League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja si skor myslim ze je dost tazky.
Skus porovnat champa, ktoreho hras ty, a skus nejakeho pro hraca ktory hra tvojho champa.
Rozdiel by si mal vidiet. A to je skill ovladat a poznat champa DOKONALE.
To znamena ze vie co si kedy a ako dovolit.

Priklad.
Tento chlapec je neuveritelny s Riven. To kvoli tomuto hracovi sa mi zapacila Riven.
Par heir som ownil, ale potom muka, lebo ju neviem tak.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Hotwire napísal:no podla mna ma lolko dost nizky skillcap na champov, je hlavne o teamplayi...
staci si zahrat za clockwerka alebo shadowa,pugna atd.
btw hraje tu este niekto vobec rankedy na easte?
lekoklatik
VIP
VIP

Kto je clockwerk, shadow alebo pung?

btw toto je udajne pro play za lb

Tak vyzera moj regular play za lb a keby som kedysi nahraval svoje hry, tak by som si mohol dovolit urobit s lb takuto montaz.
A skill na lb je napriklad tiez dost velky.
Napriklad vela ludi nevie pochopit preco na lb staviam spellwamp.
Neskutocne vela krat mi spellwamp zachranil par dusi na mejai a lanefarming je o to tiez jednoduchsi.
Jedine co sa na lb musim naucit, je farmenie, pretoze sa az moc sustredujem na kill a zbieranie killov ci assistov po celej mape.
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

to sú Dota champovia zase tu niekto mieša jablka a hrušky..
Son-Goku
Darca
Darca

bolo to moje porovnavanie.ako davnejsie znelo lolko je mockrat jednoduchsia hra naproti spominej dote a jej champov.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

kevyn68 napísal:

SKusil by som to s tebou,som momentalne v IV,som spadol z I.Ale pocitaj s tym,ze by sme sa so supportenim striedali :D

si ma predaj mozme hravat a nemusis hravat supporta, hraj co vies najlepsie
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Walky napísal: este si pozri na akom serveri je faethia a na akom si ty.
sakra, nevšimol som si
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Son-Goku napísal:bolo to moje porovnavanie.ako davnejsie znelo lolko je mockrat jednoduchsia hra naproti spominej dote a jej champov.
nuz asi som poznaceny wowkom, lebo mi pride ze hra kde mas za postavu 4 spelly nikdy nebude mat taky skill cap ako hra kde mas na postave 50 keybindov :smt104 proste lol rankedy su 10% o skille 20% o teamplayi a 70% o stasti na hracov ktori vedia co je to teamplay :D
lekoklatik
VIP
VIP

Toz ale to porovnavas dost odlisne hry.
Skus skor porovnat DOTU a LoL.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neporovnavam hry, porovnavam skillcap, proste v moba hrach fakt netreba vela zrucnosti na ovladnutie postavy. skor ide ako hovorim v prvom rade o teamplay, positioning atd.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

FRIENDs of RATs forum team dnes hral... :smt033
Prílohy
Bez názvu1.jpg
Bez názvu2.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

SOLO Q ranked

eng needed

Not EGO, but ELO
13 Pravidiel ako zvysit elo

1. Nereagovat na chybu spoluhraca
- ked niekto reaguje na vas ze ste hrali zle, tak ho ignorujte, neodpisujte.
Ide o to, aby ste v SOLO Q umlcali svoje ego, aby ste proste svojich spoluhracov neprinutili feedit zamerne, alebo ich neprinutili ist AFK. Proste treba ignorovat, skusit zlepsit seba a jedine chvalit.

2. 10:10
- o tom ako hru viest (carry that shit) aj bez toho aby ste hrali pozicie ktore hry proste vyhravaju (mid, top, adc, jungle)
- z tohto kroku hovori o dalsom kroku

3. 12:45

- priznaj si, ze nie si najlepsi
_ nie si najlepsi, stale sa mozes zlepsovat, treba si to priznat

4. 14:50

- pred hrou si vycistite hlavu od sraciek
- mysli na to ako si predoslu hru vyhral dokonale, proste si enemy team rozdrtil
- proste skusit ostat v pohode (typek pocuva oblubene relacie na yutube pocas hrania)

5. 16:25

- nechvalte sa za dobre odohrane situacie, hru
- nedvyhajte si ego tym ze ste vyhrali nad hracmi co maju napriklad platinu
- lower down your ego, je to hra, budte v pohode
- nepovysujte sa nad ostatnych

6. 18:23
Premyslaj logicky

- proste treba hrat a hrat, zlepsovat sa, nerobit chyby ktore som robil minulu hru
- premyslajte nad tym aby ste robili to najlepsie vy, nepozerajte na druhych, hrajte solo hru v svojej hlave, hrajte tak aby ste vy vyhrali, ked to team nedokaze/nechce
- kazda chyba je pocitana, vasa chyba, nie chyba vasich spoluhracov

7. 21:05

- premyslaj uz akoby si bol diamond hrac, neuspokoj sa ze na to budes mat cas mysliet pozdejsie, ak chces ist hore, musis mysliet ako vyssie elo
- nebude greedy

8. 23:45
most important rule

- furt klikat, naucit sa hybat aj ked sa proste presuvate z bodu A do bodu B
- neustalim klikanim okolo napr. cs, znervoznite enemy, lebo nevie ci utocite, etc. proste sa hybat furt
- improve mechanics tymto sposobom
- a tu hovori o skvelej uzasnej hre zvanej osu!, je to klikacka a to ze je skvela uzasna hovorim ja, nie typek na videu :D, tu sa naucite hybat mysou :) (a ako tam ma video 27:30 - moc dobry v tom nie je)
- doporucuje smartcast (toto je proste na vas, ja osobne tiez pouzivam smartcast a neviem si bez nich uz hru predstavit)

9. 33:50
wardit/ward

- nie len ze vy wardite, ale aj ze enemy wardi
- stalkujte enemy kedy wardi a ci vobec wardi
- 32:05 je video ohladne ward/vysvetluje

10. 40:45
ganging

- ked hrate jungle, snazte sa lane ktoru gangujete zaistit kill, nie si prist po kill (tu to znie akoby si protirecil s pravidlom 1. avsak kedze my uz vieme hrat dobre, ziskame si ine killy, alebo assisty, treba nechat feedit team, ked je to mozne!)

11. 44:45
Map awereness

- toto je asi jasne, preto o tom hovori kratko
- tu uz treba skusenosti a skill, spomina pro hracov ktory napr. junglia a osobne mozem potvrdit ze hovori pravdu, ked hovori o tom ze pro jungler vie kde kto je v pdostate, ma neskutocne dobru map awereness, vsimnite si na nejakych pro hrach

12. 47:25
Nemozete vyhrat kazdu hru

- o tomto uz trosku hovoril
- tu hovori o elo hell, nech sa paci, velmi pekne to popisuje
- hovori o tom ze potrebujete poznat champov, proti ktorim hrajete (ked som ja zacinal, chcel som hrat len ashe, chvala bohu ze som sa zacal bavit aj s inymi hrdinami ^^)
- spomina LeBlanc }^^{, prirovnava, etc.
- nezasekli ste s v elo hell, len musite zacat premyslat inak aby ste sa odtial dostali
- zas hovori o tom ze vie ze robi chyby a etc.
- hovori o tom, ze smrt nestoji za nejaky enemy kill

13. 53:15
All in

- naucte sa svojich champov KRALOVSKY!, vyskusat komba ktorymi proste VIETE ze mozete dat kill a nezomriet
- naucte sa jednoducho hrat skutocne majstrovksy svojich champov (tu je u mna zatial len leblanc, s nou som si 100% isty co si mozem dovolit a ked nieco poseriem, vazne si hovorim ze som tam nemusel skakat alebo som nemusel zdrhat, a tak :D )
- naucit sa mrte vela champov, kolko sa len da, ale su aj ludia ktori hraju len jedneho champa, neberte si z toho priklad, to musite byt ozaj total PRO :D

58:30 - DOUBLELIFT radi ako hrat solo Q, dobre pocuvajte ak chcete zvysit svoje ELO
a tu je cele doublelift video, o ktorom typek hovori

Takze v podstate stratte svoje EGO, dajte sa do totalnej pohody (hudbou, nalada v pohode, etc.), ludi len chvalte, vyvarujte sa flamu, to fakt nepomaha (o tom som uz aj ja sam pisal a casto krat mi pomohlo) a v neposlednom rade treba tomu obetovat dost vela casu. Ano viem ze zas pride Forsaken alebo niekto kto napise ze su to kecy, ale toto video mam z tohto threadu - http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... ly_how_to/ - a fakt som si myslel ze to pisal nejaky hojko hrac (ale vidim ze nie). Nezabudnite si poprezerat komenty v tom linky na reddit co som postol, je tam niekolko dobrych "motivacnych" videi.
EVERY CS MATTERS!

Odomna len GOOD LUCK a osobne verim ze sa skutocne da rast hore.
Ja napr. som teraz prvy krat v Gold tiery a to hram lol uz 3 roky. Sice nie az tak aktivne aby som rastol, ale hram. Ranked som nehral uz dlho, lebo na lol nemam tolko casu ale vyprdnut uplne sa mi na to nechce ^_^

Go raise your ELO biatches :)

//#9999post ^^
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ephramko napísal:FRIENDs of RATs forum team dnes hral... :smt033
dam koment.

prva hra
- absolutne nepremyslene picky - lux ma pekne counter-la, a mid sa v podstate nedal hrat... tam im vysiel ten posledny pick no.
- oni Darius, Cho vs Vi ale Vi nieje nejaky super tank., keby nidalee siel nejaku ireliu / jaxa / garena, proste tanka.
- je to vidno obrovsky rozdiel na minionoch a moznostiach nasej farmy...

druha hra
GG easy :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

podte uz niekto na ten west hrat somnou uz ma to nebavi kazda jedna hra dajaky sku****.C co ma 1/8 kriste pane uz ma to nebavi toto fakt.
Dostanem sa na 98 bodov a vzapäti padnem zase na 0 koli retardom ...

+ ked hram bot tak 90% dostanem takeho supporta ze zacne engage ked su na lajne 2 vlny enemy mobiek + da stun supoortovy samozrejme ho zabiju a mne nadava ze nemam dmg ved toto je uz na zaplakanie -_-
lekoklatik
VIP
VIP

Zahrajte si niekto so mnou normal na Weste :)
Potrebujem lvl, som 27, nick lek0klatik.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

leko a na easte uz hravas nebudes? ked pridem domov z UK rad by som hral s nejakym schopnym supportom duo :D
Son-Goku
Darca
Darca

ake fps to mate vy v hre?Lebo co pozeram na toto video tak chalanovi tak skace viac ako 60 ktore mam napriklad ja v hre co sa tyka maxima.Tu je video
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Forsaken napísal:
dam koment.

prva hra
- absolutne nepremyslene picky - lux ma pekne counter-la, a mid sa v podstate nedal hrat... tam im vysiel ten posledny pick no.
- oni Darius, Cho vs Vi ale Vi nieje nejaky super tank., keby nidalee siel nejaku ireliu / jaxa / garena, proste tanka.
- je to vidno obrovsky rozdiel na minionoch a moznostiach nasej farmy...

druha hra
GG easy :D
1/
-prehrali vsetky lajny
-aj ked som sa snazil neviem co vsetko robit, tak by som sa musel aspon roztrojit, aby sme boli schopny tie lajny aspon udrzat
-nida velmi zly build v tej hre, okrem toho sa sustredila na farmenie a menej hrala v teame, darius top aj tak na farmu vyhral
-vzdy sa niekto nechal velmi stupidne chytit sam potom co sme horkotazko vyhrali TF alebo chytili 1-2 nepriatelov
-team sa musi naucit nechat 1-2 ludi skapat, ked je vyhodnejsie obetovat ich, ako ked tam vsetci skapeme kvoli 1 spoluhracovi a prehrame kvoli tomu inhibitor, barona, neskor aj celu hru...

2/
-mid podla mna totalne zlyhal v early game, ta akali si robila totalne co chcela, preto ma to tak strasne nasralo aj twitcha...hrali sme totalne agresivnu lajnu, lebo sme si to mohli dovolit a brzdila nas ta blba akali, ktora si tam chodila casto ako na zachod
-dat si na mide otaznicek, ze akali chyba, v team ranked totalne nepomoze, mozno clovek ma ciste svedomie, ze kolegov varoval v solo ranked...ale v teame? s tym otaznickom netusim, ci akali berie svojich wraiths, portla sa spat, isla s junglerom do nasej jungle zabit nasho junglera pri buffe, alebo sa rozbehla na top ci bot...
-treba mat mid neustale pokryty wardami, aby bolo vidiet, co akali robi...
-boli 2 situacie na bote, kedy tam zrazu boli 4vs2...a my sme len s obrovskym stastim zdrhli, alebo sa jeden musel obetovat, aby ten druhy mohol ujst...a brand veselo farmil mid, nas jungler robil junglu...nikto sa na bot ani nepomohl...
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Son-Goku napísal:ake fps to mate vy v hre?Lebo co pozeram na toto video tak chalanovi tak skace viac ako 60 ktore mam napriklad ja v hre co sa tyka maxima.Tu je video
180
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

Dal som 30 na EUNE,switchol som v zachvate sialenstva na EUW,moje winraty na mojich go to champoch ako elise,akali dropli pod 50% instantne. Okej,zacal som hrat normalky,ale s mojim MMR z EUNE ma hadzalo do hry s ludmi,ktori mali okolo 1000 normal winov,tak som spadol pod 1 ratio (viac som mal prehratych ako vyhratych normalov).

Zacal som rankedy,7 vyhier 3 prehry v promotion,na akali 100% winrate.Hodilo ma to do Silver IV a tam to je hrozne. Vyhral som dve hry 1 za top akali a 2. za support elise.

Dnes ma to uz dopalilo,junglim xina a ako nejunglim zvycajne,ale najviac elise,bot sa necha zabijat a potom "lategame,lategame,def". Garen na tope proti Yorickovi, nic ale vobec. Vsetky killy som dal lajnam. Hovoria mi gankuj,snazim sa gankovat,ale ako kriste gankovať,keď mi nepovie,či ma wardu,nema wardu a je to Yorick,ktory ma slowne len čo pridem z riveru,lebo lajna je pushnuta presne tak,že sa neda ani lane gank,lebo ma vidia minioni. Akali na mide proti Kate nič,muka,po Hextechu buildla sheen a dajakú manu a navyše pickla akali po tom,čo oni pickli Lee Sina. SS neexistuje. A najvacsi moment - mame dole veze vonkajsie,sme v dzungli,objavi sa ich 5 na warde,ashe pusti sip,ja reku,sip stun,si xin tank,mas ult up,iniciuješ fight,jumpol som do nich a kukam oni vsetci utek,tak som zostal stat a nechal sa zabit. Hned po tom v chate "xin dont feed on purpose" . Za 3 minuty skoncila hra a padol som do silver V. Dakto povedal,ze ak v danom ele nedokazes carry hru,tak tam nepatris,ale sorry,ked vsetky tri lajny do 15 minuty maju kill,len ked ich ganknem,aj to ja zomriem vacsinou,lebo sa boja ist 2 vs 1. Tolko len k Silver na EUW.
Napísať odpoveď