-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
to neries, geolokacia podla IP na Slovensku nefunguje.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Ale mne to doteraz ukazovalo všetkých, aj tých, čo niesu blízky. Teraz keď mám online 3 ľudí tak mi v celom chate ukazuje len 3och.hd_ napísal:Ja to mám tak, v chate mi ukazuje offline len tých ľudí, ktorých mám v zozname "Close friends". Inak mi ukazuje len tých, čo sú momentálne online.
Ešte mám problém, na mobile mi furt ukazuje posledné príspevky: 1 Hour ago.
Aj keď si s niekým píšem, tak keď si to prečíta, ukáže mi to, že to videl pred hodinou.
Prehodil si si čas na mobile na letný? 
Nevie niekto náhodou kde nájdem zoznam ľudí ktorých statusy, fotky, komentáre atď som skryl aby mi ich nezobrazovalo v News Feede? Mám ten nový layout News Feedu asi týždeň a neviem to nikde nájsť.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Obnovoval som si ho, ale mám tam len nastavené čas poskytovaný sieťou.. žiadne posunutie tak nemám.hd_ napísal:Prehodil si si čas na mobile na letný?
Neblbne vám fb? Vôbec mi nechce načítať správy, zobrazí sa mi len prázdna stránka...
Mne ide v pohode. Skus precistit cache a cookies v prehliadaci.
aj mne to niekedy robi na chromerados915 napísal:Neblbne vám fb? Vôbec mi nechce načítať správy, zobrazí sa mi len prázdna stránka...
Díky, pomohlo. Nešlo mi otvoriť správy a ani fotky.pietro007 napísal:Mne ide v pohode. Skus precistit cache a cookies v prehliadaci.
-
Suffel
Guru
este sa chcem spytat.. da sa nejako odstranit ten mobil z chatu? myslim tak, ze ludia ktory ma maju v priateloch, maju v chate ze chodim na FB cez mobil a cas od posledneho prihlasenia cez mobil.. ide to nejako vymazat alebo to tam bude navzdy?
vopred diik
vopred diik
Pokiaľ používaš FB appku, či už cez iOS alebo Android, tak ti to tam ostane.
-
Suffel
Guru
no to som si aj myslel.. aaa ked ju prestanem pouzivat? resp. sa odhlasim a na FB cez apk uz nebudem chodit? stale to tam bude?
Pokiaľ prestaneš chodiť cez túto appku, tak po čase ti to ten telefónik v chate zruší. Ale to neviem, koľko trvá, či pár dní, týždeň alebo niekoľko týždňov.
Otázka: chcem si pridať človeka, ale nechcem, aby videl všetko, čo som kedy zdieľal na svojej ploche (ostatne, to jediné moji priatelia vidia).
Ako na to?
Ako na to?
-
Fabo
Hardcore addict
hmm, ci to pojde spatne urobit neviem. Ked si vytvoris novu skupinu pouzivatelov, da sa jej nastavit aby videla explicitne len to co ma nastavene?
Neviem, ako sa vytvárajú skupiny.
-
DanielDevil
Addict
klikneš si na profil -> friends -> tam podržíš myšku na tom "friends" vedľa konkrétneho priateľa a tam máš "add to another list"
Dobre a teraz ako nastavím aby nič nevidel.
Už som na to prišiel. Netreba žiadne listy, stačí ho označiť (toho priateľa) ako restricted a nevidí nič. To by mohlo fungovať.
Už som na to prišiel. Netreba žiadne listy, stačí ho označiť (toho priateľa) ako restricted a nevidí nič. To by mohlo fungovať.
Your attempt to become a fan was not successful. Please try again.
nemozem likovat stranky, mal som dajaku haluz dajaky bot abo co mi polajkoval random asi 200 stranok za jeden den a odvtedy mi toto pise, ak chcem dat like na stranku... trva to uz mesiac cca, co s tym?
nemozem likovat stranky, mal som dajaku haluz dajaky bot abo co mi polajkoval random asi 200 stranok za jeden den a odvtedy mi toto pise, ak chcem dat like na stranku... trva to uz mesiac cca, co s tym?
-
Fabo
Hardcore addict
napisat na support