keď to technické lýceum v BN má byť gymnazného typu, tak to tento rok idú otvárať ešte len prvý krát a už teraz tá SOŠ nie je taká dobrá škola. Navyše už to otvárali aj iné roky, no potom to zrušili a žiakov prerozdelili na iné odbory, a ja tam okrem technického lýcea nemám iný odbor, na ktorom by som chcel skončiť. Tak my prosím poraďte, čo by ste si na mojom mieste vybrali, či by sa mi oplatilo dochádzať 30km do TN alebo nie. Navyše v TN mám aj kde prespať keby sa mi nechcelo dochádzať, tak teda by som nemusel každý deň chodiť autobusom :D.
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Výber strednej školy

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja tiež dochádzam denne cca 35-40 km do Bratislavy a dá sa to v pohode zvládnuť. Akurát problém je keď máme nultú hodinu, to musím prespať v BA. Čiže v cestovaní by som problém nevidel ..
Zamknuté