Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
arcrue
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa arcrue »

Gangster Squad Cakal som od toho filmu trosku viacej...Gangsterske klise, ktore vo svojej malej kategorii potesi...Par dobrych akcii a hlasok treba pochvalit...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Lincoln
Od tohto filmu nominovaneho na tolko oscarov a rezisera Spielberga som cakal trochu viac. Nebudem to viac komentovat - 6.5/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bobr napísal:Lincoln
Od tohto filmu nominovaneho na tolko oscarov a rezisera Spielberga som cakal trochu viac. Nebudem to viac komentovat - 6.5/10
Myslím, že je to ťažko pochopiteľné pre ne-Američanov, aj keď som to ešte nevidel. Zas nemáš také gro informácií o Lincolnovi ako priemerný američan. Tu sa akurát vie, že zrušil otroctvo a strelili ho v divadle.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiež som to nedávno pozeral. Prislo mi to tiez malo "akcne", bola to vacsinou politicka nuda. Suhlasim s BB, ale aj tak to mohli spravit trosku viac pochopitelne pre zvysok sveta
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Mne stačila prvá polhodina a vypol som to.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Rust and Bone - romanticka klasika o dvoch ludoch, ktory si k sebe hladaju cestu. az na to, ze chlap je tak trocha posuk a zenska je po tazkom uraze. moc prezdradzovat nechcem, pozrite si trailer. u mna 8/10 + 1 za velmi neobvykly namet(po vsetkych tych sablonovitych filmoch co som v poslednej dobe videl na mna tento film zaucinkoval ako vanok v tyzden nevetranej izbe)

Beginners - velmi slusna inteligentna romanticka komedia. 7,5/10
Bobr
Guru
Guru

begbeee napísal:Myslím, že je to ťažko pochopiteľné pre ne-Američanov, aj keď som to ešte nevidel. Zas nemáš také gro informácií o Lincolnovi ako priemerný američan. Tu sa akurát vie, že zrušil otroctvo a strelili ho v divadle.
Co ja ti viem ci zrovna "vacsina priemernych americanov" pochopi tento film :D

Ale aby somnesiel moc off, tak som sa akurat vratil z kina:
Good Day to Die Hard, A
Nedaval by som tomu az take negativne hodnotenie ako som cital na internete... Zalezi co od toho clovek asi ocakava, ja som zrovna necakal nejaku intelektualnu dramu a na akcny film to bolo celkom O.k. Az na niektore chyby vo filme: cesta z Moskvy do Pripjatu. :D

Celkom trefna recenzia tu: http://hardybloguje.blogspot.cz/2013/03 ... -akci.html
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Smrtonosná pasca: Opäť v akcii - takže tak no, suverénne najslabší diel série ale veď čo iného by človek čakal od dvojky Woods/Moore. ALE! Aj keď má film len 3 akčné scény tak sú dobre nakrútené a prepálené ako sa patrí a že je film krátky je tiež plus, aspoň to človekovi rýchlejšie utečie. 3/5 a ak nie ste fanúšikmi série tak strhnite jeden bod dole.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Cloud Atlas Tak strašne ospevovaný film bol pre mňa sklamaním, myslite si o mne čo chcete ale ja som sa 172minút nudil, až niekde v druhej polovici filmu som si to dal všetko dokopy a začalo mi to dávať zmysel.

Wreck-It Ralph Pre mňa bola toto rozprávaka roka :D s vtipným, zaujímavým príbehom a samozrejme pocta pre všetky tie "staršie" hry :) 10/10

Brave Další animák v celku zo zaujímavým dejom miestami som sa trochu nudil ale inak celkom fajn 7/10

Resident Evil: Retribution Som fanúšik Residentu ale čakal som o trochu viac, toto bol jeden z tých filmov pri ktorom nemusíte ani moc rozmýšlať :D proste sa pohodlne usadíte a užívate si akciu od začiatku až do konca 6/10

Troll Hunter Velice netradičný nápad, nenudil som sa ani chvílu a miestami som sa skvele pobavil :) 8/10
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

Rise of the Footsoldier (2007) - hooligans, bitky, drogy, vrazdy 4/5
Keith (2008) - zo stredoskolskeho prostredia, fajn 3/5
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

begbeee napísal:Myslím, že je to ťažko pochopiteľné pre ne-Američanov, aj keď som to ešte nevidel. Zas nemáš také gro informácií o Lincolnovi ako priemerný američan. Tu sa akurát vie, že zrušil otroctvo a strelili ho v divadle.
my sme na tom boli v kine v ramci predmetu American Studies a myslim ze to malo nejaky vyznam, super filmy dal by som mu tak 8/10.
franto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa franto »

Intouchables http://www.csfd.cz/film/306731-nedotknutelni/ dokonaly film umna prekonal vsetky moje top filmy teraz je na prvom mieste.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

begbee: Priemerný Američan vie o Lincolnovi menej ako priemerný vyučený Slovák. To isté o celkovej Americkej histórií.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

The Man with the Iron Fists(2012) - ja som sa nenudil, s tou cervenou farbou co ma byt akoze krv to kus prehnali ale ok film, da sa kuknut 7/10

Looper (2012) - mal som problem to dopozerat do konca az tak ma to "bavilo" 2/10

Seven Psychopaths (2012) - cakal som od toho dobry film
ale toto? no sklamalo ma to na celej ciare, 7 koko*kov 3/10

Faces in the Crowd (2011) - film sa mi nepacil ani nesadol 4/10

Red Lights (2012) - nuda, hlavne ze celkom hviezdne obsadenie,
deniro sa mi nehodi na take voloviny 5/10

Being Flynn (2012) - tu deniro zahral ako pan takze keby som
hodnotil len jeho 8/10 ale ked hodnotim film tak 6/10, nesympatizujem s takymito depresivnymi filmami

Hit and Run (2012) - nic moc, nemam co k tomu viac 5/10

Cloud Atlas (2012) - to je co za misung, ja som mal z toho dobry mix, no mne sa to nepacilo 4,5/10

Killing Them Softly (2012) - okrem par skvelych hlasok co zapotil gandolfini ma film sklamal (film o jednej lupezi a dedovi ktory daval prikazy z auta) 5,5/10

Argo (2012) - nazov filmu mi evokuje meno pre psa,
ten oskar za film roka ziskal asi preto ze bol detailne autenticky vs skutocnost,
nenudilo, hlavne pri konci napinak, ale ten pribeh ma nejak extra nebavil preto 6,5/10
Bobr
Guru
Guru

Rise of the Footsoldier

Zivotopisny pribeh Carltona Leacha, podany velmi presvedcivo prva polovica filmu s hooligans velmi rychlo usla. Druha polovica bola trochu chaoticka a sem tam som nevedel kto je kto... Napriek tomu sa mi tento film velmi paci a bonus ziskava aj za soundtrack - 9,5/10

Bonded by Blood
Ked uz som mal tento vikend tuto tematiku na programe tak som si pozrel aj trochu iny pohlad na druhu cast prveho filmu. Kedze mam rad gangsterky tak davam 7/10
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

The Pursuit of Happyness (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
- odporucam. Skvely Will Smith a jeho syn v dojimavom filme zalozenom na skutocnom pribehu podomoveho predajcu a jeho tuzbe po stasti.

trailer:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Včera večer som sa konečne dostal k novému Djangovi.... po dlhej dobe som sa rozhodol pozrieť si film v originálnom znení s titulkami a urobil som veru dobre. Najskôr som si myslel, že film bude mať niečo spoločné s pôvodným Djangom, ale okrem názvu, úvodnej pesničky a Francovi Nerovi nemá spoločné asi nič, čo som zistil vlastne už hneď na začiatku filmu. Prvá hodina bola úžasná, pekná akcia, dobrý humor, avšak už po prvej hodine som mal pocit, že film by sa mal skončiť. Nasledujúca hodina s Leonardom mi pripadala strašne rozťahaná, každých 5 minút som pozeral, ešte koľko ostáva do konca... ale potom prišla opäť akcia a opäť som bol spokojný.. dá sa povedať až do záverečnej akoby rozprávkovo-komixovej scény s výbuchom, ktorú si už Tarantino asi mohol odpustiť. To už by som skôr uvítal záverečnú scénu s rotačným guľometom ako v pôvodnom Djangovi, keď ho tam Franco Nero vytiahol z truhly. A tie scény s ponižovaním černochov boli tiež už príliš prehnané - aj keď človek sa pri nich môže zamyslieť, ako to vtedy s otroctvom fungovalo.

Čo sa týka hereckého obsadenia.. príjemné prekvapenie od Wallaca, Dona Johnsona som spočiatku vôbec nespoznal, až keď mal pušku v ruke.. a od Samuela L. Jacksona som čakal akčnejšiu rolu, ale aj starého pána zahral dobre. Akurát Brumhildu mohli obsadiť inou herečkou, Kerry Washington má už príliš veľa belošských génov, očakával by som "pôvodnejšiu" černošku.

Ale nakoniec film vo mne zanechal dobrý pocit, aj hudba bola skvelá. 7/10 - +1 za Tarantinovu postavu, on sa rád necháva vo svojich filmoch odbachnúť.. hehe!
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Alice in Wonderland Tomuto filmu som sa dlho vyhýbal ale keď som si ho konečne pozrel bol som milo prekvapený, vtipný, napínavý a Deppovi tá úloha Hattera skvele sadla :D 8/10

Oz the Great and Powerful Ďalšia krajina zázrakov tentokrát z mojou obľúbenou Milou Kunis a taktiež vtipný a napínavý dej a navyše tá srandovná lietajúca opica super :D 8/10

Chernobyl Diaries Velice zvláštny film, aj keď nie som moc náročný na horory ale toto bol proste prepadák celý film neukázali prakticky nič iba bandu vrieskajúcich detí.

Hansel & Gretel: Witch Hunters Povedzme že moderný lovci čarodejníc :D velice podarený film z mojím obľúbencom Jeremym Rennerom a sympatickou Gemmou Arterton 9/10

Kill Speed Tento film som videl nedávno v TV ale nedalo mi to a pozrel som si ho aj v originály, miestami až moc primitívne ale pozerať sa to dalo, plus tie "malé" rýchle lietadlá som si zamiloval :D 5/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Hobbit, ako mi na knihe vadila jej zhustenost, tu mi vadi nafuknutost oproti predlohe, z ktorej je zrejme, ze ide len o peniaze... podla mna sa za tie tri hodiny dala cela kniha napratat do jedineho filmu... a uznavam, ze tomuto dielu 3D moze pomahat. 8.5/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som si dnes pozrel Blade Runner, kvoli jednemu projektu ktory rozbieham a mam zmiesane pocity.
Vlastne takto. Ak mam byt uprimny, tak to bola nuda. Strasne dlhe sceny, totalne pomale tempo. To mi vadilo asi najviac. Malo to tusim 2 hodiny ale spratali by sa kludne do hodiny. Dialogy boli v pohode ale to nic nezachranilo.

Keby som to mal hodnotit ako legendarny a hlavne nadcasovy film, tak urcite pozitivne, nakolko nieco take v 1982 snad nikoho nenapadlo a dnes sa o tom toci skoro kazdy film (umela inteligencia nahradza cloveka, v podstate). Verim ze keby som to videl v nejakom 1985, tak by som to vnimal inak.

Atmosferu ma film uzasnu, hudba mi pilila usi a celkovo praca so zvukom, odpor neskutocny ale inak moze byt no. Hodnotit cislom to neviem, ale videl som uz aj horsie filmy.
Pozeral som Final Cut verziu.
Napísať odpoveď