Novy tablet
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Novy tablet
Clo si vies vygooglit, nebud lenivy. To je ale nepodstatna polozka, rataj aj s dph co je vacsia palka.
Nejde o to ake komponenty to ma ani co za displej. Problem u takychto replik je neodladenost systemu a celkova nepodpora fw zo strany tych vyrobcov. Toho by som sa bal viac ako displeja. Aj ked na tej stranke maju aj znacku Ainol, co je prevereny vyrobca. Ainol vies ale kupit aj tu.
Radsej by som nakupil tu, ak to ma byt lacne, hoci aj nejaky GoClever, Prestigio, Sencor, 3Q..., mas ale istotu podpory od vyrobcu a hlavne 2roky zaruku.
Nejde o to ake komponenty to ma ani co za displej. Problem u takychto replik je neodladenost systemu a celkova nepodpora fw zo strany tych vyrobcov. Toho by som sa bal viac ako displeja. Aj ked na tej stranke maju aj znacku Ainol, co je prevereny vyrobca. Ainol vies ale kupit aj tu.
Radsej by som nakupil tu, ak to ma byt lacne, hoci aj nejaky GoClever, Prestigio, Sencor, 3Q..., mas ale istotu podpory od vyrobcu a hlavne 2roky zaruku.
Nech nechel som zakladať novu temu
tak
Potreboval by som tablet okolo 150€ +- 10€
musi mať HDMI,a musi sa dať donho "pichnuť" USB kluč,musi podporovať pametove karty
naj by bolo samozrejme 10" ale v tejto cene su len 7" čiže to nič
bolo bi niečo take v tej cene čo by pustilo subway survers a pustilo to 720p(ani 1024 by nevadilo) na TV ?
tak
Potreboval by som tablet okolo 150€ +- 10€
musi mať HDMI,a musi sa dať donho "pichnuť" USB kluč,musi podporovať pametove karty
naj by bolo samozrejme 10" ale v tejto cene su len 7" čiže to nič
bolo bi niečo take v tej cene čo by pustilo subway survers a pustilo to 720p(ani 1024 by nevadilo) na TV ?
Kupovat repliku je nezmysel. Kup si to co ti dovoli rozpocet.
Mám v pláne kúpu tabletu. Neviem ešte kedy, ale chcem sa aspoň informovať po čom by som sa mal obzerať. Ale problém bude asi v cene, keďže do toho zatiaľ nechcem veľa investovať. Cenový strop si predstavujem max. 250 evri. Mal by mať okolo 10". S touto cenovkou bude asi ťažko u nás kúpiť niečo slušne, či sa niečo nájde? Pozeral som aj na čínske veci a celkom ma zaujal napr. tento http://www.pandawill.com/ainol-novo9-sp ... 6.html?p=3. No čo som tak zbežne pozrel nejaké videá, tak systém nebol úplne najplynulejší 
ked ne vies kedy ho budes potrebovat, pockaj do maja , vtedy je tusim google i/o a je vysokopravdepodobne ze predstavia nastupcov nexus 10 a hlavne nexus7 pre tvoj cenovy strop 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hezo: predstavia ,ale u nás sa bude dať kúpiť až na jeseň ako to bolo v prípade 1.generácie.
Hezo: ale Nexus 7 je 7", ja chcem 10".
Rozlíšenie 1 280 x 800 na 10" tablet nebude málo?
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo by to malo byť malo?
Videl som aj z väčším, tak sa iba pýtam 
-
Ryan Giggs
VIP
Toľko nemaju ani niektore 50" televizory. To len tak na okraj.
A tiež si treba uvedomiť, že čim vyššie rozlišenie, tym vyšši vykon HW potrebuješ. Ono do lacneho tabletu nie je problem dať displej s vyššim rozlišenim. Ani by ho to veľmi nepredražilo. Ale k tomu potrebuješ aj vykonnejši HW a už je z lacneho tabletu drahy.
A tiež si treba uvedomiť, že čim vyššie rozlišenie, tym vyšši vykon HW potrebuješ. Ono do lacneho tabletu nie je problem dať displej s vyššim rozlišenim. Ani by ho to veľmi nepredražilo. Ale k tomu potrebuješ aj vykonnejši HW a už je z lacneho tabletu drahy.
Ale zase ak si porovnas citatelnost textu na ipad retina/nexus 10 a na tablete s roz. 1280x720 tak je to velky rozdiel. Vlastna skusenost ... Do nizsieho ako fhd by som uz dnes nesiel a to hlavne koli citatelnost
-
Ryan Giggs
VIP
Rozlisenie sa prilis precenuje. Citatelnost skor suvisi s kvalitou displeja ako takou, nie s rozlisenim. V tom taky zasadny rozdiel nemoze byt, oko nema taku dokonalu rozlisovaciu schopnost.
Ale v tomto pripade rozdiel poznas. A kto nie, klame sam seba.
-
Ryan Giggs
VIP
Vacsie ciselko je samozrejme vzdy lepsie. Ved to hovoria v reklame, tak to musi byt pravda. 
Skus, uvidis ... Mal som IPad 1, 3, 4 Nexus 7 a keby som si povedal ze, tam nie je ziadny rozdiel, klamal by som sam seba ( ipad 3a4 co sa tyka displejov su samozrejme rovnake).
-
Ryan Giggs
VIP
Ja som ho videl. To je ale extrem a prinos aj tak minimalny. A zmysel u 10 palcov nulovy. Len marketingove lakadlo. Aj tak ale nechapem na co to sem tahas. Tu je ale rec o tablete za 250 eur.
Ja som ti len odpovedal na tvoj sebaklam o rozliseni. Koncim 
-
Ryan Giggs
VIP
Sebaklam? Neviem o čom je reč.