ľudia mi prídu debilní...
Re: ľudia mi prídu debilní...
normalka, zobere dve, tri pozicky lebo potrebuje penaze ale to ze ich nebude vediet splacat je uz vedlajsie
-
wewerka212
Light Expert
presne, presne tak
Toto presne poznam, ked nieco od niekoho chcem dopodrobna mu to vysvetlim + poviem aj alternativu, ktoru vyslovene nechcem (keby to posral). Napr. kup mi maslo - prave maslo. Nie másielko alebo veto. Vtedy na 90% pochodim, ale keby som povedal kup mi maslo tak je to v prdeli. Malo ludi vie co slovo maslo vlastne znamena - ad primitivizmus. A to ide o sproste maslo - o co dolzitejsie veci su v zivote, kde bez inych ludi nepochodis. Najradsej by som vedel vsetko na svete a v vsetko si robil sam.Hegy napísal:Osobny kontakt je jedna vec co moze byt kriticke ale v mojom zamestnani musim casto riesit relativne jednoduche veci, avsak casto sa stava ze aj na mail v ktorom je vsetko dopodrobna popisane (robim to tak aby som sa vyhol dalsej zbytocnej komunikacii) dostanem otazku(y), ktorej odpoved(e) su DOPODROBNA jak pre dementa rozpisane v predoslom maily, a napriek tomu dojde ten mail so zbytocnou otazkou.
To boli male priklady denno dennych situacii ktore proste odmietam ako osoba tolerovat. Nemam chut ani naladu niekomu na 5x vysvetlovat to iste dokola, to je jak ked sa kedysi do segy museli hry dat 5x aby to konzola nacitala... To iste treba 5x spravit ale az po 5tom zpoakovani postupu je pokus uspesny...
Ked sa to vsak stane v opacnom garde, ze niekto takto ukoluje mna, tak by som mu najradsej vybil zuby ci ma ma za primitiva, pretoze mna nemusi.
To by bolo idealne zivot by bol hned lepsiNajradsej by som vedel vsetko na svete a v vsetko si robil sam.sci-fi
A tie pripady kedy napises (povies) nieco tak, ze by to pochopila aj cvicena opica za vidinou obohatenia sa bananom, + dolozis par pripadov AKO TO NEUROBIT a ten clovek sa minimalne opyta este nieco alebo to ajtak dosere, tak to je pravy cas zase vymazat v hlave jedno bezvyznamne meno a plavat zivotom dalej bez vedomia o jeho existencii
@Hegy
alebo pravy cas si dat tabletku
alebo pravy cas si dat tabletku
Je to mozne ze som proste v tomto k**ot ale bohuzial a ako som hovoril, vyhovuje mi to tak

-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak ale v MHD fakt cestuje obcas dost debilov, to ti musim dat za pravdu. Jeden huci do mobilu na cely voz, dalsi smrdi jak vrece smeti, iny typek stoji pocas jazdy nalepeny na dverach s cigaretou v ustach a palcom na zapalovaci alebo som zazila aj taky hardcore, ze si dotycny vyzul v lete sandale, vylozil nohu na koleno a zacal dolovat spomedzi prstov spinu a utieral to do nohavic.MyslienkaX napísal:podla mna je to normalne si vsimat ludi dookola, ked vidim ako ludia nastupuju do MHD tak su podla mna debililny, len preto ze si chce sadnut zramuje dalsich 10ludi... ano su to debily... a TOTO JE ZASA len priklad...
S tym sa da ale zit, popr. si kupit auto a problem solved. Pokial vidis debila ale v kazdom kamaratovi alebo spoluziakovi, to nemas bohvieco. A co rodicia a surodenci? Tam to vidis ako? Ti su dokonali?
tak pri tomto som sa pozastavil, lebo uz dlhsiu dobu sledujem, ze napriklad pan uplink naozaj vidi 80 percent ludi ako idiotov, a len on je OK, inteligentny, rozumny a vzdy s tym spravnym nazorom... kamo pocuvas sa niekedy, alebo citas po sebe ? sak ty si dokonala ukazka perfektneho cloveka ktory absolutne nema ziadnu chybuuplink napísal:MyslienkaX - no, ono to bude tým že gro obyvateľov tejto planéty opíc je naozaj debilných. S tým faktom nič nenarobíš. Priamka, ktorá určuje "priemer" nie je nastavená podľa Teba, ale podľa más, resp. masy, ktorú tvoria obyvatelia zeme. Tzn. že ak je Tvoja priamka priemeru povedzme na hodnote 1200% a priemer zeme sa pohybuje okolo 80-120%, čiže dostaneme medián [aritmetický priemer] 100%, tak nemáš ani teoreticky ako nevidieť v ľuďoch že sú idioti, lebo je to jednoducho na nich zapísané.
Ergo. tým že som sa venoval ženskej psychike 8 rokov a taktiež archetypom ženskej tváre a ich dynamickému morfologickému vývoju[vývinu], tak mám teraz "Bohu žiaľ" defekt, že mi stačí vidieť "ksicht" a hneď viem čo od človeka môžem očakávať, samozrejme sú aj výnimky, ale je ich žalostne málo.
Minule som šiel do auparku s doskou za hodinárom, či by mi nespravil službičku za 10-20éčiek [narovnať piny]. Bol som s kamošom a už z diaľky som videl hodinára a prvé čo som povedal: "Kriste Pane, to bude zase ko*ot." a čuduj sa svetu, aj bol. Prišiel som, predstavil som sa a predstavil som svoj problém a ponúkanú odmenu, keď som vytiahol dosku, tak mi povedal že ju rovno môžem zbaliť, tak som chcel odísť, ale zvedavosť mu nedala a tak že sa na to chce pozrieť a akurát 3x je*ol s jeho tlstými vidláckymi prstami do socketu, divím sa že tam nevy*ebal ďalšie piny s tou jeho tlstou megapinzetou, tak som povedal že radšej pôjdem. Týpek sa vyjadroval len slovami: "No?!" "Áno!" "Nie!" a "neviem!" a raz zo seba dostal nerozvitú vetu: "A čo aj s tým mám akože robiť?!" [prvé čo ma napadlo bolo: "no nič Ty ko*ot, len že si si mohol zarobiť 20 éčiek za 1 minútu roboty"] všetko s maximálne tupým a sedláckym prízvukom, mal ten primitivzmus vrytý všade v tvári.
Čiže ak tak vidíš ľudí, tak sa s tým nauč žiť, a ak si priemerný aj Ty, tak skoč za psychiatrom a krvý obraz. Môže byť niečo s hypotalamom, hormónmi a tak. To tiež zvykne riadne skresliť pohľad na svet.
V prvom rade ti musim povedat ze ist z doskou za hodinarom - everything ok? nie nemohol si ist za typkom co robi slaboprud, musel si ist za hodinarom a este ta vytocilo, ze nemal sajn co po nom chces, najtrefnejsie na tom celom je ale fakt, ze si dopredu, samozrejme ako inak, podla jeho vyzoru usudil ze je to kok*t...
Po precitani tvojho postu ale musim povedat ze jediny k*kot na poli si bol ty, lebo si s tym mal ist za niekym uplne inym. (ani narovnat piny na doske si nevies sam)
No offense, ale urcite ti prospeje ked prestanes kazde rano brat drink s huge davkou sebavedomia a IQ
-
twardykamen
Medium Professional
blbi lidi taki lidi pan buh je ma stejne rad...
ja si tiez dost vsimam chyby(aj vlastne) a debilitu druhych ale beriem to ako fakt ktory nezmenim. Aspon ze v robote prichadzam do kontaktu s ludmi ktorych by som nazval inteligentnejsimi a s nazormi, ktore povazujem za rozumnejsie a ktore si dani ludia aj vedia obhajit.
ja si tiez dost vsimam chyby(aj vlastne) a debilitu druhych ale beriem to ako fakt ktory nezmenim. Aspon ze v robote prichadzam do kontaktu s ludmi ktorych by som nazval inteligentnejsimi a s nazormi, ktore povazujem za rozumnejsie a ktore si dani ludia aj vedia obhajit.