Citate knihy?
Re: Citate knihy?
Ešte som prečítal brožúru od Alerty - Odbory pod palbou kritiky. Zaujímavá vec.
Dočítané Neil Strauss The game. Normálne mi to bude chýbať
Ani nie veci ako pick up ale skôr život v projekte Hollywood, život Styla a Mysteriho a pod.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak ja som neodolal a kupil som si z nemeckeho amazonu amazon kindle paperwhite, teraz este len zacnem poriadne citat
dnes som docital Hobita...
viem, ze je vela ludi, ktorym sa paci a precitali to niekolko krat, ale pri provnani s knihami od G.R.R. Martina, ktoreho som cital pred tym, mi prisiel ako dokonceny na rychlo...
viem, ze je vela ludi, ktorym sa paci a precitali to niekolko krat, ale pri provnani s knihami od G.R.R. Martina, ktoreho som cital pred tym, mi prisiel ako dokonceny na rychlo...
-
theBliZZard
Star
Preco Hobbita porovnavas s knihami od G.R.R. Martina? Sice som ho necital, ale silno pochybujem, ze tieto 2 veci mozes porovnavat, kedze Hobbit je uplne ina kniha (rozpravka) a bol urceny uplne inej cielove skupine ...
lebo pred Tolkienom bol poslednym autorom fantazy, ktoreho som cital.
za polroka sagy Piesne ladu a ohna som si zvykol, ze ked je putovanie tam dlhe, tak aspon rovnako dlhy bude aj navrat...
je to moj nazor a nikomu ho nevnucujem. su to len moje pocity po docitani.
ak by som sa mal na to pozriet ako na rozpravku, tak v tom pripade nemam dovod namietat. aj nase od Dobsinskeho sa koncievaju len tak, btw
za polroka sagy Piesne ladu a ohna som si zvykol, ze ked je putovanie tam dlhe, tak aspon rovnako dlhy bude aj navrat...
je to moj nazor a nikomu ho nevnucujem. su to len moje pocity po docitani.
ak by som sa mal na to pozriet ako na rozpravku, tak v tom pripade nemam dovod namietat. aj nase od Dobsinskeho sa koncievaju len tak, btw
číta niekto detektívky od Dominika Dána (SK autor)? Ak áno, aké?
Akurát Studňu.Belgabad napísal:číta niekto detektívky od Dominika Dána (SK autor)? Ak áno, aké?
práve SáraBelgabad napísal:číta niekto detektívky od Dominika Dána (SK autor)? Ak áno, aké?
Je tu niekto z vás, čítačov kníh registrovaný aj na www.databazeknih.cz
Vcera som zacal citat seriu "Pisen ledu a ohne", len asi ich budem kupovat v Cechach, kde na kazdej knihe usetrim aspon 10e 
V tomto čase mám rozčítanú knihu "základní kniha parapsychológie" 
-
Croven
Star
ja som, prečo?Algren napísal:Je tu niekto z vás, čítačov kníh registrovaný aj na http://www.databazeknih.cz
-
theBliZZard
Star
Ja som to objavil az teraz, tak som sa registroval 
-
Croven
Star
ja som sa tiež až teraz zaregistroval 
ucel je rovnaky ako u CSFD? tak potom dakujem neprosim. rad si tvorim svoj nazor, rovnako ako pri filmoch
v piatok sa chystám ju kúpiťCheZteR napísal: práve Sára
má tu niekto z vás vlastné ex-libris? (knižnú značku)
docitam a predam ti ju ked chces 
-
audiotrack
VIP
a podľa čoho si potom vyberáš knihu?jackb napísal:ucel je rovnaky ako u CSFD? tak potom dakujem neprosim. rad si tvorim svoj nazor, rovnako ako pri filmoch
Nevidím dôvod prečo by si si nemohol urobiť názor na knihu sám aj po pozretí aké má hodnotenie. Buď sa stotožníš, alebo nie