Novy tablet

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
laforez
Light Professional
Light Professional

Re: Novy tablet

Príspevok od používateľa laforez »

ludia ked chcete za malo penazi vela muziky pri tabletoch, tak by som siel do pouzivaneho. Kupil od niekoho na nete nejaky lepsi, ale dajme tomu uz pol roka pouzivany. To je lepsia kupa ako kupit nejaky neodladeny noname, ale novy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam na 7-palcovom rozlisenie 1280 x 800px s hustotou bodov 216 ppi a nie je ziadny problem, pismo je bezproblemovo citatelne ci z dialky alebo z blizky, nevidiet prechody medzi pixelmi, proste nic. Podla toho co som nasiel na nete, tak 216 ppi ma ako moj Huawei Mediapad, tak ma aj Nexus 7 ci Kindle HD 7. Napriklad iPad 3 a 4 ma 264 ppi, takze to az taky skok nie je, ale napr. Galaxy Tab 2 10.1 ma len 149 ppi.

Momentalne ma najlepsi displej mobil Huawei Ascend D2, ktory ma hustotu 443 ppi a takmer rovnako ma mobil OPPO Find 5 & Samsung Galaxy S4, ktore maju 441 ppi. Tam nove iPhone a iPody s 326 ppi este maju co dohanat.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ono je to vsetko o tom kto ho ma vacsieho. Je to len hra cisel, kde sa vyrobcovia predhanaju kto dokaze viac ohurit. A nechavaju si za to kralovsky zaplatit. A u ludi to samozrejme rezonuje, lebo maju to "naj". Aky ma ale realny vyznam full hd oproti povedzme hd ready napr. na 5" displeji? To iste napr. vykon, pocet jadier... Na papieri vyzera proste vysoke cislo velmi dobre. Vyuzitelnost je realne oproti nizsim cislam vacsinou minimalna, ak vobec.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mna to vyznam nema ziadny, akurat tak potrebujes kvoli takemu displeju lepsi procesor a graficky cip od coho zavisi umerne aj spotreba telefonu a teda sa skracuje. Preto nejake dvojjadro na normalne veci postaci a ak sa chce niekto hrat, tak nech pouvazuje radsej nad konzolov alebo co.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pomaly sa to zacina dostavat von: http://tabletnet.cz/android/2040-samsun ... o-800-euro
O výkon zařízení by se měl starat osmijádrový procesor Samsung Exynos 5410 Octa - 4 x (1,6 GHz ARM-Cortex A15) 4 x (1,2 GHz ARM-Cortex A7) společně s grafickým čipem Imagination Power SGX 544MP3 a 2 GB RAM. Super AMOLED displej dorostl do rozměrů 10,1palců a do vínku dostal rozlišení 2 560 x 1 600 pixelů. Baterie si pyšní kapacitou 9 000 mAh, vynechán nebyl ani slot pro microSD karty a operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.
Napísať odpoveď