hmm.. to svetlo ešte zvážim.Point napísal:frikso.. na tvojom mieste by som to najprv vyskusal lebo podla mna by sa to na biele auto praveze este viac hodilo.. skus to zaciernit len tak.. a vyskusas.. ale podla mna to bdue dobre.. fabia ma len take svetla .. a ece k tomu narazniku vo farbe auta.. nie cely naraznik do laku ale len jeho spodnu cast.. za komunistov to zakazali .. ale mozem ti kludne odftoit biely favorit co to trak straknute ma a vyzera to o dost modernejsie
preco to zakazali neviem povedat..neviem ani ci to zakazali..ale pamatam sa, ze niekde som tak cital.. proste, ze sa to neschvalilo tak sa museli dat narazniky do jednej farby
Ten nárazník neviem ani ja, prečo neuviedli do výroby. Najviac sa ale obávam, aby sa ta farba po roku nezačala lúpať. Čítal som na nete návod, ako na to. Vraj ten plast treba najprv upraviť (zmäkčiť?) špecialnym prípravkom na to určeným, aby ta farba chytila, potom základovku a až na to lak. Určite sa na to pôjdem ešte popýtať do nejakej predajne s farbami, resp. priamo u lakernika.
Tiež si plánujem dať taký "jemný" spojler s brzdovým nad zadné okno. Brzdové svetlo na okne teraz nemam. Ten spojler ma švagor, kupil si ho na svojho favorita, no nikdy ho nenamontoval a auto medzitym predal.
Mám tam už ten čierny oldschool, ktorý montovala škodovka. Je veľmi zachovalý, takže ho nechávam. Skúšali sme tam už primerať ten nad sklo a je to pekne, nerušia sa navzájom.