antena na aute
Re: antena na aute
noo ten panel nemam..takze to skusim..osamoteny kablik..vybrat pozret to.zapojit a uvidim...a antena je na streche v predu
Nechcel som zakladat novu temu, tak sa opytam tu. Jazdim s jednym autom len po meste no a zistil som, ze mam normalny signal radia aj ked mam antenu odsrobovanu. Nemoze to nejako vadit, ked ju tam mat nebudem? (asi blba otazka, ale chcel by som si byt isty)
vadit by to nemalo ked pises ze mas dobry signal aj bez anteny..a preco ju chces dat dole?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kybelvody:
ano, mas pravdu, je to naozaj hlupa otazka
to, ze je odsrobovana, samozrejme nicomu nevadi, akurat ti moze do zavitu naprsat voda a zoxidovat, ine riziko demontazou nepodstupjes
ja mam antenu tiez vymontovanu, sice z ineho dovodu, a sice ze sa mi polamali zuby na remeni, ktory ju vysuva von, otvor mam docasne prelepeny izolackou 
hmm, tak to ju tam radsej nechamRATZINGER666 napísal:Kybelvody:![]()
ano, mas pravdu, je to naozaj hlupa otazka
to, ze je odsrobovana, samozrejme nicomu nevadi, akurat ti moze do zavitu naprsat voda a zoxidovat, ine riziko demontazou nepodstupjes
ja mam antenu tiez vymontovanu, sice z ineho dovodu, a sice ze sa mi polamali zuby na remeni, ktory ju vysuva von, otvor mam docasne prelepeny izolackou
Tento probelm s radiom som už videl na X autách.
Ten istý problém s rádiom mám aj ja na felícií a niekedy to nerobila takže to bude niekde v rozvodoch pravdepodobne ako píšete zaoxidvaný kontakt alebo tak.
A ty co tento problém nemajú si ani nevedia predstaviť ake to je otravné ked to hrá tak chu**** atd....
NISAN to isté - kamarát kúpil nisan X trail nie úplne nový ale neviem či má rok alebo 2 proste to je jedno. Má tam originál rádio aj anténu aj všetko a ked si tam sadnem tak to je celá moja felícia proste to rádio mu hrá tak isto chu****.
Bud to nemože chytiť stanicu alebo ju chytí a potom vypadne alebo ju drží ale je v pozadí také škvrčanie alebo sa to vobec nedá počúvať atd. Proste kilometer od kilometra sa to prejavuje inak a niekedy aj od jamy na ceste k jame sa to tiež mení.
Boha už dávno chcem skúsiť vymeniť tu anténu vo felde ale nechce s mi dávať dole celá strecha a inak sa k nej asi nedostanem či _?
PS: rádiami to nebude je to také isté či tam dám pôvodne alebo to čo tam bolo ked sa to kupovalo a vtedy to hralo dobre alebo tam dám nejaký s dalsich dvoch co mám doma.
A ty co tento problém nemajú si ani nevedia predstaviť ake to je otravné ked to hrá tak chu**** atd....
NISAN to isté - kamarát kúpil nisan X trail nie úplne nový ale neviem či má rok alebo 2 proste to je jedno. Má tam originál rádio aj anténu aj všetko a ked si tam sadnem tak to je celá moja felícia proste to rádio mu hrá tak isto chu****.
Bud to nemože chytiť stanicu alebo ju chytí a potom vypadne alebo ju drží ale je v pozadí také škvrčanie alebo sa to vobec nedá počúvať atd. Proste kilometer od kilometra sa to prejavuje inak a niekedy aj od jamy na ceste k jame sa to tiež mení.
Boha už dávno chcem skúsiť vymeniť tu anténu vo felde ale nechce s mi dávať dole celá strecha a inak sa k nej asi nedostanem či _?
PS: rádiami to nebude je to také isté či tam dám pôvodne alebo to čo tam bolo ked sa to kupovalo a vtedy to hralo dobre alebo tam dám nejaký s dalsich dvoch co mám doma.
-
martinez13
Light Professional
Zdravím, mačka nám poobhrýzala anténu na aute a teraz chytáme trochu zlý signál. Chcel by som sa spýtať či je nejaký rozdiel medzi tou klasickou anténou a tou žraločou plutvou (shark). Máte nejaké odporúčania ktorú radšej kúpiť? 
Ta plutva je myslim koli designu a hlavne koli tomu ze je to GPS antena, ma tam taky plochovy prijmac.
-
hojko
Site Admin
Ano, plutva na streche je GPS antena, vid. BMWcka, Audi atd...
-
martinez13
Light Professional
áha, čiže mám kúpiť obyčajnú anténu na auto, okej vďaka 
-
Fabo
Hardcore addict
Tak teoreticky do plutvy mozu zabudovat aj radio antenu, len neviem s dlzkou a skryte v kusku plastu aky by bol signal...
Beztak najlepsia antena bola na Nubire, zaliata do zadneho okna krizom cez vyhrevnu mriezku. Skvely dosah, dobry signal a nic z auta netrci zbytocne.
Beztak najlepsia antena bola na Nubire, zaliata do zadneho okna krizom cez vyhrevnu mriezku. Skvely dosah, dobry signal a nic z auta netrci zbytocne.
Aj Chevrolet Lacetti to má vyriešené rovnako
-
Fabo
Hardcore addict
...to je to iste auto...
Ja ani neviem, ako mám anténu v aute riešenú. Nikde ju nie je vidieť a nemá ju žiadne auto toho modelu. Buď bude tiež zaliata v tom zadnom skle cez výhrevnú mriežku, alebo bude nejako zabudovaná v "A" stĺpiku alebo v streche.