Juicy za 5000 € sa da dnes samozrejme kupit vela inych aut ako Suzuki Swift, s tym plne suhlasim..ja som to hlavne myslel v danom segmente mensich aut..Poviem ti co ma zlomilo aby som sa rozhodol pre Swifta..hlavne rocnik 2008, malo km - 57tis, bezklucovy system, automaticka klima, predne okna v elektrike+vyhrievanie, vyhrievane sedacky, 6 airbagov, kozeny volant s ovladanim radia a 6 repro v zaklade.....motor 1.3 je na dany obsah nadpriemer, mam s tym dobru spotrebu na dialnici (6.4l) pri rychlostiach 130-140, prakticky ma predbiehaju len passaty a octavky a podobne auta..nemusim sa vliect 100-110 kvoli spotrebe...
aby som auto len nechvalil, nepacia sa mi take malickosti ako malo osvetleny intros(1 velke svetlo v strope), chyba mi laktova opierka, palubny pc ukazuje len aktualnu a priemernu spotrebu, neosvetleny kastlik pred spolujazdcom, truba ako z hrackarskeho auta, odhlucenie mohlo byt tiez lepsie...ako pre mna nic strasne, niektore veci sa daju poriesit, ale kazi to celkovy dojem z auta..
Pozeral som v danej cenovej relacii 5000€ rozne auta ako Golfiky 4,5, Passaty B5.5, Octavie, Fabie, Focusy, Mondea, Astry, GrandePunta, BMW E46, Mazda 6, Avensis, Corolla, ..... vsetko su to skvele auta, kazde ma nieco do seba, nie som zastanca jednej znacky, avsak vacsina ma uz svoje najlepsie kilometre za sebou hlavne co sa tyka dieslakov..
ked sa ti nepaci Swift za 5000€ co by si si vybral ty? rad si precitam