Bezpečný upload a zdielanie.
Re: Bezpečný upload a zdielanie.
Akoze ked si nevies vygooglit ani co je a ako sa da spravit ftp tak tu debata konci. Nie je co riesit.
no hlavne je to nerentabilneAlgren napísal:Tvoj názor
Súhlas. Ak nie si ochotný si naštudovať základné veci nemáme sa o čom baviť. Nikto ti za teba riťku utierať nebude.LukasqoO napísal:Akoze ked si nevies vygooglit ani co je a ako sa da spravit ftp tak tu debata konci. Nie je co riesit.
skuki to si nemal pisat, lebo aj tebe znizi karmu 
Aky ma zmysel tak vsetko skatulkovat a robit nenomane tajne. Rob to tak ako to fici uz dost dlho a neries to. Ked ti chcu klapnut po prstoch tak ti klapnu aj bez ohladu na to ako privatizovane to robis
.
Paranoja?LukasqoO napísal:skuki to si nemal pisat, lebo aj tebe znizi karmu
chcem sa spytat poznate niekto taky file hosting napr. uloz.to ale zahranicnu stranku kde mi napise ze kolko ludi si to stiahlo a pripadne posledne stahovanie..ale aby tam neukazalo moju IP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aj ked tam verejne nenapise nikde IP adresu, ostane ulozena. Myslim, ze je to v zaujme prevadzkovatelov file hostingov, aby uchovavali udaje o tom kto a kedy nahral subor na ich server, ak by s tym vznikli problemy.
to mi je jedno ze oni budu mat ip, len aby sa takto verejne neukazala ked dam dakomu link na stiahnutie suboru, proste len hladam nejaly filehosting co mi napise ze kolko krat to bolo stiahnute a prip. posledne stiahnutie
A naco? Ved IP adresa sa nerovna clovek.
Alebo sa aj moze rovnat clovek 
mizuno
urob to cez nejake dobre proxy a tvoju ip nebude vidiet
Slayter
ked ma policia tvoju ip tak si identifikovany a moze byt z toho velky problem
urob to cez nejake dobre proxy a tvoju ip nebude vidiet
Slayter
ked ma policia tvoju ip tak si identifikovany a moze byt z toho velky problem
A ked som v budove, ktora je cela napojena cez jedneho providera a 500 ludi ide von pod jednou rovnakou IP ?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak si pre vonok jeden z tych 500. to uz je na spravcovi siete, aby ta identifikoval podrobnejsie, kedze za to nesie zodpovednost