Zabudli ste niekedy?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zabudli ste niekedy?
kail91, zamysli sa sam na sebou, ze co ty naozaj chces, co ta bude naplnat, co ta bude robit stastnym... sprav to aby si sa prestal TY trapit, jedna sa o teba, to ako to bude znasat tvoja pokecova kamoska,to vooobec neries
zmiery sa stym ako sa stym zmiero vela zlomenych dusi
nie je z pokecu, tam ani nechodím, to nie je také ľahké, ja nemám šancu nikoho spoznať, nekomunikujem s cudzími
Tak zacni komunikovat a napriklad cez Pokec. Tam sa mozes naucit komunikovat so zenami, otvorit sa zdoverit sa alebo len tak kecat. O to lahsie to potom bude v skutocnom zivote pocas normalnej komunikacie.
neviem o čom, neviem kecať ani písomne, ani ústne, ak sa ma pýtajú, tak v pohode, ale z mojej strany som tichý, vždy som len odpovedal a vlastne aj súčasná priateľka ma tak spoznala, ona mi začala písať, ja nie som iniciatívny, ale pasívny a nezhovorčivý, najlepšie je asi byť sámtest napísal:Tak zacni komunikovat a napriklad cez Pokec. Tam sa mozes naucit komunikovat so zenami, otvorit sa zdoverit sa alebo len tak kecat. O to lahsie to potom bude v skutocnom zivote pocas normalnej komunikacie.
To nie je tvoja priatelka, ale internetova kamaratka. Uz neviem ako ti to inak vysvetlit, ale skus to oochopit a neklam sam seba. Tak to skusaj na Pokeci. Ak ta jedna odpalkuje, napises inej, je ich tam milion a je z coho vyberat. Kludne si spravaj viac uctov, pouzi tam rozne foto z netu a pytaj sa ty, pytaj sa na vsetko mozne, rozhod siete kade tade a komunikuj. Viac ti asi poradit nejde.
-
Croven
Star
premoz sa, odstran ten tvoj mega blok z hlavy a bude dobre 
no na pokeci sa komunikovat nenauci
komunikacia cez net a z oci do oci je obrovsky rozdiel...a tiez sa priklanam k nazoru, ze to co mate, vztah nie je, vztah su spolocne prezite chvile kde a kedy sa len da, laska, dovera a porozumenie
to ze ste na opacnom konci republiky a pisete si...
všetko, čo si vymenoval je medzi nami, každú spoločnú chvíľu si užívame naplno, len tých chvíľ je menej a to sa môže zmeniť, za rok pôjde študovať sem na západ a to by sme mohli byť spolu omnoho častejšieCheZteR napísal:no na pokeci sa komunikovat nenaucikomunikacia cez net a z oci do oci je obrovsky rozdiel...a tiez sa priklanam k nazoru, ze to co mate, vztah nie je, vztah su spolocne prezite chvile kde a kedy sa len da, laska, dovera a porozumenie
to ze ste na opacnom konci republiky a pisete si...
-
Fabo
Hardcore addict
Ked sa stretnete 3x do roka NENI TO VZTAH!
Ked toto nepochopis, nema to cenu riesit.
Ked pojde za rok studovat na zapad, MOZNO, este raz MOZNO to do vztahu prerastie, popripade sa na teba kukne s tym ze "sak ty niesi normalny, nikdy sme spolu nechodili" a bude si riesit svoje dalej.
Ked pojde za rok studovat na zapad, MOZNO, este raz MOZNO to do vztahu prerastie, popripade sa na teba kukne s tym ze "sak ty niesi normalny, nikdy sme spolu nechodili" a bude si riesit svoje dalej.
-
Croven
Star
takze ked spolu chodite,tak sa normalne drzite za paprce, bozkavate sa a trtosite? či ani jedno ztoho a predsa sa milujete?
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 19:37)
a btw,aj ti to ona niekedy povedala ze si pre nu jej chalan, ze ta lubi/miluje? ci len ta ma rada?
a btw,aj ti to ona niekedy povedala ze si pre nu jej chalan, ze ta lubi/miluje? ci len ta ma rada?
áno bozkávame, objímame a aj viac, áno povedala mi to mnohokrát, že ma ľúbiCroven napísal:takze ked spolu chodite,tak sa normalne drzite za paprce, bozkavate sa a trtosite? či ani jedno ztoho a predsa sa milujete?
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 20:53)
takáto ona nie je, to asi nepochopíš, je citlivá, introvertná, iná ako ostatné baby, ktoré poznámFabo napísal:Ked sa stretnete 3x do roka NENI TO VZTAH!
Kolko tych bab poznas? Pises, ze sa s nimi nedokazes rozpravat, takze na zaklade coho ich posudzujes? Kolkokrat ste boli spolu ked tu pises o bozkavani? Tie bozky cez telefon a internet v podobe smajlikov sa nepocitaju.
-
Fabo
Hardcore addict
Odkial ju ty tak dobre poznas? Ako vies ze ja ju nepoznam lepsie?kail91 napísal:takáto ona nie je, to asi nepochopíš, je citlivá, introvertná, iná ako ostatné baby, ktoré poznám
Musis mat vela kyblov doma, lebo prachy v kybli, cas v kybli, nervy v kybli, mladost v kybli. Zacni si s tou, na ktoru nemozes zabudnut.
samé kýbleSRneC napísal:Musis mat vela kyblov doma, lebo prachy v kybli, cas v kybli, nervy v kybli, mladost v kybli. Zacni si s tou, na ktoru nemozes zabudnut.
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 19:06)
test napísal:Kolko tych bab poznas? Pises, ze sa s nimi nedokazes rozpravat, takze na zaklade coho ich posudzujes? Kolkokrat ste boli spolu ked tu pises o bozkavani? Tie bozky cez telefon a internet v podobe smajlikov sa nepocitaju.
spolužiačok mám hojne, a nie nenaučil som sa pri nich rozprávať, väčšinou sa pýtajú oni, tak sme sa aj spoznali, napr. . rok výšky som sa nebavil skoro s nikým, dosť krát a myslím normálne reálne bozky, nie tie internetové ani žiadne iné
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 19:08)
ťažkoFabo napísal:Odkial ju ty tak dobre poznas? Ako vies ze ja ju nepoznam lepsie?
namiesto toho aby ste mu poradili tu analyzujete jeho znamost .... a mozno ti to pomoze http://posveteposvojom.com/2013/02/27/s ... astnejsie/
konečne niekto, kto neodbočuje od témy, ďakujemithory napísal:namiesto toho aby ste mu poradili tu analyzujete jeho znamost .... a mozno ti to pomoze http://posveteposvojom.com/2013/02/27/s ... astnejsie/
-
Croven
Star
Sprav to,aby si sa prestál trápiť