Komplikovany vztah
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Komplikovany vztah
a koľko ste už "spolu"?
Pozri, máš na výber len dve možnosti. Buď to budete tajiť a pred rodičmi sa tváriť, že spolu nič nemáte alebo sa k tomu postavíš zodpovedne ako chlap a zoznámiš sa s jej rodičmi. Hlavu ti neodtrhnú, možno dostaneš kopanec do riti, no ak ju máš skutočne tak rád ako píšeš, jeden kopanec do riti prežiješ! Ste ešte mladí, daj tomu čas. Je normálne, že sa rodičia boja o pätnásť ročné dievča.
A ako vám to bráni byť spolu? Vonku môžete chodiť spolu normálne. Keď budú jej rodičia niečo tušiť, tak povie, že si len kamarát. Akurát nemôžeš chodiť ku nej, ale predsa môže chodiť ona k tebe. Nevidím problém. To, že o tom nebudú vedieť, nie je žiadna prekážka. Nechodíš s jej rodičmi, ale s ňou.
-
audiotrack
VIP
pinco, ty nečítaš?
majky456 napísal: Chceme byt spolu, planujeme si cely zivot, den po dni...
Bože, tak to sa úprimne ospravedlňujem. To úplne mení celú túto zapeklitú situáciu.
-
wewerka212
Light Expert
Ak sa o ňu tak strašne rodičia boja, tak je jedno, či sa s tým priznáte teraz alebo o rok, či dva neskôr. Reagovať budú pravdepodobne úplne rovnako. Báť sa o ňu budú aj keď bude mať 17. Ja som si niečím podobným prešla. Najlepšie je sa priznať a hovoriť pravdu, samozrejme, že na začiatku jej budú robiť strašne zle, zakazovať jej chodiť von a neviem čo ešte, ale ak sa nevzdáte, tak si na to časom zvyknú. Len to budete mať ťažké. Neviem akú majú jej rodičia povahu a aký ma ona s nimi vzťah, je možné že príde aj k vyhrážkam typu, že ju vyhodia z domu, nebudú ju financovať a ďalšie obľúbené reči rodičov, len sa netreba zľaknúť a všetko to vydržať 
-
wewerka212
Light Expert
No ak by sa niečo ozaj dialo, tak je to celkom dobrá taktika, ich zastrašiť, že odíde na víkend možno týždeň preč, nech sa ukludnia. Ale tieto ťahy závisia od toho akých ma rodičov, ona ich najlepšie pozná, ak má dajme tomu výbušného otca, tak môžete predpokladať jeho reakciu na váš ťah a podobne. Z domu ju vyhodiť nemôžu, lebo chodí do školy a oni na ňu berú od štátu peniaze a navyše nie je ešte plnoletá, takže to sú ozaj iba vyhrážky, dobre vedia, že to spraviť nemôžu a ani nechcú.
Mám tiež 17-násť... No moje dievča má 19
... A zhruba pred dvoma rokmi to bolo rovnaké ako u teba.. Ja 15, ona 17 a bolo to presne to samé, akurát že jej otec bol neustále v zahraničí. Wewerka má pravdu, to že to budete tajiť nič nevyrieši, lepšie je ísť s pravdou von a čakať kým si na to jej rodičia zvyknú. Pochop že každý kto javí záujem o jej dcéru a oni ho nepoznajú je pre nich votrelec. Takže je to len o zvyku, aby si proste na teba zvykli, hoci to bude trvať rok, dva... ale nakoniec si aj tak povedia že to bude asi niečo viac ak ten vzťah v tejto dobe trvá tak "dlho"... Neskôr ak niečo potrebovali (pokosiť trávu, odhrnúť sneh), vždy som prišiel a jej mama si ma nakoniec dosť obľúbila... Chce to len byť trpezlivý a vedieť čo robiť...
Troska nepeknych slov.. na 85% sa aj tak rozidete
Hlavne pouzivajte ochranu
Torta na svadbu vybratá už ?
Máš 17 ona 15... Ste mladí, žiadne frajeriny s jej rodičmi, že tam nabehneš vínom a dáš si s jej otcom. Kľudne to tajte,rok sa vám to darilo bez problémov, nevidím dôvod, prečo by ste s tým mali ísť von. Keď budeme spolu aj naďalej, a budete starší, tak potom áno. Minimálne ona je decko a nemaj veľké ilúzie o žiarivej budúcnosti plnej jednorožcov v ružovej záhrade..
Máš 17 ona 15... Ste mladí, žiadne frajeriny s jej rodičmi, že tam nabehneš vínom a dáš si s jej otcom. Kľudne to tajte,rok sa vám to darilo bez problémov, nevidím dôvod, prečo by ste s tým mali ísť von. Keď budeme spolu aj naďalej, a budete starší, tak potom áno. Minimálne ona je decko a nemaj veľké ilúzie o žiarivej budúcnosti plnej jednorožcov v ružovej záhrade..
-
TommyHot
Addict
Poviem ti to takto. Ste mladi a s velkou pravdepodobnostou sa skor ci neskor rozidete. Takychto dozivotnych lasok az za hrob uz bolo.. aj ja som ich mal... niekolko 
Zda sa mi ze nazov temy nekoresponduje z obsahom. Co tak "Nemozem vypytat kamaratku von."
Nikto ti tu nechce brat iluzie, ale tak ako napisal vesaK, je velka sanca, ze neostanete spolu. Aj ked ja poznam niekolko parov, ktore su spolu od strednej a uz koncia vysku a prezili to, ale to su take vynimky, ze ti ludia sa fakt nasli a nesmierne sa k sebe hodia... Netrap sa, uzivaj si aj ked to mate zakazane, len opatrne. Ste velmi mladi na to, aby ste si mohli dovolit nejaku buducnost, snivat je pekne, ale netreba sa na to moc spoliehat, hlavne ked jej este nemozes nic zarucit ani ona tebe. good luck 
Taku blbost som uz davno nepoculwewerka212 napísal:No ak by sa niečo ozaj dialo, tak je to celkom dobrá taktika, ich zastrašiť, že odíde na víkend možno týždeň preč, nech sa ukludnia.
Celkom vtipné, že sa k tomu má postaviť ako chlap, keď to zbabelo 1 celý rok tají.bindo011 napísal:Pozri, máš na výber len dve možnosti. Buď to budete tajiť a pred rodičmi sa tváriť, že spolu nič nemáte alebo sa k tomu postavíš zodpovedne ako chlap a zoznámiš sa s jej rodičmi. Hlavu ti neodtrhnú, možno dostaneš kopanec do riti, no ak ju máš skutočne tak rád ako píšeš, jeden kopanec do riti prežiješ! Ste ešte mladí, daj tomu čas. Je normálne, že sa rodičia boja o pätnásť ročné dievča.
Najvyšší čas uvedomiť si, že tadiaľto cesta nevedie.