idem od zaciatku, este minuly rok som mal robene zadne bubnove brzdy.. bubne boli stocene a vymenene nove pakne.. mechanik mi povedal ze aj tak to nebrzi ako by si predstavoval, s dovodu ze su tam vytahane lanka.. no nejako nebolo casu to riesit a auto brzdilo dostatocne, tak som to neriesil.. minuly tyzden sa mi stalo ze som postal a po zatiahnuti rucnej brzdy ktora vobec nebrzdila (kedze su tam vytahane tie lanka) tak mi auto uslo.. nastastie sa nic nestalo, ale nedalo mi to a tak som sa rozhodol ze rucnu trocha dotiahnem.. ako som ju dotiahol a isiel vyskusat, tak parada na 6 zubov mi auto flekovalo.. lenze ako som sa dotkol noznej brzdy, tak som zistil ze je "zavzdusnena" t.j. brzdovy pedal bol tvrdsi ako obvykle a po par stlaceniach stvrdol este viac aj ked auto na brzdnom ucinku nestratilo.. ptm mi doslo ze zrejme ako som dotiahol to lanko, tak to bolo moc a pakne stale brzdia.. tak teda ze to povolim ako som to aj povolil, tak nozna brzda ostala rovnako natom teda stale tvrda.. tak som to povolil uplne tak ze rucna teraz ani uplne hore nebrzdi ale noznu brzdu mam stale rovnako tvrdu a "zavzdusnenu".. co som si hned po tom povoleni vsimol, ze pri sltaceni noznej brzdy mi nieco vrzga, proste ako keby sa lanko o nieco trelo alebo daco take.. brzdny ucinok sa mozno o cosy znizil, ale brzdit brzdi stale dobre len ten brzdovy pedal je strasne tvrdy.. a este taky postrech ked na volnobehu asi 6-7x stupim na brzdu, tak mi zacnu kolisat otacky od 750 - 1100ot/min.. budu to robit tie lanka alebo sa tam mohlo aj nieco ine stat s tou dotiahnutou rucnou?
http://www.youtube.com/watch?v=v3azn5YA ... e=youtu.be
Vopred dakujem za vsetky rady