aky mas nick?
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 18:10)
ephramko napísal:FRIENDs of RATs forum team dnes hral...
tie carrycka akoze dost malo creepov...
caf tu twitch, konecne som sa regolephramko napísal:
1/
-prehrali vsetky lajny
-aj ked som sa snazil neviem co vsetko robit, tak by som sa musel aspon roztrojit, aby sme boli schopny tie lajny aspon udrzat
-nida velmi zly build v tej hre, okrem toho sa sustredila na farmenie a menej hrala v teame, darius top aj tak na farmu vyhral
-vzdy sa niekto nechal velmi stupidne chytit sam potom co sme horkotazko vyhrali TF alebo chytili 1-2 nepriatelov
-team sa musi naucit nechat 1-2 ludi skapat, ked je vyhodnejsie obetovat ich, ako ked tam vsetci skapeme kvoli 1 spoluhracovi a prehrame kvoli tomu inhibitor, barona, neskor aj celu hru...
2/
-mid podla mna totalne zlyhal v early game, ta akali si robila totalne co chcela, preto ma to tak strasne nasralo aj twitcha...hrali sme totalne agresivnu lajnu, lebo sme si to mohli dovolit a brzdila nas ta blba akali, ktora si tam chodila casto ako na zachod
-dat si na mide otaznicek, ze akali chyba, v team ranked totalne nepomoze, mozno clovek ma ciste svedomie, ze kolegov varoval v solo ranked...ale v teame? s tym otaznickom netusim, ci akali berie svojich wraiths, portla sa spat, isla s junglerom do nasej jungle zabit nasho junglera pri buffe, alebo sa rozbehla na top ci bot...
-treba mat mid neustale pokryty wardami, aby bolo vidiet, co akali robi...
-boli 2 situacie na bote, kedy tam zrazu boli 4vs2...a my sme len s obrovskym stastim zdrhli, alebo sa jeden musel obetovat, aby ten druhy mohol ujst...a brand veselo farmil mid, nas jungler robil junglu...nikto sa na bot ani nepomohl...
ephramko napísal:
1/
-prehrali vsetky lajny
-aj ked som sa snazil neviem co vsetko robit, tak by som sa musel aspon roztrojit, aby sme boli schopny tie lajny aspon udrzat
-nida velmi zly build v tej hre, okrem toho sa sustredila na farmenie a menej hrala v teame, darius top aj tak na farmu vyhral
-vzdy sa niekto nechal velmi stupidne chytit sam potom co sme horkotazko vyhrali TF alebo chytili 1-2 nepriatelov
-team sa musi naucit nechat 1-2 ludi skapat, ked je vyhodnejsie obetovat ich, ako ked tam vsetci skapeme kvoli 1 spoluhracovi a prehrame kvoli tomu inhibitor, barona, neskor aj celu hru...
2/
-mid podla mna totalne zlyhal v early game, ta akali si robila totalne co chcela, preto ma to tak strasne nasralo aj twitcha...hrali sme totalne agresivnu lajnu, lebo sme si to mohli dovolit a brzdila nas ta blba akali, ktora si tam chodila casto ako na zachod
-dat si na mide otaznicek, ze akali chyba, v team ranked totalne nepomoze, mozno clovek ma ciste svedomie, ze kolegov varoval v solo ranked...ale v teame? s tym otaznickom netusim, ci akali berie svojich wraiths, portla sa spat, isla s junglerom do nasej jungle zabit nasho junglera pri buffe, alebo sa rozbehla na top ci bot...
-treba mat mid neustale pokryty wardami, aby bolo vidiet, co akali robi...
-boli 2 situacie na bote, kedy tam zrazu boli 4vs2...a my sme len s obrovskym stastim zdrhli, alebo sa jeden musel obetovat, aby ten druhy mohol ujst...a brand veselo farmil mid, nas jungler robil junglu...nikto sa na bot ani nepomohl...
a hlavne poistit sa wardou nech uz hras akukolvek lanekevyn68 napísal:
Hovoril som to uz davno,ze to je najcastejsia chyba.Mam miss na linke a budem si dalej last hitovat creepov? nie... mam miss na linke,snazim sa linku pushnut co najrychlejsie a kde si myslim,ze mohol moj miss ist,idem ja velmi opatrne.Nie raz sa nam takto podarilo otocit gank a na bote si vziat 3 killi za 1.
ako?je na to nejaky soft lebo hrajem sa nastavenim aj som dal prec shadows ale 60 max.Adry napísal:
180
boze ludia mu nemozete napisat normalne....Son-Goku napísal: ako?je na to nejaky soft lebo hrajem sa nastavenim aj som dal prec shadows ale 60 max.
Hotwire napísal: a hlavne poistit sa wardou nech uz hras akukolvek lane
tak wardu tiez hadzat s rozumom, nie ze prides a automaticky ju das, treba citat mapu, a da sa zhruba odhadnut kedy ma jungler namierene prave k tebe, vtedy to tam hodit. + to s tym drakom je pekne ak jedneho naozaj date, ale ak to niesu magori tak nebudu skakat 3v5, a drak vymenou za padnutu vezu nieje moc dobry trade.kevyn68 napísal:
Castokrat sa mi stane,ze mam wardu,ktora po 3 minutach padne a ja nemam pri sebe ziadnu dalsiu.Linku vyhravam 2/0 moj super hra viacmenej defenzivne.A aj tak povacsine neskapem gankom.Ked vidim,ze moj super si do mna nejako zacina,tak logicky viem,ze je niekde asi enemy jungler a stahujem sa.Samozrejme s kazdym herom si inak dovolujem pushovat.Z topu mam easy gank na mid a zas spat na top.Dobre je aj odhadnut situaciu,kedy sa treba chytit prilezitosti "leadera".Mate pushnuty top a enemy midar zomrel.Tak sa presuniem ku drakovi,poprosim team aby mi pomohol.Enemy team su len 2 z botu a ich jungler.. my sme tam 5 vs 3,takze dame draka,zabijeme 1 a pushneme vezu.Hore mi enemy toper pushne vezu,ale je to dobry trade vsimate si? MOj team som dostal do vyhody a aj taketo veci vyhravaju hru.