antena na aute

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
petko117
Medium Star
Medium Star

Re: antena na aute

Príspevok od používateľa petko117 »

noo ten panel nemam..takze to skusim..osamoteny kablik..vybrat pozret to.zapojit a uvidim...a antena je na streche v predu
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Nechcel som zakladat novu temu, tak sa opytam tu. Jazdim s jednym autom len po meste no a zistil som, ze mam normalny signal radia aj ked mam antenu odsrobovanu. Nemoze to nejako vadit, ked ju tam mat nebudem? (asi blba otazka, ale chcel by som si byt isty)
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ccimo »

vadit by to nemalo ked pises ze mas dobry signal aj bez anteny..a preco ju chces dat dole?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Kybelvody: :D :D ano, mas pravdu, je to naozaj hlupa otazka :P to, ze je odsrobovana, samozrejme nicomu nevadi, akurat ti moze do zavitu naprsat voda a zoxidovat, ine riziko demontazou nepodstupjes :) ja mam antenu tiez vymontovanu, sice z ineho dovodu, a sice ze sa mi polamali zuby na remeni, ktory ju vysuva von, otvor mam docasne prelepeny izolackou :P
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

RATZINGER666 napísal:Kybelvody: :D :D ano, mas pravdu, je to naozaj hlupa otazka :P to, ze je odsrobovana, samozrejme nicomu nevadi, akurat ti moze do zavitu naprsat voda a zoxidovat, ine riziko demontazou nepodstupjes :) ja mam antenu tiez vymontovanu, sice z ineho dovodu, a sice ze sa mi polamali zuby na remeni, ktory ju vysuva von, otvor mam docasne prelepeny izolackou :P
hmm, tak to ju tam radsej necham :D ... som uz unaveny a nemozem ist spat, tak ma napadaju blbosti :(
skener
Medium Star
Medium Star

Tento probelm s radiom som už videl na X autách.

Príspevok od používateľa skener »

Ten istý problém s rádiom mám aj ja na felícií a niekedy to nerobila takže to bude niekde v rozvodoch pravdepodobne ako píšete zaoxidvaný kontakt alebo tak.

A ty co tento problém nemajú si ani nevedia predstaviť ake to je otravné ked to hrá tak chu**** atd....

NISAN to isté - kamarát kúpil nisan X trail nie úplne nový ale neviem či má rok alebo 2 proste to je jedno. Má tam originál rádio aj anténu aj všetko a ked si tam sadnem tak to je celá moja felícia proste to rádio mu hrá tak isto chu****.

Bud to nemože chytiť stanicu alebo ju chytí a potom vypadne alebo ju drží ale je v pozadí také škvrčanie alebo sa to vobec nedá počúvať atd. Proste kilometer od kilometra sa to prejavuje inak a niekedy aj od jamy na ceste k jame sa to tiež mení.

Boha už dávno chcem skúsiť vymeniť tu anténu vo felde ale nechce s mi dávať dole celá strecha a inak sa k nej asi nedostanem či _?

PS: rádiami to nebude je to také isté či tam dám pôvodne alebo to čo tam bolo ked sa to kupovalo a vtedy to hralo dobre alebo tam dám nejaký s dalsich dvoch co mám doma.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Zdravím, mačka nám poobhrýzala anténu na aute a teraz chytáme trochu zlý signál. Chcel by som sa spýtať či je nejaký rozdiel medzi tou klasickou anténou a tou žraločou plutvou (shark). Máte nejaké odporúčania ktorú radšej kúpiť? :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ta plutva je myslim koli designu a hlavne koli tomu ze je to GPS antena, ma tam taky plochovy prijmac.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ano, plutva na streche je GPS antena, vid. BMWcka, Audi atd...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

áha, čiže mám kúpiť obyčajnú anténu na auto, okej vďaka :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak teoreticky do plutvy mozu zabudovat aj radio antenu, len neviem s dlzkou a skryte v kusku plastu aky by bol signal...

Beztak najlepsia antena bola na Nubire, zaliata do zadneho okna krizom cez vyhrevnu mriezku. Skvely dosah, dobry signal a nic z auta netrci zbytocne.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Aj Chevrolet Lacetti to má vyriešené rovnako
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

...to je to iste auto...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja ani neviem, ako mám anténu v aute riešenú. Nikde ju nie je vidieť a nemá ju žiadne auto toho modelu. Buď bude tiež zaliata v tom zadnom skle cez výhrevnú mriežku, alebo bude nejako zabudovaná v "A" stĺpiku alebo v streche.
Napísať odpoveď