League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Ja si skor myslim ze je dost tazky.
Skus porovnat champa, ktoreho hras ty, a skus nejakeho pro hraca ktory hra tvojho champa.
Rozdiel by si mal vidiet. A to je skill ovladat a poznat champa DOKONALE.
To znamena ze vie co si kedy a ako dovolit.
Priklad.
Tento chlapec je neuveritelny s Riven. To kvoli tomuto hracovi sa mi zapacila Riven.
Par heir som ownil, ale potom muka, lebo ju neviem tak.
Skus porovnat champa, ktoreho hras ty, a skus nejakeho pro hraca ktory hra tvojho champa.
Rozdiel by si mal vidiet. A to je skill ovladat a poznat champa DOKONALE.
To znamena ze vie co si kedy a ako dovolit.
Priklad.
Tento chlapec je neuveritelny s Riven. To kvoli tomuto hracovi sa mi zapacila Riven.
Par heir som ownil, ale potom muka, lebo ju neviem tak.
staci si zahrat za clockwerka alebo shadowa,pugna atd.Hotwire napísal:no podla mna ma lolko dost nizky skillcap na champov, je hlavne o teamplayi...
btw hraje tu este niekto vobec rankedy na easte?
-
lekoklatik
VIP
Kto je clockwerk, shadow alebo pung?
btw toto je udajne pro play za lb
Tak vyzera moj regular play za lb a keby som kedysi nahraval svoje hry, tak by som si mohol dovolit urobit s lb takuto montaz.
A skill na lb je napriklad tiez dost velky.
Napriklad vela ludi nevie pochopit preco na lb staviam spellwamp.
Neskutocne vela krat mi spellwamp zachranil par dusi na mejai a lanefarming je o to tiez jednoduchsi.
Jedine co sa na lb musim naucit, je farmenie, pretoze sa az moc sustredujem na kill a zbieranie killov ci assistov po celej mape.
btw toto je udajne pro play za lb
Tak vyzera moj regular play za lb a keby som kedysi nahraval svoje hry, tak by som si mohol dovolit urobit s lb takuto montaz.
A skill na lb je napriklad tiez dost velky.
Napriklad vela ludi nevie pochopit preco na lb staviam spellwamp.
Neskutocne vela krat mi spellwamp zachranil par dusi na mejai a lanefarming je o to tiez jednoduchsi.
Jedine co sa na lb musim naucit, je farmenie, pretoze sa az moc sustredujem na kill a zbieranie killov ci assistov po celej mape.
to sú Dota champovia zase tu niekto mieša jablka a hrušky..
bolo to moje porovnavanie.ako davnejsie znelo lolko je mockrat jednoduchsia hra naproti spominej dote a jej champov.
kevyn68 napísal:
SKusil by som to s tebou,som momentalne v IV,som spadol z I.Ale pocitaj s tym,ze by sme sa so supportenim striedali
si ma predaj mozme hravat a nemusis hravat supporta, hraj co vies najlepsie
-
iceman1414
Medium Star
sakra, nevšimol som siWalky napísal: este si pozri na akom serveri je faethia a na akom si ty.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nuz asi som poznaceny wowkom, lebo mi pride ze hra kde mas za postavu 4 spelly nikdy nebude mat taky skill cap ako hra kde mas na postave 50 keybindovSon-Goku napísal:bolo to moje porovnavanie.ako davnejsie znelo lolko je mockrat jednoduchsia hra naproti spominej dote a jej champov.
-
lekoklatik
VIP
Toz ale to porovnavas dost odlisne hry.
Skus skor porovnat DOTU a LoL.
Skus skor porovnat DOTU a LoL.
-
Hotwire
Addict
neporovnavam hry, porovnavam skillcap, proste v moba hrach fakt netreba vela zrucnosti na ovladnutie postavy. skor ide ako hovorim v prvom rade o teamplay, positioning atd.
-
lekoklatik
VIP
SOLO Q ranked
eng needed
Not EGO, but ELO
13 Pravidiel ako zvysit elo
1. Nereagovat na chybu spoluhraca
- ked niekto reaguje na vas ze ste hrali zle, tak ho ignorujte, neodpisujte.
Ide o to, aby ste v SOLO Q umlcali svoje ego, aby ste proste svojich spoluhracov neprinutili feedit zamerne, alebo ich neprinutili ist AFK. Proste treba ignorovat, skusit zlepsit seba a jedine chvalit.
2. 10:10
- o tom ako hru viest (carry that shit) aj bez toho aby ste hrali pozicie ktore hry proste vyhravaju (mid, top, adc, jungle)
- z tohto kroku hovori o dalsom kroku
3. 12:45
- priznaj si, ze nie si najlepsi
_ nie si najlepsi, stale sa mozes zlepsovat, treba si to priznat
4. 14:50
- pred hrou si vycistite hlavu od sraciek
- mysli na to ako si predoslu hru vyhral dokonale, proste si enemy team rozdrtil
- proste skusit ostat v pohode (typek pocuva oblubene relacie na yutube pocas hrania)
5. 16:25
- nechvalte sa za dobre odohrane situacie, hru
- nedvyhajte si ego tym ze ste vyhrali nad hracmi co maju napriklad platinu
- lower down your ego, je to hra, budte v pohode
- nepovysujte sa nad ostatnych
6. 18:23
Premyslaj logicky
- proste treba hrat a hrat, zlepsovat sa, nerobit chyby ktore som robil minulu hru
- premyslajte nad tym aby ste robili to najlepsie vy, nepozerajte na druhych, hrajte solo hru v svojej hlave, hrajte tak aby ste vy vyhrali, ked to team nedokaze/nechce
- kazda chyba je pocitana, vasa chyba, nie chyba vasich spoluhracov
7. 21:05
- premyslaj uz akoby si bol diamond hrac, neuspokoj sa ze na to budes mat cas mysliet pozdejsie, ak chces ist hore, musis mysliet ako vyssie elo
- nebude greedy
8. 23:45
most important rule
- furt klikat, naucit sa hybat aj ked sa proste presuvate z bodu A do bodu B
- neustalim klikanim okolo napr. cs, znervoznite enemy, lebo nevie ci utocite, etc. proste sa hybat furt
- improve mechanics tymto sposobom
- a tu hovori o skvelej uzasnej hre zvanej osu!, je to klikacka a to ze je skvela uzasna hovorim ja, nie typek na videu
, tu sa naucite hybat mysou
(a ako tam ma video 27:30 - moc dobry v tom nie je)
- doporucuje smartcast (toto je proste na vas, ja osobne tiez pouzivam smartcast a neviem si bez nich uz hru predstavit)
9. 33:50
wardit/ward
- nie len ze vy wardite, ale aj ze enemy wardi
- stalkujte enemy kedy wardi a ci vobec wardi
- 32:05 je video ohladne ward/vysvetluje
10. 40:45
ganging
- ked hrate jungle, snazte sa lane ktoru gangujete zaistit kill, nie si prist po kill (tu to znie akoby si protirecil s pravidlom 1. avsak kedze my uz vieme hrat dobre, ziskame si ine killy, alebo assisty, treba nechat feedit team, ked je to mozne!)
11. 44:45
Map awereness
- toto je asi jasne, preto o tom hovori kratko
- tu uz treba skusenosti a skill, spomina pro hracov ktory napr. junglia a osobne mozem potvrdit ze hovori pravdu, ked hovori o tom ze pro jungler vie kde kto je v pdostate, ma neskutocne dobru map awereness, vsimnite si na nejakych pro hrach
12. 47:25
Nemozete vyhrat kazdu hru
- o tomto uz trosku hovoril
- tu hovori o elo hell, nech sa paci, velmi pekne to popisuje
- hovori o tom ze potrebujete poznat champov, proti ktorim hrajete (ked som ja zacinal, chcel som hrat len ashe, chvala bohu ze som sa zacal bavit aj s inymi hrdinami ^^)
- spomina LeBlanc }^^{, prirovnava, etc.
- nezasekli ste s v elo hell, len musite zacat premyslat inak aby ste sa odtial dostali
- zas hovori o tom ze vie ze robi chyby a etc.
- hovori o tom, ze smrt nestoji za nejaky enemy kill
13. 53:15
All in
- naucte sa svojich champov KRALOVSKY!, vyskusat komba ktorymi proste VIETE ze mozete dat kill a nezomriet
- naucte sa jednoducho hrat skutocne majstrovksy svojich champov (tu je u mna zatial len leblanc, s nou som si 100% isty co si mozem dovolit a ked nieco poseriem, vazne si hovorim ze som tam nemusel skakat alebo som nemusel zdrhat, a tak
)
- naucit sa mrte vela champov, kolko sa len da, ale su aj ludia ktori hraju len jedneho champa, neberte si z toho priklad, to musite byt ozaj total PRO
58:30 - DOUBLELIFT radi ako hrat solo Q, dobre pocuvajte ak chcete zvysit svoje ELO
a tu je cele doublelift video, o ktorom typek hovori
Takze v podstate stratte svoje EGO, dajte sa do totalnej pohody (hudbou, nalada v pohode, etc.), ludi len chvalte, vyvarujte sa flamu, to fakt nepomaha (o tom som uz aj ja sam pisal a casto krat mi pomohlo) a v neposlednom rade treba tomu obetovat dost vela casu. Ano viem ze zas pride Forsaken alebo niekto kto napise ze su to kecy, ale toto video mam z tohto threadu - http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... ly_how_to/ - a fakt som si myslel ze to pisal nejaky hojko hrac (ale vidim ze nie). Nezabudnite si poprezerat komenty v tom linky na reddit co som postol, je tam niekolko dobrych "motivacnych" videi.
EVERY CS MATTERS!
Odomna len GOOD LUCK a osobne verim ze sa skutocne da rast hore.
Ja napr. som teraz prvy krat v Gold tiery a to hram lol uz 3 roky. Sice nie az tak aktivne aby som rastol, ale hram. Ranked som nehral uz dlho, lebo na lol nemam tolko casu ale vyprdnut uplne sa mi na to nechce ^_^
Go raise your ELO biatches
//#9999post ^^
eng needed
Not EGO, but ELO
13 Pravidiel ako zvysit elo
1. Nereagovat na chybu spoluhraca
- ked niekto reaguje na vas ze ste hrali zle, tak ho ignorujte, neodpisujte.
Ide o to, aby ste v SOLO Q umlcali svoje ego, aby ste proste svojich spoluhracov neprinutili feedit zamerne, alebo ich neprinutili ist AFK. Proste treba ignorovat, skusit zlepsit seba a jedine chvalit.
2. 10:10
- o tom ako hru viest (carry that shit) aj bez toho aby ste hrali pozicie ktore hry proste vyhravaju (mid, top, adc, jungle)
- z tohto kroku hovori o dalsom kroku
3. 12:45
- priznaj si, ze nie si najlepsi
_ nie si najlepsi, stale sa mozes zlepsovat, treba si to priznat
4. 14:50
- pred hrou si vycistite hlavu od sraciek
- mysli na to ako si predoslu hru vyhral dokonale, proste si enemy team rozdrtil
- proste skusit ostat v pohode (typek pocuva oblubene relacie na yutube pocas hrania)
5. 16:25
- nechvalte sa za dobre odohrane situacie, hru
- nedvyhajte si ego tym ze ste vyhrali nad hracmi co maju napriklad platinu
- lower down your ego, je to hra, budte v pohode
- nepovysujte sa nad ostatnych
6. 18:23
Premyslaj logicky
- proste treba hrat a hrat, zlepsovat sa, nerobit chyby ktore som robil minulu hru
- premyslajte nad tym aby ste robili to najlepsie vy, nepozerajte na druhych, hrajte solo hru v svojej hlave, hrajte tak aby ste vy vyhrali, ked to team nedokaze/nechce
- kazda chyba je pocitana, vasa chyba, nie chyba vasich spoluhracov
7. 21:05
- premyslaj uz akoby si bol diamond hrac, neuspokoj sa ze na to budes mat cas mysliet pozdejsie, ak chces ist hore, musis mysliet ako vyssie elo
- nebude greedy
8. 23:45
most important rule
- furt klikat, naucit sa hybat aj ked sa proste presuvate z bodu A do bodu B
- neustalim klikanim okolo napr. cs, znervoznite enemy, lebo nevie ci utocite, etc. proste sa hybat furt
- improve mechanics tymto sposobom
- a tu hovori o skvelej uzasnej hre zvanej osu!, je to klikacka a to ze je skvela uzasna hovorim ja, nie typek na videu
- doporucuje smartcast (toto je proste na vas, ja osobne tiez pouzivam smartcast a neviem si bez nich uz hru predstavit)
9. 33:50
wardit/ward
- nie len ze vy wardite, ale aj ze enemy wardi
- stalkujte enemy kedy wardi a ci vobec wardi
- 32:05 je video ohladne ward/vysvetluje
10. 40:45
ganging
- ked hrate jungle, snazte sa lane ktoru gangujete zaistit kill, nie si prist po kill (tu to znie akoby si protirecil s pravidlom 1. avsak kedze my uz vieme hrat dobre, ziskame si ine killy, alebo assisty, treba nechat feedit team, ked je to mozne!)
11. 44:45
Map awereness
- toto je asi jasne, preto o tom hovori kratko
- tu uz treba skusenosti a skill, spomina pro hracov ktory napr. junglia a osobne mozem potvrdit ze hovori pravdu, ked hovori o tom ze pro jungler vie kde kto je v pdostate, ma neskutocne dobru map awereness, vsimnite si na nejakych pro hrach
12. 47:25
Nemozete vyhrat kazdu hru
- o tomto uz trosku hovoril
- tu hovori o elo hell, nech sa paci, velmi pekne to popisuje
- hovori o tom ze potrebujete poznat champov, proti ktorim hrajete (ked som ja zacinal, chcel som hrat len ashe, chvala bohu ze som sa zacal bavit aj s inymi hrdinami ^^)
- spomina LeBlanc }^^{, prirovnava, etc.
- nezasekli ste s v elo hell, len musite zacat premyslat inak aby ste sa odtial dostali
- zas hovori o tom ze vie ze robi chyby a etc.
- hovori o tom, ze smrt nestoji za nejaky enemy kill
13. 53:15
All in
- naucte sa svojich champov KRALOVSKY!, vyskusat komba ktorymi proste VIETE ze mozete dat kill a nezomriet
- naucte sa jednoducho hrat skutocne majstrovksy svojich champov (tu je u mna zatial len leblanc, s nou som si 100% isty co si mozem dovolit a ked nieco poseriem, vazne si hovorim ze som tam nemusel skakat alebo som nemusel zdrhat, a tak
- naucit sa mrte vela champov, kolko sa len da, ale su aj ludia ktori hraju len jedneho champa, neberte si z toho priklad, to musite byt ozaj total PRO
58:30 - DOUBLELIFT radi ako hrat solo Q, dobre pocuvajte ak chcete zvysit svoje ELO
a tu je cele doublelift video, o ktorom typek hovori
Takze v podstate stratte svoje EGO, dajte sa do totalnej pohody (hudbou, nalada v pohode, etc.), ludi len chvalte, vyvarujte sa flamu, to fakt nepomaha (o tom som uz aj ja sam pisal a casto krat mi pomohlo) a v neposlednom rade treba tomu obetovat dost vela casu. Ano viem ze zas pride Forsaken alebo niekto kto napise ze su to kecy, ale toto video mam z tohto threadu - http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... ly_how_to/ - a fakt som si myslel ze to pisal nejaky hojko hrac (ale vidim ze nie). Nezabudnite si poprezerat komenty v tom linky na reddit co som postol, je tam niekolko dobrych "motivacnych" videi.
EVERY CS MATTERS!
Odomna len GOOD LUCK a osobne verim ze sa skutocne da rast hore.
Ja napr. som teraz prvy krat v Gold tiery a to hram lol uz 3 roky. Sice nie az tak aktivne aby som rastol, ale hram. Ranked som nehral uz dlho, lebo na lol nemam tolko casu ale vyprdnut uplne sa mi na to nechce ^_^
Go raise your ELO biatches
//#9999post ^^
dam koment.ephramko napísal:FRIENDs of RATs forum team dnes hral...
prva hra
- absolutne nepremyslene picky - lux ma pekne counter-la, a mid sa v podstate nedal hrat... tam im vysiel ten posledny pick no.
- oni Darius, Cho vs Vi ale Vi nieje nejaky super tank., keby nidalee siel nejaku ireliu / jaxa / garena, proste tanka.
- je to vidno obrovsky rozdiel na minionoch a moznostiach nasej farmy...
druha hra
GG easy
podte uz niekto na ten west hrat somnou uz ma to nebavi kazda jedna hra dajaky sku****.C co ma 1/8 kriste pane uz ma to nebavi toto fakt.
Dostanem sa na 98 bodov a vzapäti padnem zase na 0 koli retardom ...
+ ked hram bot tak 90% dostanem takeho supporta ze zacne engage ked su na lajne 2 vlny enemy mobiek + da stun supoortovy samozrejme ho zabiju a mne nadava ze nemam dmg ved toto je uz na zaplakanie -_-
Dostanem sa na 98 bodov a vzapäti padnem zase na 0 koli retardom ...
+ ked hram bot tak 90% dostanem takeho supporta ze zacne engage ked su na lajne 2 vlny enemy mobiek + da stun supoortovy samozrejme ho zabiju a mne nadava ze nemam dmg ved toto je uz na zaplakanie -_-
-
lekoklatik
VIP
Zahrajte si niekto so mnou normal na Weste 
Potrebujem lvl, som 27, nick lek0klatik.
Potrebujem lvl, som 27, nick lek0klatik.
-
Hotwire
Addict
leko a na easte uz hravas nebudes? ked pridem domov z UK rad by som hral s nejakym schopnym supportom duo 
ake fps to mate vy v hre?Lebo co pozeram na toto video tak chalanovi tak skace viac ako 60 ktore mam napriklad ja v hre co sa tyka maxima.Tu je video
1/Forsaken napísal:
dam koment.
prva hra
- absolutne nepremyslene picky - lux ma pekne counter-la, a mid sa v podstate nedal hrat... tam im vysiel ten posledny pick no.
- oni Darius, Cho vs Vi ale Vi nieje nejaky super tank., keby nidalee siel nejaku ireliu / jaxa / garena, proste tanka.
- je to vidno obrovsky rozdiel na minionoch a moznostiach nasej farmy...
druha hra
GG easy
-prehrali vsetky lajny
-aj ked som sa snazil neviem co vsetko robit, tak by som sa musel aspon roztrojit, aby sme boli schopny tie lajny aspon udrzat
-nida velmi zly build v tej hre, okrem toho sa sustredila na farmenie a menej hrala v teame, darius top aj tak na farmu vyhral
-vzdy sa niekto nechal velmi stupidne chytit sam potom co sme horkotazko vyhrali TF alebo chytili 1-2 nepriatelov
-team sa musi naucit nechat 1-2 ludi skapat, ked je vyhodnejsie obetovat ich, ako ked tam vsetci skapeme kvoli 1 spoluhracovi a prehrame kvoli tomu inhibitor, barona, neskor aj celu hru...
2/
-mid podla mna totalne zlyhal v early game, ta akali si robila totalne co chcela, preto ma to tak strasne nasralo aj twitcha...hrali sme totalne agresivnu lajnu, lebo sme si to mohli dovolit a brzdila nas ta blba akali, ktora si tam chodila casto ako na zachod
-dat si na mide otaznicek, ze akali chyba, v team ranked totalne nepomoze, mozno clovek ma ciste svedomie, ze kolegov varoval v solo ranked...ale v teame? s tym otaznickom netusim, ci akali berie svojich wraiths, portla sa spat, isla s junglerom do nasej jungle zabit nasho junglera pri buffe, alebo sa rozbehla na top ci bot...
-treba mat mid neustale pokryty wardami, aby bolo vidiet, co akali robi...
-boli 2 situacie na bote, kedy tam zrazu boli 4vs2...a my sme len s obrovskym stastim zdrhli, alebo sa jeden musel obetovat, aby ten druhy mohol ujst...a brand veselo farmil mid, nas jungler robil junglu...nikto sa na bot ani nepomohl...
180Son-Goku napísal:ake fps to mate vy v hre?Lebo co pozeram na toto video tak chalanovi tak skace viac ako 60 ktore mam napriklad ja v hre co sa tyka maxima.Tu je video
Dal som 30 na EUNE,switchol som v zachvate sialenstva na EUW,moje winraty na mojich go to champoch ako elise,akali dropli pod 50% instantne. Okej,zacal som hrat normalky,ale s mojim MMR z EUNE ma hadzalo do hry s ludmi,ktori mali okolo 1000 normal winov,tak som spadol pod 1 ratio (viac som mal prehratych ako vyhratych normalov).
Zacal som rankedy,7 vyhier 3 prehry v promotion,na akali 100% winrate.Hodilo ma to do Silver IV a tam to je hrozne. Vyhral som dve hry 1 za top akali a 2. za support elise.
Dnes ma to uz dopalilo,junglim xina a ako nejunglim zvycajne,ale najviac elise,bot sa necha zabijat a potom "lategame,lategame,def". Garen na tope proti Yorickovi, nic ale vobec. Vsetky killy som dal lajnam. Hovoria mi gankuj,snazim sa gankovat,ale ako kriste gankovať,keď mi nepovie,či ma wardu,nema wardu a je to Yorick,ktory ma slowne len čo pridem z riveru,lebo lajna je pushnuta presne tak,že sa neda ani lane gank,lebo ma vidia minioni. Akali na mide proti Kate nič,muka,po Hextechu buildla sheen a dajakú manu a navyše pickla akali po tom,čo oni pickli Lee Sina. SS neexistuje. A najvacsi moment - mame dole veze vonkajsie,sme v dzungli,objavi sa ich 5 na warde,ashe pusti sip,ja reku,sip stun,si xin tank,mas ult up,iniciuješ fight,jumpol som do nich a kukam oni vsetci utek,tak som zostal stat a nechal sa zabit. Hned po tom v chate "xin dont feed on purpose" . Za 3 minuty skoncila hra a padol som do silver V. Dakto povedal,ze ak v danom ele nedokazes carry hru,tak tam nepatris,ale sorry,ked vsetky tri lajny do 15 minuty maju kill,len ked ich ganknem,aj to ja zomriem vacsinou,lebo sa boja ist 2 vs 1. Tolko len k Silver na EUW.
Zacal som rankedy,7 vyhier 3 prehry v promotion,na akali 100% winrate.Hodilo ma to do Silver IV a tam to je hrozne. Vyhral som dve hry 1 za top akali a 2. za support elise.
Dnes ma to uz dopalilo,junglim xina a ako nejunglim zvycajne,ale najviac elise,bot sa necha zabijat a potom "lategame,lategame,def". Garen na tope proti Yorickovi, nic ale vobec. Vsetky killy som dal lajnam. Hovoria mi gankuj,snazim sa gankovat,ale ako kriste gankovať,keď mi nepovie,či ma wardu,nema wardu a je to Yorick,ktory ma slowne len čo pridem z riveru,lebo lajna je pushnuta presne tak,že sa neda ani lane gank,lebo ma vidia minioni. Akali na mide proti Kate nič,muka,po Hextechu buildla sheen a dajakú manu a navyše pickla akali po tom,čo oni pickli Lee Sina. SS neexistuje. A najvacsi moment - mame dole veze vonkajsie,sme v dzungli,objavi sa ich 5 na warde,ashe pusti sip,ja reku,sip stun,si xin tank,mas ult up,iniciuješ fight,jumpol som do nich a kukam oni vsetci utek,tak som zostal stat a nechal sa zabit. Hned po tom v chate "xin dont feed on purpose" . Za 3 minuty skoncila hra a padol som do silver V. Dakto povedal,ze ak v danom ele nedokazes carry hru,tak tam nepatris,ale sorry,ked vsetky tri lajny do 15 minuty maju kill,len ked ich ganknem,aj to ja zomriem vacsinou,lebo sa boja ist 2 vs 1. Tolko len k Silver na EUW.