Zabudli ste niekedy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Croven
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zabudli ste niekedy?

Príspevok od používateľa Croven »

kail91, zamysli sa sam na sebou, ze co ty naozaj chces, co ta bude naplnat, co ta bude robit stastnym... sprav to aby si sa prestal TY trapit, jedna sa o teba, to ako to bude znasat tvoja pokecova kamoska,to vooobec neries :) zmiery sa stym ako sa stym zmiero vela zlomenych dusi
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

nie je z pokecu, tam ani nechodím, to nie je také ľahké, ja nemám šancu nikoho spoznať, nekomunikujem s cudzími
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tak zacni komunikovat a napriklad cez Pokec. Tam sa mozes naucit komunikovat so zenami, otvorit sa zdoverit sa alebo len tak kecat. O to lahsie to potom bude v skutocnom zivote pocas normalnej komunikacie.
kail91
Light Expert
Light Expert

test napísal:Tak zacni komunikovat a napriklad cez Pokec. Tam sa mozes naucit komunikovat so zenami, otvorit sa zdoverit sa alebo len tak kecat. O to lahsie to potom bude v skutocnom zivote pocas normalnej komunikacie.
neviem o čom, neviem kecať ani písomne, ani ústne, ak sa ma pýtajú, tak v pohode, ale z mojej strany som tichý, vždy som len odpovedal a vlastne aj súčasná priateľka ma tak spoznala, ona mi začala písať, ja nie som iniciatívny, ale pasívny a nezhovorčivý, najlepšie je asi byť sám
test
Hardcore addict
Hardcore addict

To nie je tvoja priatelka, ale internetova kamaratka. Uz neviem ako ti to inak vysvetlit, ale skus to oochopit a neklam sam seba. Tak to skusaj na Pokeci. Ak ta jedna odpalkuje, napises inej, je ich tam milion a je z coho vyberat. Kludne si spravaj viac uctov, pouzi tam rozne foto z netu a pytaj sa ty, pytaj sa na vsetko mozne, rozhod siete kade tade a komunikuj. Viac ti asi poradit nejde.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

premoz sa, odstran ten tvoj mega blok z hlavy a bude dobre :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no na pokeci sa komunikovat nenauci ;) komunikacia cez net a z oci do oci je obrovsky rozdiel...a tiez sa priklanam k nazoru, ze to co mate, vztah nie je, vztah su spolocne prezite chvile kde a kedy sa len da, laska, dovera a porozumenie ;) to ze ste na opacnom konci republiky a pisete si...:?
kail91
Light Expert
Light Expert

CheZteR napísal:no na pokeci sa komunikovat nenauci ;) komunikacia cez net a z oci do oci je obrovsky rozdiel...a tiez sa priklanam k nazoru, ze to co mate, vztah nie je, vztah su spolocne prezite chvile kde a kedy sa len da, laska, dovera a porozumenie ;) to ze ste na opacnom konci republiky a pisete si...:?
všetko, čo si vymenoval je medzi nami, každú spoločnú chvíľu si užívame naplno, len tých chvíľ je menej a to sa môže zmeniť, za rok pôjde študovať sem na západ a to by sme mohli byť spolu omnoho častejšie
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked sa stretnete 3x do roka NENI TO VZTAH!

Ked toto nepochopis, nema to cenu riesit.

Ked pojde za rok studovat na zapad, MOZNO, este raz MOZNO to do vztahu prerastie, popripade sa na teba kukne s tym ze "sak ty niesi normalny, nikdy sme spolu nechodili" a bude si riesit svoje dalej.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

takze ked spolu chodite,tak sa normalne drzite za paprce, bozkavate sa a trtosite? či ani jedno ztoho a predsa sa milujete?

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 19:37)
a btw,aj ti to ona niekedy povedala ze si pre nu jej chalan, ze ta lubi/miluje? ci len ta ma rada?
kail91
Light Expert
Light Expert

Croven napísal:takze ked spolu chodite,tak sa normalne drzite za paprce, bozkavate sa a trtosite? či ani jedno ztoho a predsa sa milujete?

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 19:37)
a btw,aj ti to ona niekedy povedala ze si pre nu jej chalan, ze ta lubi/miluje? ci len ta ma rada?
áno bozkávame, objímame a aj viac, áno povedala mi to mnohokrát, že ma ľúbi

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 20:53)
Fabo napísal:Ked sa stretnete 3x do roka NENI TO VZTAH!

Ked toto nepochopis, nema to cenu riesit.

Ked pojde za rok studovat na zapad, MOZNO, este raz MOZNO to do vztahu prerastie, popripade sa na teba kukne s tym ze "sak ty niesi normalny, nikdy sme spolu nechodili" a bude si riesit svoje dalej.
takáto ona nie je, to asi nepochopíš, je citlivá, introvertná, iná ako ostatné baby, ktoré poznám
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Kolko tych bab poznas? Pises, ze sa s nimi nedokazes rozpravat, takze na zaklade coho ich posudzujes? Kolkokrat ste boli spolu ked tu pises o bozkavani? Tie bozky cez telefon a internet v podobe smajlikov sa nepocitaju.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

kail91 napísal:takáto ona nie je, to asi nepochopíš, je citlivá, introvertná, iná ako ostatné baby, ktoré poznám
Odkial ju ty tak dobre poznas? Ako vies ze ja ju nepoznam lepsie? :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Musis mat vela kyblov doma, lebo prachy v kybli, cas v kybli, nervy v kybli, mladost v kybli. Zacni si s tou, na ktoru nemozes zabudnut.
kail91
Light Expert
Light Expert

SRneC napísal:Musis mat vela kyblov doma, lebo prachy v kybli, cas v kybli, nervy v kybli, mladost v kybli. Zacni si s tou, na ktoru nemozes zabudnut.
samé kýble :D, tá na mňa z vysoka... :lol: a ešte k tej mladosti, radšej by som mal aspoň 30 rokov

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 19:06)
test napísal:Kolko tych bab poznas? Pises, ze sa s nimi nedokazes rozpravat, takze na zaklade coho ich posudzujes? Kolkokrat ste boli spolu ked tu pises o bozkavani? Tie bozky cez telefon a internet v podobe smajlikov sa nepocitaju.

spolužiačok mám hojne, a nie nenaučil som sa pri nich rozprávať, väčšinou sa pýtajú oni, tak sme sa aj spoznali, napr. . rok výšky som sa nebavil skoro s nikým, dosť krát a myslím normálne reálne bozky, nie tie internetové ani žiadne iné

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 19:08)
Fabo napísal:Odkial ju ty tak dobre poznas? Ako vies ze ja ju nepoznam lepsie? :)
ťažko :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

namiesto toho aby ste mu poradili tu analyzujete jeho znamost .... a mozno ti to pomoze http://posveteposvojom.com/2013/02/27/s ... astnejsie/
kail91
Light Expert
Light Expert

ithory napísal:namiesto toho aby ste mu poradili tu analyzujete jeho znamost .... a mozno ti to pomoze http://posveteposvojom.com/2013/02/27/s ... astnejsie/
konečne niekto, kto neodbočuje od témy, ďakujem
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sprav to,aby si sa prestál trápiť
Napísať odpoveď