Paypal, platby cez paypal
Re: Paypal, platby cez paypal
Zdravím, zaregistroval som sa na paypal, ale zvolil som účet "personal"...neviete mi poradiť ako môžem na ten účet aj príjmať platby?
dík za príp. odpoved
dík za príp. odpoved
Na personal sa daju tiez prijimat platby
jaj dík to som asi teda čítal blbosť..
no stalo sa mi,že si ktosi kúpil na ebay čo som tam dal a napísalo mi, že potvrdenie platby bla bla...proste,že oznámenie,že som prijal platbu od toho uživateľa z ebayu...no na pay pal nič nemám...neviete prosím Vás koľko to má trvať približne?dík
no stalo sa mi,že si ktosi kúpil na ebay čo som tam dal a napísalo mi, že potvrdenie platby bla bla...proste,že oznámenie,že som prijal platbu od toho uživateľa z ebayu...no na pay pal nič nemám...neviete prosím Vás koľko to má trvať približne?dík
-
rastikbart
Medium Star
prosím Vás, za koľko vám prišiel ten 4 miestny paypal kód od registracie ? z účtu mi stiahlo 1,5 € a neprišlo mi zatial nič do výpisu. a treba tam zadavať aj IBAN do účtu ?
Prisiel hned, vo vypise to mozes mat az na druhy den, zalezi od banky
no a mam problem paypal po mne chce niaky doklad kde je moje meno adresa a datum narodenia lenže ja nemam 18 môzem im to poslat aj tak odblokuju?
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2013, 19:39)
že pozdravujem karmistu. jazykovedec....
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2013, 19:39)
že pozdravujem karmistu. jazykovedec....
Ak už mám všetko zriadené, celý paypal účet je tam treba ešte dávať číslo IBAN alebo nie ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
netreba 
-
Jaccobinho
Medium Star
Ak im pošleš doklad ktorý bude potvrdzovať že nemáš 18 rokov, zablokujú ti prístup na paypal natrvalo, kvôli porušeniu podmienok. Blokovanie sa nezruší ani keď budeš mať 18, podpora paypalu to ani nebude riešiť. Blokovanie bude platiť na tvoje meno, čiže nepomôže ani keď vytvoríš účet s inou kartou, prípadne inou adresou.kompi napísal:no a mam problem paypal po mne chce niaky doklad kde je moje meno adresa a datum narodenia lenže ja nemam 18 môzem im to poslat aj tak odblokuju?
ked pockam do 18 a potom poslem doklad?
-
guess.whoo
Redeemer
dovtedy ti zablokuju ucet
-
Jaccobinho
Medium Star
a potom pravdepodobne tiež, bude im jedno či si pravidlá porušil teraz alebo v minulosti
budem menit adresu cize aj kartu tak si zrobim novy učet ptm...
ludia zablokovali mi creditnu kartu, mal som cakat 7 dni pockal som vlozil som ju(kartu) strhli mi 1,50 ale nemozem vlozit ten 4miestny ci kolko miestny kod. Lebo ho nemám kam vložiť... v Overview v Status: Unverified Get verified keď kliknem na Unverified Get verified tak mi to otvorí moju kartu a je tam tlačítko ok keď kliknem naň vypíše mi to Skúste vložiť inú kartu (po anglicky) čo mám robiť ludia?!
-
guess.whoo
Redeemer
urob screen radsej
-
buchticka221
Medium Expert
chcel by som sa opýtať či sa dajú zarobené € poslať si na účet (nie cez kreditnú kartu)
buchticka: Dajú, samozrejme. Dokonca sa mi zdá, že je to ešte rýchlejšie, a zadarmo. Všetko v menu "Widhdrawal".
Ja by som sa chcel spýtať, že PayPal mi rozdeľuje stav na účte na eurá (primárne) a doláre. Mám tam teda niečo v eurách, a niečo v dolároch. Keď obdržím platbu v dolároch, zamení sa mi síce na eurá, ale tie dve sumy sú ako keby na dvoch účtoch, a tak si ich musím vybrať po jednej. Neviete, kde tieto sumy spojím v jednu?
Ja by som sa chcel spýtať, že PayPal mi rozdeľuje stav na účte na eurá (primárne) a doláre. Mám tam teda niečo v eurách, a niečo v dolároch. Keď obdržím platbu v dolároch, zamení sa mi síce na eurá, ale tie dve sumy sú ako keby na dvoch účtoch, a tak si ich musím vybrať po jednej. Neviete, kde tieto sumy spojím v jednu?
Zdravím, chcem sa spýtať, ako sa dá prijať platba na pay pal účet?mimo e-bay...proste, či nie je nejaké číslo toho pay pal účtu cez ktoré by mi dotyčný poslal tam peniaze...dík za odpoveď
paypal ucet nema cislo, ale moze pouzit email, ktorym sa prihlasujes