A vymenujte svoje negatívne vlastnosti s ktorými najčastejšie viete od seba odohnať ženu,čiže si to u nej pokazíte.
A čo by ste na sebe zmenili?
No u mna je to tak, ze sa mi automaticky znepaci dievca, nech je akokolvek pekne ak zistim, ze jej povaha, inteligencia a ine mentalne schopnosti su niekde pri bode mrazu,asi podobne ako ked vyvraciate vase oblubene jedlo a neskor vam uz nechuti.. Naopak ak u nejakeho dievcata, na ktore by som sa treti krat nepozrel(cize zase nie skareda), objavim dusevne kvality (napr. nadanie pre matikuAndi_Cibula napísal:Pozitívum alebo negatívum ?
Mám taký dojem že napriemerný prehľad, vedomosti a technické zručnosti neohúria.
Nejaký iný názor ?
Asi tak. Nehodlám sa nijako meniť, nijako meniť svoje názory, aktivity, postoje, zvyky (no možno v tomto poslednom sa dá pohybovať) kvôli ženskej. To si buď dvaja ľudia sadnú ako riť na šerbel v tých základných veciach (100% nie je nič), alebo proste netreba strácať čas.begbeee napísal:Ale prdlajs je najlepšie byť asertívny. Mojej partnerke ak je vo švungu nevyhovieš nijako. Ani áno, ani nie. Miliónkrát overené. A preto - najlepšie je byť sám sebou. Buď sa s tým zmieri alebo za to nestála.