Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
snakehead28
Amateur
Amateur

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa snakehead28 »

tomu nerozumiem ani ja, ale nikde nenapisali že to chcu len pre klasicku prihlašku, takže radšej im to pošlem. ved vytlačit mi to nič nedá.

v podstate už mám všetko - el. prihlašku som už poslal cez net. Následne som ju vytlačil a potvrdil si v škole, napísal som si životopis a vytlačil ten výpis - už to len zabalím a pošlem. hádam bude všetko v poriadku.

ďakujem :-)
F1L1P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa F1L1P »

Ktory odbor na FRI ZA z tychto 3 je najlahsi a ktory najtazsi?
informatika (denné)
manažment (denné)
počítačové inžinierstvo (denné)
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

V prvom rade je každý iný, a vybrať by si si mal podľa toho, čo ťa baví/čo ti ide/čo by si chcel robiť.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

Zdravim,moje dievca ide na vysku. Rozhoduje sa medzi uctovnictvom na FHI EUBA a financiami,bankonvnictvom a investovanim na narodohospodarskej fakulte EUBA. Co z toho je lepsie pre uplatnenie sa v buducnosti a takisto,klady a zapory oboch odborov. Vdaka :)
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Asi som zabudol napísať na 3. stranu písomnej prihlášky dátum vedľa podpisu. Uznajú mi tú prihlášku alebo im tam mám napísať vopred? :D jedná sa o APZ.
anyway
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa anyway »

To zalezi od osob, ktore tie prihlasky spracuju..ale snad by taki malicherni neboli. Pre istotu im ale napis, nikdy nevies. ;)

Nie je tu niekto z VUT chemickej? :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dk.samper napísal:Zdravim,moje dievca ide na vysku. Rozhoduje sa medzi uctovnictvom na FHI EUBA a financiami,bankonvnictvom a investovanim na narodohospodarskej fakulte EUBA. Co z toho je lepsie pre uplatnenie sa v buducnosti a takisto,klady a zapory oboch odborov. Vdaka :)
takúto otázku že čo je lepšie pre uplatnenie sa v budúcnosti môže dať len stredoškolák. Každý normálny človek ktorý je trošku v obraze totiž vie, že nikto nedokáže predpovedať budúcnosť a teda ti ani nikto nepovie, po akých absolventoch bude záujem o 5 ROKOV. Možno bude ekonomami a účtovníkmi trh tak presýtený, že by lepšie spravila keby ide na strojarinu. A možno ich bude taký nedostatok, že je úplne jedno ktorý z týchto dvoch odborov si vyberie. Takže nech ide na to, čo ju bude viac baviť a nech sa nepozerá na budúcnosť. Okrem toho, že skončí školu ešte neznamená, že nájde prácu v danom obore a/alebo vo svojom meste. Možno skončí len v pekárni :)
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Čafte, nastal aj môj čas ísť na vysokú a podala som si prihlášku na VUT v Brne, podnikateľská fakulta. Keby sa našiel niekto taký kto tam chodí aby som sa dozvedela niečo bližšie a či som spravila dobre, že som si podala prihlášku práve tam. Dikičko
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

U nas na FITke sa hovori ze FP je najtazsia stredna skola v CR, ale tak len tak za okraj. :D Ono flakat sa tam urcite nebudes, je to predsalen VUT, mam tam par kamaratov a sice maju viac volna ako my, ale stale maju dost ucenia, ale fakultu si pochvaluju.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Salamka napísal:Čafte, nastal aj môj čas ísť na vysokú a podala som si prihlášku na VUT v Brne, podnikateľská fakulta. Keby sa našiel niekto taký kto tam chodí aby som sa dozvedela niečo bližšie a či som spravila dobre, že som si podala prihlášku práve tam. Dikičko
pytaj sa, ak sa postasti, mozno ta aj budem ucit :lol:
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

anyway napísal:To zalezi od osob, ktore tie prihlasky spracuju..ale snad by taki malicherni neboli. Pre istotu im ale napis, nikdy nevies. ;)
uznali :)

...
Ja som si dal príhlášku na VUT odbor manažérska informatika
Salamka
Expert
Expert

No hlavne ma teraz zaujímajú prijímačky, či sú ťažké. Aj som sa prihlásila na ten prípravný kurz čo začína tento víkend, ale človek si nikdy nemôže byť istý :p (to by ma zaujímalo či aj posielajú potvrdenie o tom, že je to zaplatené.. nie že tam prídem a povedia mi, že hm, vás tu nemáme zapísanú :D ). Ďalej na aké predmety si dávať pozor, na ktorých profesorov si dávať pozor (inak odbor je ekonómia a procesný manažment). Ešte by ma zaujímalo niečo o intrákoch, v akom sú stave a tak. A metthal, o tých voľnách som už počula :D
beardie
Redeemer
Redeemer

- mam pocit, ze potvrdenie neposielaju, pre istotu si zober screen z ebankingu
- profaci su ako vsade inde nevyspytatelni, niektori su v pohode, niektori sa tvaria milo a su to pekni smejdi (konkretne jedna pani profesorka...)
- intraky su kvalitne, niektore bloky su zrekonstruovane, ale aj tie starsie su bez problemov obyvatelne
- ked pojdes na kurzy, obzri si okolie, aj intraky, mne osobne sa ale na intrakoch PPV (vedla skoly) nepaci, preferujem Purkynak (2 zastavky salinou)
Salamka
Expert
Expert

Tak sa mám na čo tešiť teda :D A o tých intrákoch som čítala, že priraďujú podľa školy a s najväčšou pravdepodobnosťou sa dostanem na PPV, a na Purkyňáku býva brat (KaptMichal, možno poznáš) a tiež je spokojný, ale tak hlavne nech mi dajú intrák. Inak ten screen je super nápad, dík za info :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Priraduju sa podla casu potrebneho na dopravu do Brna (~=vzdialenosti od bydliska), ale dostane sa nan takmer kazdy, moj spolubydlo byva 70 kilakov od Brna, su totiz take drahe ako privaty
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

uz dokonca aj drahsie ako privat.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Ja osobne som na PPV, A04, az na tu cenu (cca skoro 3400 Kč aj s internetom) je to uplne idealne. Vlastne WC, kupelna a kuchyna su pre mna nutnost. Na Purkynkach to zase ale urcite viacej zije, tu kazdy zaleze do vlastneho a moc ani nevies o nikom. Urcite neodporucam Listovky, tam su tie izby o polovicu mensie a ten zivotny priestor je fakt uplne ztiesneny. Uvazujem vsak o private, ta cena je proste az moc vysoka na to, ze to je stale len intrak.
beardie
Redeemer
Redeemer

mne na PPV vadi, ze je odtial vsade daleko a nic tam nie je, Yacht a Zida nepocitam

Par liet som tam prezil, take su moje skusenosti, mozno som prilis narocny, ked chcem mat relativne lacne potraviny, MHD a krcmu, ktora nie je uplny pajzel (zlaty terc :( ), relativne pobliz :)
cmelo141
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cmelo141 »

Zdravím,
chcem sa informovať aké sú vaša názory na STU FEI a UK FMFI odbor aplikovaná na obidvoch ? som si istý že to je v tejto téme už preberané avšak čítať 150 stránok je šialenosť.
Ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to porovnateľné, ale momentálne má STU asi lepšie meno
Napísať odpoveď