League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

kevyn68
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa kevyn68 »

faethia napísal:

si ma predaj mozme hravat a nemusis hravat supporta, hraj co vies najlepsie

aky mas nick?

//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 18:10)
ephramko napísal:FRIENDs of RATs forum team dnes hral... :smt033

tie carrycka akoze dost malo creepov...
KappoONE
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KappoONE »

ephramko napísal:
1/
-prehrali vsetky lajny
-aj ked som sa snazil neviem co vsetko robit, tak by som sa musel aspon roztrojit, aby sme boli schopny tie lajny aspon udrzat
-nida velmi zly build v tej hre, okrem toho sa sustredila na farmenie a menej hrala v teame, darius top aj tak na farmu vyhral
-vzdy sa niekto nechal velmi stupidne chytit sam potom co sme horkotazko vyhrali TF alebo chytili 1-2 nepriatelov
-team sa musi naucit nechat 1-2 ludi skapat, ked je vyhodnejsie obetovat ich, ako ked tam vsetci skapeme kvoli 1 spoluhracovi a prehrame kvoli tomu inhibitor, barona, neskor aj celu hru...

2/
-mid podla mna totalne zlyhal v early game, ta akali si robila totalne co chcela, preto ma to tak strasne nasralo aj twitcha...hrali sme totalne agresivnu lajnu, lebo sme si to mohli dovolit a brzdila nas ta blba akali, ktora si tam chodila casto ako na zachod
-dat si na mide otaznicek, ze akali chyba, v team ranked totalne nepomoze, mozno clovek ma ciste svedomie, ze kolegov varoval v solo ranked...ale v teame? s tym otaznickom netusim, ci akali berie svojich wraiths, portla sa spat, isla s junglerom do nasej jungle zabit nasho junglera pri buffe, alebo sa rozbehla na top ci bot...
-treba mat mid neustale pokryty wardami, aby bolo vidiet, co akali robi...
-boli 2 situacie na bote, kedy tam zrazu boli 4vs2...a my sme len s obrovskym stastim zdrhli, alebo sa jeden musel obetovat, aby ten druhy mohol ujst...a brand veselo farmil mid, nas jungler robil junglu...nikto sa na bot ani nepomohl...
caf tu twitch, konecne som sa regol :D ja ta len poopravim, na tom bote sedeli vsetci 5ti od enemy a moje nervy uz boli fakt totalne v pecku z toho :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

ephramko napísal:
1/
-prehrali vsetky lajny
-aj ked som sa snazil neviem co vsetko robit, tak by som sa musel aspon roztrojit, aby sme boli schopny tie lajny aspon udrzat
-nida velmi zly build v tej hre, okrem toho sa sustredila na farmenie a menej hrala v teame, darius top aj tak na farmu vyhral
-vzdy sa niekto nechal velmi stupidne chytit sam potom co sme horkotazko vyhrali TF alebo chytili 1-2 nepriatelov
-team sa musi naucit nechat 1-2 ludi skapat, ked je vyhodnejsie obetovat ich, ako ked tam vsetci skapeme kvoli 1 spoluhracovi a prehrame kvoli tomu inhibitor, barona, neskor aj celu hru...

2/
-mid podla mna totalne zlyhal v early game, ta akali si robila totalne co chcela, preto ma to tak strasne nasralo aj twitcha...hrali sme totalne agresivnu lajnu, lebo sme si to mohli dovolit a brzdila nas ta blba akali, ktora si tam chodila casto ako na zachod
-dat si na mide otaznicek, ze akali chyba, v team ranked totalne nepomoze, mozno clovek ma ciste svedomie, ze kolegov varoval v solo ranked...ale v teame? s tym otaznickom netusim, ci akali berie svojich wraiths, portla sa spat, isla s junglerom do nasej jungle zabit nasho junglera pri buffe, alebo sa rozbehla na top ci bot...
-treba mat mid neustale pokryty wardami, aby bolo vidiet, co akali robi...
-boli 2 situacie na bote, kedy tam zrazu boli 4vs2...a my sme len s obrovskym stastim zdrhli, alebo sa jeden musel obetovat, aby ten druhy mohol ujst...a brand veselo farmil mid, nas jungler robil junglu...nikto sa na bot ani nepomohl...

Hovoril som to uz davno,ze to je najcastejsia chyba.Mam miss na linke a budem si dalej last hitovat creepov? nie... mam miss na linke,snazim sa linku pushnut co najrychlejsie a kde si myslim,ze mohol moj miss ist,idem ja velmi opatrne.Nie raz sa nam takto podarilo otocit gank a na bote si vziat 3 killi za 1.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

kevyn68 napísal:

Hovoril som to uz davno,ze to je najcastejsia chyba.Mam miss na linke a budem si dalej last hitovat creepov? nie... mam miss na linke,snazim sa linku pushnut co najrychlejsie a kde si myslim,ze mohol moj miss ist,idem ja velmi opatrne.Nie raz sa nam takto podarilo otocit gank a na bote si vziat 3 killi za 1.
a hlavne poistit sa wardou nech uz hras akukolvek lane :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Hot: iba ked mi zozenies pracu v UK :D
Ale jasne ze hravam, to je moj main acc zatial stale, paci sa mi na Easte viac zatial a mam tam tusim 50+ champov, no zahod to :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mne sa tu az tak nepaci, tesim sa domov :D ... tak dobre, som sa zlakol ze na EUNE uz kasles, lebo posledne razy vzdy ked som ti pisal tak si "nemal cas" a o 5 minut ta vidim v zapase :/
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

caute hral som zas ranked no a zaujimalo by ma ze za ktoru poziciu utiahnut hru top jungle adc mid? a champ? som bronze 4 s 91 bodmi no je to hrozne
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ak mas team pozostavajuci zo 4 kretenov, mozes hrat aj ako poloboh ale nezachranis to, ver mi viem o com hovorim, mal som uz take zapasy ze skore 23/2 a nedokazal som im to vyhrat lebo to proste neslo...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aha takze je to o nahode hej? a kedy hravat cez tyzden ? a cas?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hej je to hlavne o stasti na team...hravat je najlepsie v noci po polnoci a tak, vtedy vacsina deciek spi..ale ani to neni zaruka uspechu ;)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no ja vtedy tez spim mam sa rad a skola no :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Adry napísal:
180
ako?je na to nejaky soft lebo hrajem sa nastavenim aj som dal prec shadows ale 60 max.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Son-Goku napísal: ako?je na to nejaky soft lebo hrajem sa nastavenim aj som dal prec shadows ale 60 max.
boze ludia mu nemozete napisat normalne....

vola sa to vertikalna synchronizacia ked sa ti FPS syncuje z Hz monitora, ked ju vypnes budes mat viac...
este je mozne ze mas nastaveny FPS CAP na stable alebo podobne.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Hotwire napísal: a hlavne poistit sa wardou nech uz hras akukolvek lane :wink:

Castokrat sa mi stane,ze mam wardu,ktora po 3 minutach padne a ja nemam pri sebe ziadnu dalsiu.Linku vyhravam 2/0 moj super hra viacmenej defenzivne.A aj tak povacsine neskapem gankom.Ked vidim,ze moj super si do mna nejako zacina,tak logicky viem,ze je niekde asi enemy jungler a stahujem sa.Samozrejme s kazdym herom si inak dovolujem pushovat.Z topu mam easy gank na mid a zas spat na top.Dobre je aj odhadnut situaciu,kedy sa treba chytit prilezitosti "leadera".Mate pushnuty top a enemy midar zomrel.Tak sa presuniem ku drakovi,poprosim team aby mi pomohol.Enemy team su len 2 z botu a ich jungler.. my sme tam 5 vs 3,takze dame draka,zabijeme 1 a pushneme vezu.Hore mi enemy toper pushne vezu,ale je to dobry trade vsimate si? MOj team som dostal do vyhody a aj taketo veci vyhravaju hru.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kevyn68 napísal:

Castokrat sa mi stane,ze mam wardu,ktora po 3 minutach padne a ja nemam pri sebe ziadnu dalsiu.Linku vyhravam 2/0 moj super hra viacmenej defenzivne.A aj tak povacsine neskapem gankom.Ked vidim,ze moj super si do mna nejako zacina,tak logicky viem,ze je niekde asi enemy jungler a stahujem sa.Samozrejme s kazdym herom si inak dovolujem pushovat.Z topu mam easy gank na mid a zas spat na top.Dobre je aj odhadnut situaciu,kedy sa treba chytit prilezitosti "leadera".Mate pushnuty top a enemy midar zomrel.Tak sa presuniem ku drakovi,poprosim team aby mi pomohol.Enemy team su len 2 z botu a ich jungler.. my sme tam 5 vs 3,takze dame draka,zabijeme 1 a pushneme vezu.Hore mi enemy toper pushne vezu,ale je to dobry trade vsimate si? MOj team som dostal do vyhody a aj taketo veci vyhravaju hru.
tak wardu tiez hadzat s rozumom, nie ze prides a automaticky ju das, treba citat mapu, a da sa zhruba odhadnut kedy ma jungler namierene prave k tebe, vtedy to tam hodit. + to s tym drakom je pekne ak jedneho naozaj date, ale ak to niesu magori tak nebudu skakat 3v5, a drak vymenou za padnutu vezu nieje moc dobry trade.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Ako som pisal,padnutym drakom za vezu,to nekonci,nasa vyhoda stale zostava.cize mame moznost pushnut aj my.Navyse velakrat ludia robia somariny,rovnako aj to,ze si myslia,ze su pod vezou v trojici v bezpeci a castokrat tam padne cely team.Alebo enemy jungler moze skusit smitnut draka,moze sa stat cokolvek...
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

malphite? tipy triky na top a jungle? proti komu sa oplatí malph,aký build a tak?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

malph sa oplati vzdy a vsade, preto ak planujes hrat rankedy tak nanho zabudni lebo byva obvykle prvy na rane pri banovani ;)
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

som v silver V,pár bodov do promotionu,a je to pravda,že je banovaný,ale sem tam nie je,tak by sa ho oplatilo trochu vedieť
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ste sa nejako rozohnili cez noc :)

@dk.samper: mne osobne pomahaju nejake gameplay videa, kde nie len ze citas mechanizmy, ale ich aj vidis rovno aplikovane v nejakej kre. Zial nestretol som sa s guidom na Malpha, nakolko ho nehravam a moc sa teda o jeho tricky gameplay nezaujimam, ale skus youtube
http://www.youtube.com/results?search_q ... OXWjZpydDU
a taktiez mobafire guides - http://www.mobafire.com/league-of-legen ... alphite-35
kde by si si mal samozrejme build vyskusat v normal hrach, aby si vedel mechanizmy, principy a celkovy Malph gameplay (teda aspon podla mojho nazoru).

- tiez si tusim pisal ze je tazke vyhrat ranked ked nemas team ktory by aspon trosku tahal.
Nedavno som tu postol video od jedneho typka ktory sa za 2 mesiace dostal z 1200 na 1800+ a popisuje co vsetko preto robil (taktiez je tam vyborne pocuvajuci a pozerajuci sa guide od pro hraca "doublelift", ktory vsetko krasne popisuje, ako on solo Q a co mu pomohlo. A hlavne hovori o tom, ze nemozes proste vyhrat kazdu hru, prehry proste k solo Q patria, niekedy fakt nemas sancu ale nevzdavaj to a ostan pozitivny a snaz sa napravit to, co by si mohol zlepsit z predoslej hry (cele jeho video sa dobre pocuva, takze ak vies anglicky, doporucujem, minimalne ta to nakopne a dalsiu hru sa ti bude hrat "like a boss" ^^
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1961282#p1961282
+ cela rada gameplay videii a ich podrobnejsie preskumanie v 15tich videach o akali, zilean, vayne, leona, maokai, blitz, irelia, kog, gragas, cho, singed, lee sin, varus, lulu, kassa -
(osobne doporucujem teda toho doublelift-a ako vayne (este som nevidel vsetky videa, ale doubleliftov prejav sa mi paci))

@wire: vacsinou sa nehrniem do hry ale casto krat sa mi stalo ze ma zavolali do full premade hry, alebo som cakal na nejkoho na duo ranked. Normalku si s tebou kludne zahram a ked si budeme rozumiet, mozeme aj ranked ^_^ - nemam aktualne nikoho staleho do rankedu a teraz sa hre tiez dlhsiu dobu nepovenujem (snad nepadnem do Gold V -_-)

@ephramko: ty ma prekvapujes viac a viac, pozitivne. Kedy dame hru? :)
Napísať odpoveď