Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Parada, ze to tak malo byt od zaciatku, a nie dodrbany release po X rokoch cakania.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim akurat mi cestuje domov D3, chcem sa opytat ci si treba zvlast vytvarat postavu na battle.net a zvlast pre single player ako to bolo v 2 alebo je to jeden ucet ?....Nejake rady na zaciatok ??
-
t0m4s3
Admin
ak si to este nepochopil, tak nijak inak ako cez battle.net sa hrat neda
asi to este nehral a necital vlakno...
je to tak ako pise tomas je to napojene na server, nezabudni si na zaciatku zvolit europsky server pre priapadnu aukcnu sien na predaj ci kupu veci, len pre istotu
pri spusteni hry sa logujes na server a tam mas vsetky postavy s ktorymi hras ci uz solo alebo co play kde su max 4 hraci
nic nemusis viac robit
rady na zaciatok... neviem co ti tak poradit ak zacinas, musis si aspon jednu postavu dorobit na lvl 60, nafarmit peniaze, ak padne dobra predat a kupit nieco konkretne na tvoju postavu a potom farmit paragan lvl a legendarne veci, a zbierat kluce na vyrobu portalu kde musis znicit bossov pri ktorych je sanca ze ti padne specialna vec z ktorej potom postavis hellfire ring, ale to uz moc predbieham to je pre teba este daleko...
akonahle mas jendu postavu ktora ti dokaze zarabat aspon fiktivne peniaze, ostatne postavy do lvl 60 dostanes velmy rychlo a lahko, nakolko im nakupis na ich level naozaj dobre veci a prechod do inferna bude vlastne len povinny beh cez normal, nightmare a hell
ja napriklad mam poslednu postavu ktoru musim dorobit na lvl 60 a to je monk a cez normal aj nightmare s nim bezim na monster power 10 pretoze som mu kupil tak silnu vybavu ze aj mp10 prenho nie je problem a aj tak som stale na nich silny...
inac je dost zvlastne ze si nevyskusal aspon betu predtym ako si si to kupil, kedze bola zadarmo a tusim este nedavno som videl ponuku ze je ju alebo bolo mozne ju hrat...
je to tak ako pise tomas je to napojene na server, nezabudni si na zaciatku zvolit europsky server pre priapadnu aukcnu sien na predaj ci kupu veci, len pre istotu
pri spusteni hry sa logujes na server a tam mas vsetky postavy s ktorymi hras ci uz solo alebo co play kde su max 4 hraci
nic nemusis viac robit
rady na zaciatok... neviem co ti tak poradit ak zacinas, musis si aspon jednu postavu dorobit na lvl 60, nafarmit peniaze, ak padne dobra predat a kupit nieco konkretne na tvoju postavu a potom farmit paragan lvl a legendarne veci, a zbierat kluce na vyrobu portalu kde musis znicit bossov pri ktorych je sanca ze ti padne specialna vec z ktorej potom postavis hellfire ring, ale to uz moc predbieham to je pre teba este daleko...
akonahle mas jendu postavu ktora ti dokaze zarabat aspon fiktivne peniaze, ostatne postavy do lvl 60 dostanes velmy rychlo a lahko, nakolko im nakupis na ich level naozaj dobre veci a prechod do inferna bude vlastne len povinny beh cez normal, nightmare a hell
ja napriklad mam poslednu postavu ktoru musim dorobit na lvl 60 a to je monk a cez normal aj nightmare s nim bezim na monster power 10 pretoze som mu kupil tak silnu vybavu ze aj mp10 prenho nie je problem a aj tak som stale na nich silny...
inac je dost zvlastne ze si nevyskusal aspon betu predtym ako si si to kupil, kedze bola zadarmo a tusim este nedavno som videl ponuku ze je ju alebo bolo mozne ju hrat...
-
Wishmaster
Medium Professional
Hmm, neviem, ale blizzard robi bety tak, ze akonahle vyjde release, beta konci. tiez jak teraz SC2 Hots - hra vysla 12.3. a beta skoncila 1.3.
ale starter edition je pokial viem stale k dispozicii a je to to iste co bola beta - max. lvl 13 a dalej ako za skeleton kinga to nepusti
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5630071
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5630071
tak tak, blizzard ku kazdej svojej aktualnej hre ma started edition 
-
Chalesnik
Medium Professional
Hladam dakoho na farmenie som wizard 15 paragon .... hram furt vecerom
ja beham tiez skoro kazdy vecer
dh pl 27
barb pl 17
wiz pl tusim 6
wh pl 3
monk lvl 47
farmim act 3 posledny quest od arreat creater 1
battle tag PoloX#1264
dh pl 27
barb pl 17
wiz pl tusim 6
wh pl 3
monk lvl 47
farmim act 3 posledny quest od arreat creater 1
battle tag PoloX#1264
a to musim mat svojich priatelov na multiplayer alebo sa da pripojit aj na nejaky server?
ty sa pripajas na server pri logovani do hry, bez toho si nezahras, a tam mas rovno vypisanych svojich priatelov aj ktory je online a ma open slot na party - multiplayer pre 4och hracov max.
multiplayer = coop
nemusis mat svojich kamaratov, mozes dat public multiplayer a hrat s random ludmi.Natro napísal:a to musim mat svojich priatelov na multiplayer alebo sa da pripojit aj na nejaky server?
a som pozeral aj videa nejake areny tam su to je na rating nejaky alebo len tak for fun?
-
Royalflush
Guru wannabe
Oddnes som hráčom Diabla aj ja!
Moje ID je Matko666#2986 , pridajte si ma, budem rád. 
Chcel by som sa opýtať, či mi viete odporučiť nejaké dobré stránky na buildy a podobné veci, ktoré sa zídu, ďakujem.
Chcel by som sa opýtať, či mi viete odporučiť nejaké dobré stránky na buildy a podobné veci, ktoré sa zídu, ďakujem.
-
Wishmaster
Medium Professional
Klasika - diablofans.cz alebo po eng diablofans.com 
// keby si s niecim potreboval help, daj vediet
)
// keby si s niecim potreboval help, daj vediet
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ja uz som to skoro rok nehral , je tam nieco nove ?
-
Wishmaster
Medium Professional
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. co ja znam
) relativne aj dost.. paragon system, upravene legendarky, obtiaznost a pod dristy.. teraz v septembri ma byt "big update" - Enhanced loot 2.0 - zevraj dost upraveny loot system a pod..
// ajo.. duely su - take light pvp
// ajo.. duely su - take light pvp
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
drop je stale nahovno?
drop sa podstatne s paragon lvl zvysil, ale chce to vysperkovat dobru postavu a trosku presediet nad tymi levelmi a potom to ide celkom fajn
napr pri pl 50+ je na jeden run polovicky actu 3 drop priblizne 2 az 4 leg ci set items
napr pri pl 50+ je na jeden run polovicky actu 3 drop priblizne 2 az 4 leg ci set items