Komplikovany vztah

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Komplikovany vztah

Príspevok od používateľa audiotrack »

a koľko ste už "spolu"?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Pozri, máš na výber len dve možnosti. Buď to budete tajiť a pred rodičmi sa tváriť, že spolu nič nemáte alebo sa k tomu postavíš zodpovedne ako chlap a zoznámiš sa s jej rodičmi. Hlavu ti neodtrhnú, možno dostaneš kopanec do riti, no ak ju máš skutočne tak rád ako píšeš, jeden kopanec do riti prežiješ! Ste ešte mladí, daj tomu čas. Je normálne, že sa rodičia boja o pätnásť ročné dievča.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A ako vám to bráni byť spolu? Vonku môžete chodiť spolu normálne. Keď budú jej rodičia niečo tušiť, tak povie, že si len kamarát. Akurát nemôžeš chodiť ku nej, ale predsa môže chodiť ona k tebe. Nevidím problém. To, že o tom nebudú vedieť, nie je žiadna prekážka. Nechodíš s jej rodičmi, ale s ňou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pinco, ty nečítaš?
majky456 napísal: Chceme byt spolu, planujeme si cely zivot, den po dni...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Bože, tak to sa úprimne ospravedlňujem. To úplne mení celú túto zapeklitú situáciu.
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

Ak sa o ňu tak strašne rodičia boja, tak je jedno, či sa s tým priznáte teraz alebo o rok, či dva neskôr. Reagovať budú pravdepodobne úplne rovnako. Báť sa o ňu budú aj keď bude mať 17. Ja som si niečím podobným prešla. Najlepšie je sa priznať a hovoriť pravdu, samozrejme, že na začiatku jej budú robiť strašne zle, zakazovať jej chodiť von a neviem čo ešte, ale ak sa nevzdáte, tak si na to časom zvyknú. Len to budete mať ťažké. Neviem akú majú jej rodičia povahu a aký ma ona s nimi vzťah, je možné že príde aj k vyhrážkam typu, že ju vyhodia z domu, nebudú ju financovať a ďalšie obľúbené reči rodičov, len sa netreba zľaknúť a všetko to vydržať :)
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

No ak by sa niečo ozaj dialo, tak je to celkom dobrá taktika, ich zastrašiť, že odíde na víkend možno týždeň preč, nech sa ukludnia. Ale tieto ťahy závisia od toho akých ma rodičov, ona ich najlepšie pozná, ak má dajme tomu výbušného otca, tak môžete predpokladať jeho reakciu na váš ťah a podobne. Z domu ju vyhodiť nemôžu, lebo chodí do školy a oni na ňu berú od štátu peniaze a navyše nie je ešte plnoletá, takže to sú ozaj iba vyhrážky, dobre vedia, že to spraviť nemôžu a ani nechcú.
meatboy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meatboy »

Mám tiež 17-násť... No moje dievča má 19 :D... A zhruba pred dvoma rokmi to bolo rovnaké ako u teba.. Ja 15, ona 17 a bolo to presne to samé, akurát že jej otec bol neustále v zahraničí. Wewerka má pravdu, to že to budete tajiť nič nevyrieši, lepšie je ísť s pravdou von a čakať kým si na to jej rodičia zvyknú. Pochop že každý kto javí záujem o jej dcéru a oni ho nepoznajú je pre nich votrelec. Takže je to len o zvyku, aby si proste na teba zvykli, hoci to bude trvať rok, dva... ale nakoniec si aj tak povedia že to bude asi niečo viac ak ten vzťah v tejto dobe trvá tak "dlho"... Neskôr ak niečo potrebovali (pokosiť trávu, odhrnúť sneh), vždy som prišiel a jej mama si ma nakoniec dosť obľúbila... Chce to len byť trpezlivý a vedieť čo robiť...
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Troska nepeknych slov.. na 85% sa aj tak rozidete
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Hlavne pouzivajte ochranu
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Torta na svadbu vybratá už ?
Máš 17 ona 15... Ste mladí, žiadne frajeriny s jej rodičmi, že tam nabehneš vínom a dáš si s jej otcom. Kľudne to tajte,rok sa vám to darilo bez problémov, nevidím dôvod, prečo by ste s tým mali ísť von. Keď budeme spolu aj naďalej, a budete starší, tak potom áno. Minimálne ona je decko a nemaj veľké ilúzie o žiarivej budúcnosti plnej jednorožcov v ružovej záhrade..
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Poviem ti to takto. Ste mladi a s velkou pravdepodobnostou sa skor ci neskor rozidete. Takychto dozivotnych lasok az za hrob uz bolo.. aj ja som ich mal... niekolko :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Zda sa mi ze nazov temy nekoresponduje z obsahom. Co tak "Nemozem vypytat kamaratku von."
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Nikto ti tu nechce brat iluzie, ale tak ako napisal vesaK, je velka sanca, ze neostanete spolu. Aj ked ja poznam niekolko parov, ktore su spolu od strednej a uz koncia vysku a prezili to, ale to su take vynimky, ze ti ludia sa fakt nasli a nesmierne sa k sebe hodia... Netrap sa, uzivaj si aj ked to mate zakazane, len opatrne. Ste velmi mladi na to, aby ste si mohli dovolit nejaku buducnost, snivat je pekne, ale netreba sa na to moc spoliehat, hlavne ked jej este nemozes nic zarucit ani ona tebe. good luck :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

wewerka212 napísal:No ak by sa niečo ozaj dialo, tak je to celkom dobrá taktika, ich zastrašiť, že odíde na víkend možno týždeň preč, nech sa ukludnia.
Taku blbost som uz davno nepocul :) 15 rocne dievca pojde na tyzden prec z domu? Alebo len na vikend? Come on...
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

bindo011 napísal:Pozri, máš na výber len dve možnosti. Buď to budete tajiť a pred rodičmi sa tváriť, že spolu nič nemáte alebo sa k tomu postavíš zodpovedne ako chlap a zoznámiš sa s jej rodičmi. Hlavu ti neodtrhnú, možno dostaneš kopanec do riti, no ak ju máš skutočne tak rád ako píšeš, jeden kopanec do riti prežiješ! Ste ešte mladí, daj tomu čas. Je normálne, že sa rodičia boja o pätnásť ročné dievča.
Celkom vtipné, že sa k tomu má postaviť ako chlap, keď to zbabelo 1 celý rok tají.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Najvyšší čas uvedomiť si, že tadiaľto cesta nevedie.
Zamknuté