LG KP500 - ako ho odblokovať?
Re: LG KP500 - ako ho odblokovať?
2x som to skusal neuspesne. Kolko mam este pokusov
A ty vies zohnat tie kody?
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
maš posledny pokus a vie
Re:
Ty si zas co za dementa? Tie kody ti nikdo neda zadarmo, bb5unlock ich tiez kupuje len si tam mozno da nejaku prirazku. Takychto ch*j*v fakt milujem.poi napísal:inak nic proti BBunlock ale pytat peniaze za toto je podla mna dost svinstvo od teba
Mimochodom ak bb5 nebude mat cas alebo bude chciet niekdo poznat viac ponuk tak tieto kody viem zohnat aj ja, staci napisat.
Oka, a kolko by si za ten kod chcel? Bol som dnes servisy v meste okukat, okolo 10€ zato chceli, je to dost. Ak by to bolo cez niekoho tu lacnejsie urcite by sme sa dohodli 
Kabko ani tu to nedostaneš lacnejšie. Ak si to dáš do servisu spraviť, tak ti v telefóne spravia zásah do software a automaticky ti padne záruka. Ak kúpiš ten kód od bb5unlock, tak ti záruka nepadne, nakoľko tie kódy nie sú žiadny zásah do software.
No ved aj nad tym som rozmyslal, ze v servise to asi nespravia cez kody, cize padne zaruka. No ved uvidim ako sa vyjadria ti co tie kody maju a predavaju...
Ved je na internete ako sa da odblokovat .... navod je po anglicky ... neviem velmy dobre po anglicky a prekladace prelozia dost onicom ak niekto chce nech to prelozi budem len rad ..... tu je navod ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.lg-phones.org/lg-cookie-kp500-unlocking.html-
bb5unlock
Light Professional
este ze davas navody, o ktorych ani nevies ci funguju a ani o com vlastne su (kedze ako si sam povedal nevies dobre po anglicky), clovek si tym moze telefon viac pokazit ako ziskat
ale teraz k veci, tento navod funguje len na starsich verziach (pri novsich sa tvari ze nedokaze komunikovat s telefonom), naviac zasahujes priamo do bezp.zony (takze je velke riziko jej poskodenia) a zasahom do bezp.samozrejme stratis zaruku
ale teraz k veci, tento navod funguje len na starsich verziach (pri novsich sa tvari ze nedokaze komunikovat s telefonom), naviac zasahujes priamo do bezp.zony (takze je velke riziko jej poskodenia) a zasahom do bezp.samozrejme stratis zaruku
-
tonek
Darca
lacnejšie jedine že poznaš niekoho priam v t-debile alebo ked už maš telefon 2 roky.Kabko napísal:Oka, a kolko by si za ten kod chcel? Bol som dnes servisy v meste okukat, okolo 10€ zato chceli, je to dost. Ak by to bolo cez niekoho tu lacnejsie urcite by sme sa dohodli
No narazil som na ten problém tiež. Do konca viazanosti chýba 4 mesiace. Ponúkne niekto ten kód?
za prve : v servise mi chlapik vedel odblokovat tel jedinou smskou bez zasahu do firmware, trvalo by to par sekund za 10 eur
za druhe : na nete som nasiel kalkulator ktory mi ten kod vygeneroval na zaklade imei..
tak si tie vase dristy strcte niekam hlboko..
-
bb5unlock
Light Professional
kedze si nasiel funkcny kalkulator (zadarmo) tak si musel ist do mobilshopu a dal si si ho odblokovat za 10euro (viem to spravit za polovicu a nemusel si sa pohnut od PC)
PS: a ano, ak mas spravny (plateny) pristup tak ide ziskat kod aj cez SMS
PS: a ano, ak mas spravny (plateny) pristup tak ide ziskat kod aj cez SMS
nuz treba si radne precitat text a potom reagovat "trvalo by to 10 sec" znamena ze som si ho tam dal odblokovat ze ..
niekde hore som cital ze chlapik za to nechcell vysolit 30 ecok .. potom som niekde cital nizsie ze to mal od teba za polku ..
.. to je 5 eur ..ze
kasli na to
niekde hore som cital ze chlapik za to nechcell vysolit 30 ecok .. potom som niekde cital nizsie ze to mal od teba za polku ..
kasli na to
-
kubec KP500
Novice
mam ten isty problem .. potrebujem odblokovať .. viete mi niekto pomocť ??
Prosím vás mohli by ste mi pomôcť?..potrebujem odblokovať mobil do všetkych sietí..Mám Lg t500
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 16:01)
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 16:01)
Silvuš napísal:Prosím vás mohli by ste mi pomôcť?..potrebujem odblokovať mobil do všetkych sietí..Mám Lg t500