//autoeditácia príspevku (02 Apr 2013, 06:25)Ahoj,
Ďakujeme vám za vašu rýchlu odpoveď a za vašu láskavú e-mail. Ak máte stále záujem Súhlasím prenajať to na vás. Sľubujem vám, že vás bude milovať miesto. Zdá sa, že milý človek a môžem vás uistiť, že nebudeme mať žiadne problémy.
Zrejme budete musieť vidieť byt pred diskusiou ďalšie podrobnosti, pretože si nemôžete prenajať byt, ktorý ste ešte nevideli. Som ochotný zaslať vám kľúče, takže môžete navštíviť a pozrieť sa vyhovuje vašim potrebám.
Doprava kľúče (kľúčov od apartmánu, INTERPHONE, alarm) a prehliadacie povolením (podpísané podľa mňa), sa uskutoční prostredníctvom autorizovaného kuriérom a pomocou Moneybookers viazaný účet, aby sa ubezpečil, že môžeme vzájomne dôverovať.
Použitie Moneybookers viazaný bankový účet týka troch strán: ja ako vlastník, si ako potenciálny nájomca a Moneybookers ako zodpovedný tretej strane oprávnenej k riadnemu správanie transaction.Please kliknite na odkaz na webové stránky, kde Moneybookers nájdete postup vysvetľuje: https://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=escrow&l=EN
Tu je postup vysvetľuje:
V Moneybookers Escrow účet funguje rovnakým spôsobom ako viazaný účet, na ktorom umiestnite vklad keď si prenajmete byt, okrem toho, že namiesto toho, aby banky, používame Moneybookers. Samozrejme, nikto nemôže dotknúť, že peniaze, kým sa nevrátili kľúča.
Escrow vklad, musí byť prvý mesačné nájomné + mapa záruka (280 + 280 = 560 Euro) podať bankovým prevodom na aktiváciu viazaný bankový účet.
Dodávka bude s licenciou spoločnosti, ako je DHL, Federal Express alebo UPS a bude odoslaná Moneybookers u Vás doma.
Ak chcete začať proces, som potrebovať nasledujúce informácie o vás:
-Dodacia adresa (adresa, kam chcete balíček má byť dodaný) a meno príjemcu;
-Dodávky Plán (miestneho času budete doma dostanete balíček a podpísať prevzatie);
-Telefónne číslo;
Nemusíte sa otvoriť účet u Moneybookers, pretože táto transakcia je prenájom a prenajímateľ musí otvoriť transakciu, napíšte mi Vaše osobné údaje a ja vám otvorí prípad s nimi okamžite.
Potom Moneybookers vám posiela kľúče a zmluvy už naplnený vaše osobné údaje, budete musieť do 14 dní prezrieť byt, pretože v deň príchodu; Ak chcete zachovať byt, dávajú mi peniaze, a budeme pokračovať odtiaľ; Ak nechcete, aby sa z bytu, môžete poslať kľúče / zmluvy späť na Moneybookers a dostanete svoje peniaze späť.
To bude v písomnej forme v moneybookers zmluvy som sa podpísať.
Moneybookers poplatky budú hradené ma, keď som sa začne postup, budete musieť zaplatiť za poplatky prevodu peňazí, keď budete platiť zálohu.
Ak súhlasíte so pohnúť dopredu môžem zaslať kópiu nájomnej zmluvy v prázdne.
Počkám vašu rýchlu odpoveď, a ak budete súhlasiť, budem potrebovať vaše plné meno, dodaciu adresu a vaše telefónne číslo (mobil ak je to možné), takže môžem začať Moneybookers prenájom transakcie.
Ešte raz vďaka za Váš čas a tešíme sa na počujem od vás čoskoro.
S pozdravom,
Vladimir
a vysvetliť čo to je moneybookers preboha ...nikdy som sa s tým nestretol