League of Legends
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
mne sa zvysi fps ked si nastavim zo stable na benchmark ci jak to je
skus a daj vediet 
ach jaj...zase zacali prazdniny v EU...
a je to strasne vidiet...
-
Hotwire
Addict
leko a oplati sa ti za tu LB este hravat? ak ho nezabijes na kombo tak mas dost maler
to mam rad ked beriem dianu na mid a niekto pickne proti mne LB, vybursti vsetko na mna, a ostane mi tak tretina hp a potom ju sundam lebo nema co pouzit 
-
Yos
Professional
Neviete ako to je teraz so stuzkami? Ked sa zmenil system, dostal som zelenu stuhu a dnes mi zmizla znicoho nic.
@Yos ta stuzka nemizne z nicoho nic
musel si byt nareportovany a tribunal konal
ak ma niekto tu stuzku, odobera sa namiesto upozornenia, resp banu
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2013, 17:45)
btw uz sa vam stalo, ze rager z rankedu si pridal niekoho od vas z friendlistu, len aby vam odkazal, ze "si k****" ?
btw uz sa vam stalo, ze rager z rankedu si pridal niekoho od vas z friendlistu, len aby vam odkazal, ze "si k****" ?
musis stale dostavat dalsie a dalsie honory...inak ti stuzka po urcitom case zmizne...Yos napísal:Neviete ako to je teraz so stuzkami? Ked sa zmenil system, dostal som zelenu stuhu a dnes mi zmizla znicoho nic.
-
aruN
Professional
áno, ale neakceptujem to, lebo viem, že človek je po prehratej hre frustrovaný a do pár minút vychladneKappoONE napísal:@Yos ta stuzka nemizne z nicoho nicmusel si byt nareportovany a tribunal konal
ak ma niekto tu stuzku, odobera sa namiesto upozornenia, resp banu
-
xH4wK
180 nie je ziadny problem, osobne este ked som mal 580 SLI maval som bezne 300+Son-Goku napísal: chu**** jak na mraky aby mal 180.vypol som v pc vertikalku.odskrtol vo video v hre.fps som dal na 180 na skusku.vade som dal detaily na low.jedine co sa zmenilo ze mi to teraz kolise od 60 dole k 50.predtym sa to stabilne drzalo na 60.screen alebo nech ide do riti ten kto kvaka ze ma 180
Skusim teraz pozriet kolko mam s jednou 580 uz som to dlhsie nesledoval, ale urcite mam 120+.. hodim screen ked zistim
//edit tak tu je screen, normalne mam ~150-200 podla situacie
vsetko mozne som tam dal na low len ten benchmark ma nenapadol.akurat ze som si ho zmenil na 80 a aj tak to neslo hore.teraz mam 100+a kolise
Načo Vám je 100+ FPS? Ja mám limit na 60 aby mi to zbytočne neštavilo PC.
-
xH4wK
120Hz monitor potrebuje 120 fps.. aby to nevyzeralo ako slow motion
-
aruN
Professional
na Luxu staviaš Deathfire alebo Twin shadows, že tam máš lucky pick?xH4wK napísal:
ako strasne ho to stavi?ramka myslis?Delicious napísal:Načo Vám je 100+ FPS? Ja mám limit na 60 aby mi to zbytočne neštavilo PC.
Neviem ako moc a či vôbec ho to šťaví, len mi to príde zbytočné mať viac ako 60FPS.Son-Goku napísal: ako strasne ho to stavi?ramka myslis?
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2013, 0:34)
Teraz pozerám, že vyšiel nejaký nový hrdina Zac, pripomína mi Slima z minecraftu, čo na neho hovoríte?
akurat hojko west team FRIENDS OF RATS dohral 3 zapasy a kvalifikovali sme sa do bronze1 so skore win 4:1 lose...
(este stale su volne miesta do teamu, tak ak chcete, hlaste sa...+ kevyn jedno miesto uvolnil)
(este stale su volne miesta do teamu, tak ak chcete, hlaste sa...+ kevyn jedno miesto uvolnil)
-
lekoklatik
VIP
@Delicious: Prvy tyzden stoji kazdy novy hrdina 7200IP. Po tyzdni sa zas dostane na 6800IP + nejaky iny champovia zas dostanu IP drop.
@Frosaken, co za jannu nekupujes aol?
@Frosaken, co za jannu nekupujes aol?
@lekoklatik, to je pre mňa celkom novinka, kedže keď som to hrával dávnejšie (pred mojou prestávkou s lolkom) tak viem, že to tak nebolo. Teda aspoň myslím.
-
lekoklatik
VIP
Nebolo, nie je to tak davno ked to zaviedli - http://na.leagueoflegends.com/news/cham ... ng-changes
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2013, 1:39)
Od 29 marca do 5 aprila je zlava na rune page.
Za cenu jednej dostanete 2 rune pages, ci uz si ju kupit za RP alebo IP
- http://na.leagueoflegends.com/news/get- ... rice-one-0 -
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2013, 1:39)
Od 29 marca do 5 aprila je zlava na rune page.
Za cenu jednej dostanete 2 rune pages, ci uz si ju kupit za RP alebo IP
- http://na.leagueoflegends.com/news/get- ... rice-one-0 -
v prvej hre som nestihol, nakolko enemy boli total slabi...
v druhej hre sme uz mali Runic Bulwark, tak po dohode som zacal stavat FH.
v tretej hre sme skusali voli za support, ale nebolo to az tak easy vzhladom na to ze voli je HP champ, a bez armoru to ide tazko.
v druhej hre sme uz mali Runic Bulwark, tak po dohode som zacal stavat FH.
v tretej hre sme skusali voli za support, ale nebolo to az tak easy vzhladom na to ze voli je HP champ, a bez armoru to ide tazko.
pri takychto hrach si treba vytvorit vlastny challenge, dohrat s 0 umrtiami
ach to bol zapas, som mal viac adrenalinu nez zvycajne 
//k-, co sa ti nezda na builde? vsak to je uplne klasicky pre adc, a to ze mam GA je len kvoli tomu ze som pisal, ze pri zjavne prehranej hre som si stanovil ciel prehrat s 0 umrtiami...
//k-, co sa ti nezda na builde? vsak to je uplne klasicky pre adc, a to ze mam GA je len kvoli tomu ze som pisal, ze pri zjavne prehranej hre som si stanovil ciel prehrat s 0 umrtiami...