Co vsetko mate v aute ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co vsetko mate v aute ?

Príspevok od používateľa begbeee »

Kahance máš na to, ak by si už nevládal vypísať správu o nehode? :D
EDIT: Inak videl som takú parádnu vychytávku, že voňavý stromček v kufri, nie v interiéri, to chcem zaviesť aj do môjho tátoša.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Nie nie , tie mam v kufri už nejaké 2 roky ostali po pamiatke všetkých svätých kedy som ich zabudol zapáliť. Inač je to zvláštne ale keď nakladám ľuďom veci do kufra a sa ich opýtam že čí sú veriaci a ukážem im ich tak nejak im zamrzne úsmev na tvary :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Zaujímavá téma, hlavne tie gumy ma pobavili. Tie treba mať stále vo vačku, aby si sa nemusel s holou riťou hrabať v priehradke! Okrem bežných blbostí nesmie chýbať plyšové prasa, stromček, cédečká, nôž po ruke a pálka v kufri. Kedysi som nosil aj kanister s benzínom, no nejak som od toho upustil. Buď to lietalo po celom kufri alebo skončil v nádrži.
Prílohy
Niekedy v lete.
Niekedy v lete.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Nic specialne so sebou nenosim, mam len povinnu vybavu, handru, skrabku, metlicku na sneh a sroubovak, nic viac mi netreba :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

okrem povinnej výbavy čo je samozrejmosť mám sadu skrutkovačov (4 krížové, 4 ploché), náhradné poistky, izolačku, nožík. To všetko v kufri v priehradke na bočnej stene. Vpredu v priehradke vreckovky, žuvačky, pero. Pod sedadlom v zásuvke kábel na navigáciu a škrabku. No a osviežovač.
A vzadu pod sedadlami mám ešte taký úložný priestor, v ktorom mám flašu oleja a chladiacej kvapaliny a tuším aj litrovku vody do estrekovačov
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

No, ja mám toho viac...

Úpravy voči originál stavu:
- volant
- budíky teplota oleja, tlak oleja, tlak turba
- displej prídavnej lambdy
- LED svetlo nad nohami vodiča a spolujazdca
- vývod serial-to-USB kábla z riadiačky

Veci v aute:
- povinná výbava
- hasiaci prístroj
- žuvačky, slnečné okuliare, osviežovač smradu
- mini kompresor na pneu
- merač tlaku v pneu a hrúbky dezénu
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

v kufri nosím... golasadu, dáždnik, plutvy, karimatku
v predu... celá výbava do školy, zapalovače, cigarety, autoatlas rok 1995, vlhké servítky na palubovku a kožu, navigačný

a ešte všelijaký poschovávaný bordel :D

a tý čo majú na zrkadle zavesených plyšákov, pavúky a iné neidentifikovatelné objekty... prečo ? to vám nevadí, že sa tam stále volačo hompála pri hlave ????
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Tak ja okrem povinnej vybavy nosim este v kufri osusku, nejaku mikinu, teleskopicku metlu so skrabkou. V dverach mam jelenicu a obycajnu handru, v opierke zuvacky, balzam na pery,pero autonabijacku na telefon a pred spolujazdcom mam papierove servitky, nahradne ziarovky a sem tam nejaku knihu.. :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Keby som asi všetko popísal čo mám v aute, tak to bude dlhší zoznam než čo má žena v kabelke :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Digital napísal:a tý čo majú na zrkadle zavesených plyšákov, pavúky a iné neidentifikovatelné objekty... prečo ? to vám nevadí, že sa tam stále volačo hompála pri hlave ????
Keď sa ti hompáľa v nohaviciach to ti nevadí? :D

Ja tam síce nič nemám, ale tak skôr ako hompáľanie by mi vadil výhľad - mne prekáža niekedy aj spatné zrkadlo a stĺpiky :D

Ja chcem hompáľajúcu sa hlavičku na plato, ale plato sa furt dvíha, keď otvorím kufor, tak je to nepraktické a keď zvesím šnúrky, tak je to tiež nepraktické.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

kup si sedan a problem vyrieseny :lol:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak si tam tu postavicku prilep :)
A tie plysaky a podobne blbosti na skle mi tiez vadia. Znizuje to vyhlad a taktiez to cloveka rusi tym neustalym pohybom (to v nohaviciach nevidis pri soferovani :D ). Aj ked mne tiez dost vadia stlpiky, no to je tym, ze ja mam sedacku posunutu uplne vzadu a mam ju znizenu tak ako to len ide.

Aby som nebol OT:

V aute mam asi vsetko co ste uz spominali. Okrem povinnej vybavy nosim

V kufri:
skrabka, metla, taka divna hmota na cistenie ruk od oleja, nahradne ziarovky, pumpa na kola (raz som s nou fukal a 2 dni svalovka :D ), voda do ostrekovacov, olej, skrutkovace, textilna paska...

V predu (skrinka pred spolujazdcom a dvere):
flasa vody, cukriky, zuvacky, nabijacka (multifunkcna), slnecne brile, vonavka (LaCoste Challenge), dezinfekcny gel a spray, mast na ruky, balzam na pery, servitky, rozne handry, pero, zapisnik na spisanie poistnej udalosti (ci jak sa to vola), tasky (igelitka, pevna taska aj termo taska), osviezovac vzduchu (Fun pearl, nejaky spray a najnovsie California Scents), nozik (aj ked ten skor nosim vsade so sebou), par tableriek od bolesti (tie su uz asi pekne stare, musim hodit nove), ....

Este by sa naslo par veci, ale to by bol fakt dlhy zoznam :D
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

tak ked sa ozivila tema naviazem na original:P
ja som si minuly rok daval povodne plasty na stredovom panely a madla do karbonu (vid pic) + dal som rovno potiahnut aj volant, teraz na dotyk je ovela lepsi:oops:
Prílohy
interier2j.jpg
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ty nosis v aute karbonove plasty a caluneny volant to je skor uprava interieru nemyslis
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

to mi je jasne, len v praci som stihol precital iba prvu stranu a tam ma inspiroval obr od pointa a na inageshacku som si este nasiel tu fotku :wink:
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

tak ja sa tiez priznam.. co sa tyka priestoru pred soferom, tak nemam nic okrem vonaveho stromceku na zrkadle. vodicove dvere zatvaracia priehradka - knizky od auta, poistiek atd. prihradka vodicove dvere odkladacia - plynova pistol :) kastlik - slnecne okuliare, vlhcene utierky, utierky na cistenie slnecnych okuliari, vona, ktoru striekam na stromcek. spolujazdcove dvere - prazdne. Laktovka - mini klieste s nozikom atd, nabijacka na mobil, poistky do auta, nejake nahradne ziarovky, zapalovace, cukriky...
zadny kufor - momentalne tam mam 90% dielov z prednej napravy (musi prist spravny cas), vercajch taska, momentalne 2x pilka na zelezo, ktore uz 4 mesiace vraciam kamosovmu ocovi :D, deka v pripade potreby lahnutia. pod tymto mam dojazdovku, zdvihak, kluc na koleso, oko na tahanie. bocne odkladacie priestory lavy - tam je iba seriovka sobac. na pravo mam 1L G12, rukavice dva pary, nahradne H7 do dialkovych svetiel.. a to je asi tak vsetko...
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

ja mam v aute okuliare, pero, led baterku, zuvacky, mega staru automapu, nahradne ziarovky a poistky, samozrejme nechyba ten vonavy sacok - miesane ovocie, ktory uz samozrejme vyprchal, ale je tam pekny v strede tak ho odtial ani nebudem vyhadzovat. dalej tam mam schovane nejake nahradne kluce od bytu a ten ustrizok od dialnicnej za clonou.

no a v kufri sa mi vozi okrem lekarnicky, rezervy aj hasiaci pristroj, 3 pary rukavic, obycajne stare handry (ani neviete ako moc pomozu ked v blate mate menit koleso pri krajnici a inak su hodene len tak pod rezervou), este tam mam zo zimy trocha alykolu, nejake srobovaky, metlicku a skrabku. Vsetko to mam upevnene popruhami, takze mi v kufri nic nelieta a je skoro vzdy prazdny a cisty.
Napísať odpoveď