dovera

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BigSmOKe
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

dovera

Príspevok od používateľa BigSmOKe »

Zdravim, rad by som sa poradil/pocul racionalny aj neracionalny pohlad na vec/problem:

vzdy v predchadzajucich vztahoch frajerka cez sms/fb natahovala inych chalanov ktorym sa pacila stylom chybas mi, kiez by si tu bol a pod.

jej slovami so vsetkymi svojimi ex chodila len preto ze ju do toho dotlacili kamosky/kamosi/spolubyvajuce a podobne, nikdy to nevydrzalo dlho (ten vztah)

vraj jej vycitali ze kiez by raz zazila to ako ju lubia oni a pod. Pri mne tvrdi ze to uz zaziva a myslim ze je fakt zalubena a uz nam to klape dost dlho, tiez robi veci ktore predtym nerobila a tak

prvy mesiac si tiez takto s jednym ex pisala, hned som jej povedal ze ak jej na nasom vztahu zalezi nech prestane, inac som s nou skoncil aj ked nerad. uz podobnu vec nespravila, nikto jej vraj ani nepise a ani ona nikomu az mi raz ukazovala fb, spytal som sa co su to za spravi s ex a sama mi ukazala typicke otazky typu ako sa mas a pod.

jej reakcia bola ze ona ho bere uz iba ako kamosa a ze som jej jediny a podobne reci, no jasne ze mi to tiez vadi. Tiez minule sama od seba mazala stare spravy a fotky s ex, co som sa dozvedel nahodou a k tomu ako si to cenim mi povedala len tolko ze nechape preco, ze sice to chcela spravit uz davno ale ze to vnima inac a pride jej to ako blbost....

ako zistim ze to robi (vypisuje inym, aj ked nie z vlastnej iniciativy)? nechcem jej lozit na fb a potajne cekovat historiu a sms (aj tak sa to da zmazat) ako spozorujem na naznakoch dievcata ze ci podobne veci robi a pod? ako zistite ci vas dievca podvadza? ci uz smskovo alebo realne...jej by sa tiez nepacilo keby som si vypisoval so svojimi ex, ani to nerobim....a hlavne, ako pridem na to ze ma fakt "lubi" a nie su to len reci ako boli pri jej "ex"? sme spolu dost dlho...

dakujem :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: dovera

Príspevok od používateľa uplink »

Máš jednoduché dva fakty, ktoré by Ti mali pomôcť.

:arrow: ak má potrebu písať iným, je jedno aká je tam výhovorka [pi*ovina proste], robíš chybu niekde Ty. Buď sa jej dosť nevenuješ, nemáš dosť peňazí, si menej atraktívny, alebo aktívny, etc. Z toho aj vyplýva že ak Ťa podvedie, vždy je to aj jej, aj Tvoja chyba. Ženy sú Bohu žiaľ ako "peti", treba sa o ne starať, kŕmiť ich, kupovať im handry, vončiť ich, chodiť s nimy na dovolenky a iné idiotiny, bez ktorých si nevedia predstaviť život.
:arrow: žene by si mal dovoliť všetko, diskotéky, drogy, etc. pretože ak to má potrebu robiť, opäť platí prvý bod, robíš chybu niekde Ty.

V kocke, takéto somariny ženy riešia ak na ne ich priateľ nemá, takže už len to že riešiš to čo tu riešiš je dosť veľkým signálom že na tú babu jednoducho nemáš.

A to nie je výčitka, ale fakt. Je to jednoducho ako keď máš ku*vu a dojdu Ti prachy, môžeš vymýšľať a hľadať rady kade tade, jednoducho Ťa opustí, Tvoj čas vypršal. A tak jej to aj s 99% žien. My sme zabávači, zabezpečovači, jednoducho šašovia, ktorí ženám dávajú všetko čo vidia, len aby sme mohli zasunúť do smradľavej a vlhkej vagíny. To je realita v skratke.

A teraz si môžeš vybrať:

a) porozprávaš sa s ňou o tom otvorene, ale nedostaneš racionálnu odpoveď a uspokojíš sa s ňou
b) vytrápiš sa ešte nejaký čas a užiješ si s ňou, a potom ju Ty, alebo ona Teba odkopne.

Jednoducho vzťah, v ktorom figurujú somariny ako "idem bez Teba na diskotéku zabaviť sa s kamarátmi", alebo "on je len môj kamarát." a "on mi rozumie", "idem sa stretnúť s ex" je automaticky ukončený, ako sa to zvykne povedať vo futbale, kontumačne.

A nie je hanbou priznať si prehru, resp. koniec.
BigSmOKe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BigSmOKe »

mas pravdu, je problem vo mne, no skor v tom ze som priliz paranoidny a ze sa potrebujem uistovat v tom ze co robila pri inych pri mne nerobi

toho ze jej nedavam dost sa nebojim, nemam problem s tym ze ked niekde ide a podobne...aj tak mi vzdy vola ze sa nudi aby som prisiel po nu...tiez casto pocuvam ked ma pripite ze nechce aby mala ina to co ma ona...resp mna, tiez co sa tyka sexu, nevyzera ze by sa nudila...na ja sa uz pomalicky zacinam...tiez si koli mne kupuje kadejake oblecky do postele, co sa vraj nevstavalo

jej na vztahu fakt zalezi, aspon podla vsetkeho toho, ja chcem len vediet ze ako zistim ci neklame

thats all
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

vobec nevidim problem v tebe. A to co napisal uplink je len jedna strana mince. Nie kazda zenska je taka, ako ta tvoja a ano tvoja nedovera voci nej je opodstatnena. Pozri chodil som s babou a cele 4 roky sa rozplyvala nad tym aky som len uzasny, sexi skvely borec a nakoniec ma ajtak podviedla.
Rozpraval som sa o tom s kamosom, ktory zhodou okolnosti studoval psychologiu, ale nezivi sa tym. Je to notoricky suknickar ale pritom ma trvaly vztah s jednou zenskou. A ten mi raz povedal, nezalezi na tom, co zenskej davas, ci nedavas, ked raz zena citi potrebu prezit nieco nezvycajne a povie si, ze jej to stoji za to, tak jednoducho ide do toho. A pritom ta moze lubit dalej, ale jednoducho tuzi byt obcas niekym inym. Problem stereotypu vo vztahu nie je v tom, co vsetko s frajerkou robite alebo nerobite, ale v tom, ze ste spolu, ze sa poznate a ze cim dlhsie sa poznate, tym menej nepoznaneho a vzrusujuceho zena s tebou preziva. Preto nahodny borecek, ktory tvoju zensku oslovi ma velku sancu na uspech, nie je to preto, zeby musel byt automaticky v niecom lepsi ako ty, ale je to niekto iny, niekto neznamy...
Ty mas 2 moznosti, bud sa s tym zmieris a budes musiet prehltnut fakt "otvoreneho vztahu", alebo si najdes inu, ale mozno v tom idealnom vztahu sa zase budes ty ovela viac nudit... Ten moj kamos to so zenami fakt vie, ale povedal mi jedno, ze sam si uvedomuje dvoju slabost a ze je to proste az choroba, ze nedokaze odolat inej zenskej, ale povedal aj to, ze vie aj to keby isiel na druhy koniec sveta, tak nenajde lepsiu od tej svojej. Zial sam riskuje, ze ona raz strati trpezlivost. A to mozno riskuje aj tvoja frajerka, ale ty s tym nic neurobis, ak je ochotna to riziko podstupovat. Je to vec ludskych idealov a pevnej vole. Koniec koncom dovera je tiez len ideal.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Je to ako pisal UPLINK...podla mojho nazoru kym si nedostupnejsi k zene tym si pre nu pritazlivejsi...to je proste rovnica a plati na vsetkych nielen na zeny ale aj na muzov... dalsia vec je atraktivita cloveka, znamena nejake sympatie...ak je raz clovek fyzicky a psychicky zaujmavy ma sirsi rozmer v hladani partnera...preto niekto hovori cakaj sak ona ta laska sama pride, len to niekedy neni tak moc pravda...k teme aj mne ex vypisuje niekedy a pritom ma 2 rocny vztah...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

NEmozes jej povedat proste, ze ak sa dozvies, ze nieco riesi poza tvoj chrbat, ze ti bude jedno s kym a aj o co pojde, tak je koniec?
Osobne si ale myslim, ze ta nelubi. Urcite nie.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

alebo mas jednoducho velmi peknu priatelku kazdy ju chce a motaju jej hlavu pisu jej nedaju jej pokoj a jej sa to paci ... chce zazit nieco co nezazila ..... ( sam som toto presne zazil !!! s ex ) kayko ten tvoj kamarat to velmi pekne povedal ... naozaj to tak je !!!

ta kocka ta casom necha / podje*e / pisat si bude tak ci tak a mozes sa aj na hlavu postavit ...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

To je ta nevyhoda peknych bab, len prej***** a zahodit :)

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 20:39)
Jedna otazka este odomna....mam zensku asi 4 mesiace a minule mi tvrdila ze sa chce s nejakym chalanom stretnut co si s nim dlhy cas pise na nete....ale ze aby som bol s nou ked pride ten chalan....neviem co si o tom mysliet?
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

bucuresti napísal:To je ta nevyhoda peknych bab, len prej***** a zahodit :)

Jedna otazka este odomna....mam zensku asi 4 mesiace a minule mi tvrdila ze sa chce s nejakym chalanom stretnut co si s nim dlhy cas pise na nete....ale ze aby som bol s nou ked pride ten chalan....neviem co si o tom mysliet?
Možno chce trojku :lol:

Ale nie, ženská logika je vskutku zaujímavá. Čo znamená dlhší čas? Možno je to vážne len nejaký kamarát z netu, ktorého nechce riešiť a len si dať kafe a porozprávať sa v reále. Druhá možnosť je, že sa bojí, že by sa nejakým spôsobom neovládla alebo čo a chce ťa mať pri sebe aby doslova nemohla. Ja by som takisto nevedel ako v takejto chvíli zareagovať.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

bucuresti napísal:To je ta nevyhoda peknych bab, len prej***** a zahodit :)

Tiež by som nevedel ako mám zareagovať.. Asi by som sa jej opýtal že načo sa s ním vlastne chce stretnúť? A keby veľmi chcela, tak choď.. uvidíš čo a ako. Je to lepšie ako keby sa s nim mala stretnúť za tvojim chrbtom, alebo sama.
Btw. milujem uplinkové príspevky :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

bucuresti... pride mi to slusne povedane "cudne". Chce sa stretnut s typkom, co by ju rad prasil... a ako sprievod si berie typka, co ju prasi. Ved kto by si uz len dlhodobo vypisoval so zenskou na nete z cisto nezistnych dovodov.
.
ak to tvojej polovicke nedochadza, maj sa pred nou na pozore.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak chce spoznavat novych ludi, tak to robte spolocne cez kamaratov. Evidentne este vztah neberie vazne, lebo na nete riesi mozno X dalsich. To sa ako budes stretavat s kazdym, co si s nou pise ? Kámo... no tak! Kolko mate rokov ? Lebo je tu uz slusna databaza vekovych kategorii a ich problemov. Tak ci niekam zapada ta tvoja. Moj typ 15-16.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

lumir: babam taka vec nedojde kolkokrat. Alebo si nejak nie je ista - mozno tusi ze tamten ju mozno aj chce prasit, preto chce ist s Bucurestim zeby tamtemu pripadne doslo.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

alebo keby ho prip. chytili pod tendencie, aby vedel kde je sever. alebo mu kocka chce ukazat ze nema co tajit, alebo si chce preverit toho druheho, ci mu ide len o sex ;-)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Co je zle na tom, ked si tvoja zenska pise s inymi? Chodi tr*kat inde? Nie. Tak neries...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Je tam toho. To teraz si nemôže s nikým písať ? Ja si píšem s kým chcem, aj priateľka a fungujeme spolu dosť dlho.
Hedviga55
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Hedviga55 »

tak to ma byt... nech si kazdy robi co chce... ale nech nezabuda na doveru!...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

nech si robi co chce - pokial tym neublizuje inemu cloveku
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No....vypisovanie s kamosmi (kaaamo je prosto kaamo-s chlapcami je srandy kopec :D ) u zenskych je v pohode...s ex..nie :lol:
Tolko v skratke.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

U ženských to je v pohode, ale u chalanov už nie? Či ako sa to má chápať? :lol:
Napísať odpoveď