v podstate už mám všetko - el. prihlašku som už poslal cez net. Následne som ju vytlačil a potvrdil si v škole, napísal som si životopis a vytlačil ten výpis - už to len zabalím a pošlem. hádam bude všetko v poriadku.
ďakujem
takúto otázku že čo je lepšie pre uplatnenie sa v budúcnosti môže dať len stredoškolák. Každý normálny človek ktorý je trošku v obraze totiž vie, že nikto nedokáže predpovedať budúcnosť a teda ti ani nikto nepovie, po akých absolventoch bude záujem o 5 ROKOV. Možno bude ekonomami a účtovníkmi trh tak presýtený, že by lepšie spravila keby ide na strojarinu. A možno ich bude taký nedostatok, že je úplne jedno ktorý z týchto dvoch odborov si vyberie. Takže nech ide na to, čo ju bude viac baviť a nech sa nepozerá na budúcnosť. Okrem toho, že skončí školu ešte neznamená, že nájde prácu v danom obore a/alebo vo svojom meste. Možno skončí len v pekárnidk.samper napísal:Zdravim,moje dievca ide na vysku. Rozhoduje sa medzi uctovnictvom na FHI EUBA a financiami,bankonvnictvom a investovanim na narodohospodarskej fakulte EUBA. Co z toho je lepsie pre uplatnenie sa v buducnosti a takisto,klady a zapory oboch odborov. Vdaka
pytaj sa, ak sa postasti, mozno ta aj budem ucitSalamka napísal:Čafte, nastal aj môj čas ísť na vysokú a podala som si prihlášku na VUT v Brne, podnikateľská fakulta. Keby sa našiel niekto taký kto tam chodí aby som sa dozvedela niečo bližšie a či som spravila dobre, že som si podala prihlášku práve tam. Dikičko
uznalianyway napísal:To zalezi od osob, ktore tie prihlasky spracuju..ale snad by taki malicherni neboli. Pre istotu im ale napis, nikdy nevies.![]()