Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Je to pre sestru, ktorá pracuje na lodi kde na oceáne po väčšine času nie je internet.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak ti môžem poslať prescanované testy aj s odpoveďami, čo nám dával inštruktor na CD
Také niečo mám ale ešte z roku 2008. Tam je problém ten, že keď to otvorím na tom MacBooku tak to neotvorí normálne na fulscreen ale v okne asi iba na tretinu monitora. šetko čo sa mi podarilo s tým spraviť, je nazoomovať to, čo je dosť nepraktické pri takom množstve súborov.
Zdar
možno budem OT , tí čo ste si doklady kontrolovali na stránke http://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania-ziadosti
aké fázy tam boli ? myslím okrem "požiadavka prijatá"
- a potom ešte ako dlho Vám ostatným trvalo kým Vám prišla sms , že si môžete prísť prevziať Váš prvý/druhý/tretí VP
hawk

možno budem OT , tí čo ste si doklady kontrolovali na stránke http://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania-ziadosti
aké fázy tam boli ? myslím okrem "požiadavka prijatá"
- a potom ešte ako dlho Vám ostatným trvalo kým Vám prišla sms , že si môžete prísť prevziať Váš prvý/druhý/tretí VP
hawk
Ja som si ani nekontroloval, resp. nestihol. Podal som žiadosť, o dva dni mi prišla sms a to som platil normálne len 6,50€. Asi som vystihol termín či kvóty. Neviem na základe čoho posielajú hotové VP.
-
audiotrack
VIP
u mňa to trvalo asi 4 dni, ale z toho boli 2 víkend takže tiež v podstate 2 dni a nežiadal som o zrýchlene vydanie. Aj ostatným z môjho termínu to dali do dvoch dní. Asi len záleží koľko majú aktuálne žiadostí a ako stíhajú. Ak nestíhajú, tak uprednostnia tých čo si zaplatili.
a ten proces som si kontroloval aj ja, ale aké stavy tam boli si už nepamätám. Viem že keď už bol hotový (už mi došla sms) tak tam bolo písané niečo iné ale neviem už doslova čo. A zo zvedavosti som si to kontroloval aj keď som ho už prevzal a podpísal prevzatie, a to mi napísalo že "preukaz vydaný" (alebo prevzatý?)
a ten proces som si kontroloval aj ja, ale aké stavy tam boli si už nepamätám. Viem že keď už bol hotový (už mi došla sms) tak tam bolo písané niečo iné ale neviem už doslova čo. A zo zvedavosti som si to kontroloval aj keď som ho už prevzal a podpísal prevzatie, a to mi napísalo že "preukaz vydaný" (alebo prevzatý?)
Ja neviem kto posiela tú sms , tam kde sa robia VP alebo tu u nás kde si to pôjdem prevziať , pretože dnes tam nerobia takže sms asi nemusím čakať , že ? 
-
audiotrack
VIP
nie je to jedno kto ju posiela keď si to nemôžeš dnes prevzať aj keby ti prišla?
Ďuľa: prvý do 5 dní, druhý týždeň a tretí dva týždne. Buď trpezlivý, budúci týždeň už ti to príde.
Malým kútikom duše dúfam , že by mi to mohlo zajtra dojsť , od utorka rána 
tá nedočkavosť... máš vôbec auto po ruke keď už chceš tú kartičku ? 
mámHeader napísal:tá nedočkavosť... máš vôbec auto po ruke keď už chceš tú kartičku ?
Nepísal si to nikde, či si si priplatil za zrýchlene vydanie VP. Ale ak nie, tak podľa zákona majú na to 30 dní od podania žiadosti. Kamarátovi prišiel VP po dvoch týždňoch. To len na okraj, aby si doma zbytočne neprdel do vankúša a nenadával tu každý deň, že ti ešte neprišla sms. 
LuksKE ja viem , že nato majú 30 dní
nie , klasicky za 6,50€ kolok

nie , klasicky za 6,50€ kolok
No tak poslednú vetu z môjho príspevku vyššie si prečítaj ešte raz.

Na základe toho usudzujem, že si spravil VP na 17 rokov. Čiže kam sa plašíš? Sám za volant aj tak sadnúť nemôžeš. Pekne, kľudne si počkaj na sms a nevzrušuj sa nad tým toľko.Ďuľa napísal:Nehádajte sa tu a radšej mi napíšte čo zajtra potrebujem zobrať zo sebou ? nejaký papier kde budu vypisané tie osoby (spolujazdci) a kolky ?
Nekaz mi prosím ťa radosťLuksKE napísal:No tak poslednú vetu z môjho príspevku vyššie si prečítaj ešte raz.
Na základe toho usudzujem, že si spravil VP na 17 rokov. Čiže kam sa plašíš? Sám za volant aj tak sadnúť nemôžeš. Pekne, kľudne si počkaj na sms a nevzrušuj sa nad tým toľko.
Nezabudni sa tou nedockavostou potom pri prvej jazde namotat na nejaky stlp.
wladas *ďakujem za super typ
fakt super ..
hlavne , že ty si si ho vybral 54810548 dní po príchode smsky
niekoho baví piť alkohol , niekoho sedieť za FB , niekoho podpichovať ľudí a niekoho autá
tak ti želám nech sa ti tie stĺpy vyhýbajú
fakt super ..
hlavne , že ty si si ho vybral 54810548 dní po príchode smsky
niekoho baví piť alkohol , niekoho sedieť za FB , niekoho podpichovať ľudí a niekoho autá
tak ti želám nech sa ti tie stĺpy vyhýbajú
Ale nekazte mu radosť. Každý bol nedočkavý. Téme to však nepomôže ked tu bude každý deň príspevok o tom že nedošla SMS. A kúp si Z-tko na auto potom.... aby harcovníci vedeli komu majú ukázať "ako sa to má"