Dishonored
Re: Dishonored
Mne sa to lubi, pri druhom hrani to urcite vyskusam.
-
lekoklatik
VIP
Tiez sa mi to moc nepaci, ten original mi pride krajsi.
No s tym modom by sa uz dalo hovorit o strasnej grafike u Dishonored.
Fuj nechutne nieco ten "mod" 
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ono ten mod sa da pekne nastavit. Hentie obrazky vyzeraju ako keby niekto proste zapol vsetko co ten mod obsahuje a dalej to neupravoval...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dohrané. Super hra, u mňa 8/10. 1 bod dole za grafiku, 1 bod dole za dĺžku, mohli to kľudne natiahnuť nejako dramaticky aspoň o 2-3 levely aspoň.
-
lekoklatik
VIP
Takze to mam konecne doma [PS3] a zatial maximalna spokojnost (mam za sebou tak 2 hodiny hrania).
Grafika je uplne, ale uplne normalna (bordelands, darkness style). Vyzera to mat peknych pribeh a herne mechanizmy sa mi pozdavaju, uvidim co bude dalej
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2012, 23:56)
Aktualne som v meste a mozem zbierat nejake amulety, plnit vedlajsie misie a tak dalej. Vyborne ^_^
Grafika je uplne, ale uplne normalna (bordelands, darkness style). Vyzera to mat peknych pribeh a herne mechanizmy sa mi pozdavaju, uvidim co bude dalej
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2012, 23:56)
Aktualne som v meste a mozem zbierat nejake amulety, plnit vedlajsie misie a tak dalej. Vyborne ^_^
Aj ja si myslim, ze ta grafika je ok
je proste hipsterska 
Dlzka mi takisto vyhovovala
Dlzka mi takisto vyhovovala
-
javatar
Hardcore addict
dohrane, za celu hru som zabil iba strazcov vo vaznici hned na zaciatku, potom som dostal "blink" a hned bola stealth akcia lahsia:

pribeh
hratelnost
vase volby ovplyvnuju buducu hru a spravanie sa NPC charakterov
nedostatok run na vyplnenie celeho skill-tree
mnozstvo moznosti

powers boli viac nastavene pre mass-murderer styl, nie stealth - co sice stealth hracovi usetri zbieranie run ale aj tak
blink - tuto power by som nechal ale nejako obmedzil (napr. vyssi mana drain), prudko ulahcuje hru
mohlo to byt este kusok dlhsie
pribeh
hratelnost
vase volby ovplyvnuju buducu hru a spravanie sa NPC charakterov
nedostatok run na vyplnenie celeho skill-tree
mnozstvo moznosti
powers boli viac nastavene pre mass-murderer styl, nie stealth - co sice stealth hracovi usetri zbieranie run ale aj tak
blink - tuto power by som nechal ale nejako obmedzil (napr. vyssi mana drain), prudko ulahcuje hru
mohlo to byt este kusok dlhsie
-
Wishmaster
Medium Professional
Hojte. kupil som si dishonored cez mmoboost.cz (steam key) a som si myslel, ze to bude aj v cz, no neni :-/ neviete ci sa da "non-steam" hra spojazdnit po cesky?
-
lekoklatik
VIP
Ked si si kupoval hru, bolo uvedene ze je aj v CZ? Pretoze ak je v cestine, zmen si jazyk steamu na CZ.
-
Wishmaster
Medium Professional
http://mmoboost.cz/dishonored-steam-key.html
Anglická jazyková verze
No, to viem, ze v steame sa da menit jazyk, pokial je v cz .. Ale ja sa len pytam, ze ci ked je len cisto eng, tak ci sa to nejak neda pocestit(nejakou cestinou z netu a pod)
) Ale neda sa, no.. neva. Aspon sa trocha poucim viac anglictinu
)
Anglická jazyková verze
No, to viem, ze v steame sa da menit jazyk, pokial je v cz .. Ale ja sa len pytam, ze ci ked je len cisto eng, tak ci sa to nejak neda pocestit(nejakou cestinou z netu a pod)