Keď som pred pár dňami bol na pc, tak z ničoho nič zmrzol celý win... Nejak som si z toho nerobil ťažkú hlavu, veď sa to môže stať hocikedy. Tak reku, že resetnem celý komp, no potom to začalo
Od toho okamihu mi nejde zapnut PC... Mnohokrat som ho resetol tlacitkom a niekedy bol taky zmagoreny, ze ani to logo BIOSu co sa na zaciatku ukazuje neukazovalo... Pokusal som sa pustit LIVE CD Hirens Boot, ze nech sa pozrem na Hard-disk.. No aj to sa mi podarilo az na niekolky pokus, lebo cely LIVE OS bol taky neplynuly a lagoval cely OS.. Ked som sa pokusil zapnut WIN, tak po logu BIOS-u (ak sa o ukazalo) mi win nenabootoval, ostala cierna obrazovka.. Po niekolkych krat sa mi teda podarilo pustit to CD Hirens Boot a spravil som HD Tune test... Zostal som zaskoceny, vsetky sektory boli cervene.. Ani jeden zeleny tam nebol... Nechce sa mi verit, ze by sa mi z nicoho nic odfajcil cely HDD.. A nie som si isty ci je to aj LEN tym HDD kedze aj Live OS laguju.. Neviete niekto co tym moze byt?
Idealne by bolo vziat HDD a pripojit k inemu PC, no ja u mna doma bohuzial tuto moznost nemam...
Ked som sa pokusal dat novy Win, tak mi vypisalo chybu hned po tom ako som zvolil na ktory oddiel chcem dat novy win a ta chyba bola nieco v zmysle: Windows cannot install, hard drive may fail soon...
Neviete niekto co s tym a ako zistim co tomu skutocne je?