co JE a co NIE JE prejavom homosexuality
-
qwerty-xyz
Re: co JE a co NIE JE prejavom homosexuality
keby si vedel pozadie vedel by si ze qwertty bude mozno o dva tri mesiace nuteny zrusit cele svoje prispevky na tomto fore, facebook, aj ostatne veci ....
samozrejme konfliktu sa vyhybat ako sa len da taktiez
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sleduje Ta CIA? KGB? Pomstychtive zeny?qwerty-xyz napísal:keby si vedel pozadie vedel by si ze qwertty bude mozno o dva tri mesiace nuteny zrusit cele svoje prispevky na tomto fore, facebook, aj ostatne veci ....samozrejme konfliktu sa vyhybat ako sa len da taktiez
Ale teraz seriozne. Dufam, ze svoje posobenie tuna na fore nezrusis. To by pre mna forum stratilo minimalne 50% svojej atraktivity.
(no irony)
Rychlo to treba zalohovat. Ked budes minister obrany, posunut to mediam a tak sa v privatnom spolocenstve hojkacov o 20 rokov na roznych miestach planety pobavime.
-
t0m4s3
Admin
zalohy sa robia automaticky, prave kvoli klenotom ako je qwerty
-
Hotwire
Addict
MiB...ale to som ti nemal povedat, teraz ti pridu vymazat pamataxxis napísal:sleduje Ta CIA? KGB? Pomstychtive zeny?
Homosexualita je normalna a podla mna ludia by sa nemali hambit za prejavovanie homosexuality ak to robia diskretne. Napriklad si dozadu v autobuse sadli vedla mna dvaja heterosexuali muz a zena a tak im tiahlo z drzky ked sa bozkavali tak som sa neovladol a povedal som svoj nazor na nich! Takze zalezi od situacie ktory par je ako kedy prijatelnejsi...
Rysuje sa tu vážna konkurencia qwertymu. 
-
aruN
Professional
Prosím, podeľ sa s nami, ako si im to tam vytmavil!Famine napísal:tak som sa neovladol a povedal som svoj nazor na nich!
@hughito
to uz je daaaavno
to uz je daaaavno