vzdy v predchadzajucich vztahoch frajerka cez sms/fb natahovala inych chalanov ktorym sa pacila stylom chybas mi, kiez by si tu bol a pod.
jej slovami so vsetkymi svojimi ex chodila len preto ze ju do toho dotlacili kamosky/kamosi/spolubyvajuce a podobne, nikdy to nevydrzalo dlho (ten vztah)
vraj jej vycitali ze kiez by raz zazila to ako ju lubia oni a pod. Pri mne tvrdi ze to uz zaziva a myslim ze je fakt zalubena a uz nam to klape dost dlho, tiez robi veci ktore predtym nerobila a tak
prvy mesiac si tiez takto s jednym ex pisala, hned som jej povedal ze ak jej na nasom vztahu zalezi nech prestane, inac som s nou skoncil aj ked nerad. uz podobnu vec nespravila, nikto jej vraj ani nepise a ani ona nikomu az mi raz ukazovala fb, spytal som sa co su to za spravi s ex a sama mi ukazala typicke otazky typu ako sa mas a pod.
jej reakcia bola ze ona ho bere uz iba ako kamosa a ze som jej jediny a podobne reci, no jasne ze mi to tiez vadi. Tiez minule sama od seba mazala stare spravy a fotky s ex, co som sa dozvedel nahodou a k tomu ako si to cenim mi povedala len tolko ze nechape preco, ze sice to chcela spravit uz davno ale ze to vnima inac a pride jej to ako blbost....
ako zistim ze to robi (vypisuje inym, aj ked nie z vlastnej iniciativy)? nechcem jej lozit na fb a potajne cekovat historiu a sms (aj tak sa to da zmazat) ako spozorujem na naznakoch dievcata ze ci podobne veci robi a pod? ako zistite ci vas dievca podvadza? ci uz smskovo alebo realne...jej by sa tiez nepacilo keby som si vypisoval so svojimi ex, ani to nerobim....a hlavne, ako pridem na to ze ma fakt "lubi" a nie su to len reci ako boli pri jej "ex"? sme spolu dost dlho...
dakujem