League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Forsaken »

W/L ratio po ukonceni normal game zobrazuje W/L len z normalov alebo celkove?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

forsaken: z normalov...
Forsaken
King
King

tak potom asi ta teoria ze dostavam trollov do rankedov nefunguje.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ak by niekto chcel do forum teamu na WESTE, tak mi napiste...nick "RAT in tea"...podmienkou je len byt aktivny parkrat do tyzdna a lvl30+...ak mate nejakeho kamosa, ktory to hrava casto, aj on moze ist do teamu...
Forsaken
King
King

co vravite na Khazixa ? je free tak sa bavkam... ale akosi mi to nejde...

burst dmg ma skvely, len staci 1 cc a ste dead...a klikat vsetky spelly je dost hardcore.
tak isto to skakanie, ked na niekoho skocim, tak vacsinou sa mi nepodari ho pouzit druhy krat...
v jungli dostavam na prdel hadam do lvlu 15... co je pekne na hovno...aj s tank runami.

absolutne neviem co stavat - ked idem full dmg tak dokazem zabijat, ale je to povacsine tak ze ma chytia...
ked stavam nieco na tank, tak zasa je ten dmg slabsi a moc to teda nepomaha...

dneska som prisiel na to ze NAJVACSIA kur*a je Teemo... mal som 120 MR co je podla mna taka priemerna hodnota na dmgera... a s jednou hubou ked mi da 800dmg je moc.. jedna huba, 1 sipka a nemas HP... idem ho urcite masternut, pretoze proti tomu sa neda branit este teraz ked je oracle na 5min..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Forsaken napísal:co vravite na Khazixa ? je free tak sa bavkam... ale akosi mi to nejde...

burst dmg ma skvely, len staci 1 cc a ste dead...a klikat vsetky spelly je dost hardcore.
tak isto to skakanie, ked na niekoho skocim, tak vacsinou sa mi nepodari ho pouzit druhy krat...
v jungli dostavam na prdel hadam do lvlu 15... co je pekne na hovno...aj s tank runami.

absolutne neviem co stavat - ked idem full dmg tak dokazem zabijat, ale je to povacsine tak ze ma chytia...
ked stavam nieco na tank, tak zasa je ten dmg slabsi a moc to teda nepomaha...

dneska som prisiel na to ze NAJVACSIA kur*a je Teemo... mal som 120 MR co je podla mna taka priemerna hodnota na dmgera... a s jednou hubou ked mi da 800dmg je moc.. jedna huba, 1 sipka a nemas HP... idem ho urcite masternut, pretoze proti tomu sa neda branit este teraz ked je oracle na 5min..
kha iba full ad burst damage...nic ine...treba mat vela spoluhracov tankov a vela vela cc...ty len cakas pokial sa zacnu mlatit a potom davas dole ich carry alebo low hp nepriatelov a zase hned odskocis prec ak zmenia focus na teba...a najlepsie pokial je fight niekde v dzungly...

hej full ap teemo na lajne je strasne silny...ale v lategame je onicom...uz sa mi stalo, ze ked som bol feednuty tak 4ria enemy hraci behali s oraclom po mape (kazdy jeden mal oracle) a len cistili moje hubicky...a potom som useless, kedze mam len tu sipku a som ako papier...ak nemas zase tank + aoe cc team tak koncis...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ephramko napísal:
kha iba full ad burst damage...nic ine...treba mat vela spoluhracov tankov a vela vela cc...ty len cakas pokial sa zacnu mlatit a potom davas dole ich carry alebo low hp nepriatelov a zase hned odskocis prec ak zmenia focus na teba...a najlepsie pokial je fight niekde v dzungly...

hej full ap teemo na lajne je strasne silny...ale v lategame je onicom...uz sa mi stalo, ze ked som bol feednuty tak 4ria enemy hraci behali s oraclom po mape (kazdy jeden mal oracle) a len cistili moje hubicky...a potom som useless, kedze mam len tu sipku a som ako papier...ak nemas zase tank + aoe cc team tak koncis...
blbost, ja som khazixa zvykol hravat s viacmenej standardnym melee fighter buildom, a slo to, dmg som daval aj som dost vydrzal, full ad je blbost na takmer hociktorom champovi (vynimky su, napr trynda).
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Suhlasim s hotwirom,tiez ho hravam viacmenej na bruisera a nemam problem odstavit ad carry.podstata je zanho odhadnut situaciu ,kedy skocit.Pretoze on sam on ked skoci do teamfightu a nezabije,je vlastne mrtvy,pretoze sa nanho zameraju superi.Teda v mojom ele sa hrava len na mide khazix cize je to primarny ciel povacsine s nasim ad carry.ja ho hravam aj na tope,ak mam junglera s cc.A samozrejme ani khazix nieje neporazitelny aj ked sa v poslednej dobe povazuje sa silneho.Dost casto u mna banovany..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kevyn68 napísal:Suhlasim s hotwirom,tiez ho hravam viacmenej na bruisera a nemam problem odstavit ad carry.podstata je zanho odhadnut situaciu ,kedy skocit.Pretoze on sam on ked skoci do teamfightu a nezabije,je vlastne mrtvy,pretoze sa nanho zameraju superi.Teda v mojom ele sa hrava len na mide khazix cize je to primarny ciel povacsine s nasim ad carry.ja ho hravam aj na tope,ak mam junglera s cc.A samozrejme ani khazix nieje neporazitelny aj ked sa v poslednej dobe povazuje sa silneho.Dost casto u mna banovany..
no ja s khazixom (hlavne lategame) bezne skocim medzi enemy ako prvy, sak ma op ultak s ktorym sa da v pripade potreby zdrhnut, a dmg dava neskutocny, jedine co mi na nom vadi ze ako early game jungler je pekne nahovno, dostava strasne velky dmg od creepov, kazdu chvilu treba behat nazad do base, proste ten champ je najsilnejsi v late game (musi mat evolve aspon na spomalenie, idealne aj na skok cize to je lvl 6 resp 11, potom je uz suprovy)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Ja som s nim na linke nemal problem sa udrzat.Vzdy treba uvazovat aky team je proti a podla toho tahat evoluciu.A rovnako proti komu khazixa pickujes.Teamfight necham zacat niekym inym,zacinam jedine ak je AD/AP carry osamotene.Ale samozrejme kazdy ma svoj styl hry s nim.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kevyn68 napísal:Ja som s nim na linke nemal problem sa udrzat.Vzdy treba uvazovat aky team je proti a podla toho tahat evoluciu.A rovnako proti komu khazixa pickujes.Teamfight necham zacat niekym inym,zacinam jedine ak je AD/AP carry osamotene.Ale samozrejme kazdy ma svoj styl hry s nim.
no ked mam papierovy team ze prakticky s tym khazixom som najviac "tanky" champ, tak bohuzial musim zacinat suboje ja...
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Khazixa velmi rad oblubujem v jungli. Maxujes Q, prve evolvujem W a nasledne maxujem druhe W. E si nechavam ako posledne, ale evolvujem ako druhe na pripadne uniky. A v jungli ta ownovat moc nemozu. Aspon u mna to tak nieje. Vacsinou ma kosia v teamfightoch, lebo som papier. Inac ako 1v1 80% uspesnost. V jungli ta nemaju sancu chytit, ked mas evolvnute E a vies kedy pouzit R. Hras sa snimi, ked ta nevedia chytit :D Khazix je u mna top 2 champ a stale ma bavi.

Ked uz som tak narazil temu, aky su vasi TOP 3 champovia, sktorymi viete najlepsie hrat, ktori vas najviac bavia a s ktorymi nemate problem vyhrat linku/jungle ?
U mna su to:
1. Jax - moj prvy champ v LoL a moj prvy skin :smt059
- vzdy sa snim bavim, viem co si mozem dovolit a co nie
- vlastne guidy, vybrane itemy co knemu ide a co nie

2. Khazix - strasne OP v late game
- zabavne ked niekomu zdrhas s jumpom a R + flash
- rychle junglenie a dobry gank

3.Kayle - tu to mam rozdelene na support/mid/top (viac hier za support)
- milujem Kaylove R :D
- dost OP v early game ako top/mid
- neni sanca, aby enemy mal na linke viac creepov ako kayle
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

vo vasom ele sa kto v rankede banuje?u mna je to stale to iste:blitz,kassa,malphite,shen,amumu,darius.nahodou ked nevybanujem vsetkych tychto tak to je spamu a ragu.ako keby to bola nutnost len tychto.
Forsaken
King
King

mna najviac rozseka otazka ked zabanujem Dianu, Blitza a Dariusa... a typek napise OMG WHY NO BAN JAX ? alebo daco ine :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Yos napísal:Khazixa velmi rad oblubujem v jungli. Maxujes Q, prve evolvujem W a nasledne maxujem druhe W. E si nechavam ako posledne, ale evolvujem ako druhe na pripadne uniky. A v jungli ta ownovat moc nemozu. Aspon u mna to tak nieje. Vacsinou ma kosia v teamfightoch, lebo som papier. Inac ako 1v1 80% uspesnost. V jungli ta nemaju sancu chytit, ked mas evolvnute E a vies kedy pouzit R. Hras sa snimi, ked ta nevedia chytit :D Khazix je u mna top 2 champ a stale ma bavi.

Ked uz som tak narazil temu, aky su vasi TOP 3 champovia, sktorymi viete najlepsie hrat, ktori vas najviac bavia a s ktorymi nemate problem vyhrat linku/jungle ?
U mna su to:
1. Jax - moj prvy champ v LoL a moj prvy skin :smt059
- vzdy sa snim bavim, viem co si mozem dovolit a co nie
- vlastne guidy, vybrane itemy co knemu ide a co nie

2. Khazix - strasne OP v late game
- zabavne ked niekomu zdrhas s jumpom a R + flash
- rychle junglenie a dobry gank

3.Kayle - tu to mam rozdelene na support/mid/top (viac hier za support)
- milujem Kaylove R :D
- dost OP v early game ako top/mid
- neni sanca, aby enemy mal na linke viac creepov ako kayle
u mna tazko povedat mojich troch naj champov kedze pocas obdobia ktore som hral sa dost striedali, momentalne najviac hravam top yorick, mid diana, jungle hecarim, ak musim adc tak caitlyn alebo ezreal...predtym som hraval vela za riven, a este aj akali bol moj oblubeny champ (ale teraz mi pride ze diana je podobny styl ale ovela ovela silnejsi champ, dava priblizne rovnaky dmg ale vydrzi ovela viac)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Forsaken: Ja som nehovoril nic o tom, ze by normal games posobilo na ranked. Noze si precitaj moj prispevok este raz. Hovorim aj o normal hrach, aj tam vies dostat trollov.

LeBlanc
Samozrejme mid. Je to velmi silny champ proti low hp champom (carry), pretoze ma velmi velky burst. Vela nevydrzi a preto je velmi tazke za nu hrat. Avsak vdaka jej vybornej ultimatke a W, je zabavna a da sa s nou zahrat tak, aby vas nechytili (to uz zalezi od skillu a od enemy v podstate).

Ashe
Ashe bol moj prvy champ vobec a tusim som s nou hral do lvl 15 na mide. Len s nou a s nikym inym. Uz davnejsie som ju nevytiahol ale naposledy som s nou dopadol velmi pozitivne. Od kedy je trosku boostli (hlavne jej E), myslim ze je este lepsia a je to nenormalne lategame champ.

Janna, Taric
Celkovo supporty mozem. Naposledy som sprtal do Leony, je zabavna. Janna a jej pasivka mi zaistuju ze nemusim minat peniaze na topanky (ani lvl1) a jej dmg/shield je nenormalny boost pre spravnych champov. Taktiez ultimatkou som zachrnail uz niekolko situacii ci jednotlivcov a nakolko to kedysi bol dost podcenovany champ, velmi som si ju oblubil a som snou ako doma :)

Urcite mam aj viac oblubencov - Garen, Udyr, Skarner, Ahri. Ez, Cait, Morgana, etc... - ale takto nejak vyzera moj top. Oblubene pozicie mam asi mid a support.
Forsaken
King
King

jo jo, len vlastne hrali sme normal a tam si sa to pytal, a normal hru ja teda moc neriesim - cize mi prislo nezmyslelne riesit W/L a trolov pri normali ked vlastne tam nejde o nic...
kdezto naopak keby W/L z normalov ovplyvnovalo superov v ranked, tak by to malo zmysel.

Ja myslim ale ze sa chapeme.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No pre mna aj normal hra znamena celkom nieco, pokial su tam ludia ktori to bud nechcu hrat, nevedia hrat alebo to leavnu. Tak sa mi potom zle hra a tazko sa mi zabava, preto som sa to pytal, pretoze sme mali trollov vtedy, tusim obe hry.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ja som dlho hraval len ADC, a nejak extra som sa nezaujimal o ostatne pozicie. Takze najviac ma oslovili najma tito championi

1. Caitlyn
teraz na nej ficim skoro kazdu hru. celkovo je to pre mna champ ako stvoreny. ma slusny dmg, vyborny escape pred nepriatelom a pastickami sa da vyhrat linka velmi lahko. S nou som si 100% isty co si mozem dovolit, ak nesklame internet (pingy) alebo kamikadze support tak lajna je takmer vzdy vyhrata. Uz sa mi zopar krat stalo, ze som s nou aj 1vs2 linku vyhral so skore 6:0 smerom k teamfightom :lol:

2. Miss Fortune
Ak sa nedostanem ku Cait, tak MF je jasna volba. Avsak po patchi sa mi ovela menej s nou dari, boli casy kedy som s nou hral ako teraz s cait, ale prestalo ma to bavit :lol: :D

3. Ashe
S nou som zacinal, a tak ju mam dostatocne nahranu. Velmi sa tesim ked sa mi podari z base trafit MID supera a ziskat tak asistenciu pri kille.

HATE - Ezreal! :smt098
tohto championa zduse nenavidim, lebo pred jeho nerfom som nikdy nikoho ineho nemal na bote, stale len proti EZovi a tak som k nemu zacal mat odpor. Nie kvoli tomu ze by som proti nemu nevedel hrat, alebo ze by som s nim nevedel (hoci fakt nacviceneho ho nemam, ale nie je tazky), ale len z toho principu ze ho kazdy pickoval -_-, to iste plati aj pri Corkim, ale uz sa to nastastie upokojilo a hravat na bote je uz vacsia sranda :P
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Forsaken napísal:
boze ludia mu nemozete napisat normalne....

vola sa to vertikalna synchronizacia ked sa ti FPS syncuje z Hz monitora, ked ju vypnes budes mat viac...
este je mozne ze mas nastaveny FPS CAP na stable alebo podobne.
chu**** jak na mraky aby mal 180.vypol som v pc vertikalku.odskrtol vo video v hre.fps som dal na 180 na skusku.vade som dal detaily na low.jedine co sa zmenilo ze mi to teraz kolise od 60 dole k 50.predtym sa to stabilne drzalo na 60.screen alebo nech ide do riti ten kto kvaka ze ma 180
Napísať odpoveď