Akí ste vlastne chalani?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Akí ste vlastne chalani?

Príspevok od používateľa Blastbit »

Vymenujte svoje kladné povahové vlastnosti, aby ste sa zapáčili žene.
A vymenujte svoje negatívne vlastnosti s ktorými najčastejšie viete od seba odohnať ženu,čiže si to u nej pokazíte.
A čo by ste na sebe zmenili? :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký ste vlastne chalani?

Príspevok od používateľa Fabo »

10 kil schudnut a 10 tis. na vyplate pribrat :) (mieneno v korunach, zamozrejme :) )
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

To ani nie je negativna vlastnost, ale ked poviem nejakej zene, ze sa mi pacia aziatky, tak zvycajne pochopi aj sama, ze nemam zaujem a odide :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

...a tie čo ostanú si vypýtajú nakoniec 50€, nie? :lol:

Myslím, že dostatočný príjem by vyvážil všetky moje ostatné negatívne vlastnosti :D
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

pozitívne neviem, čo ju odoženie, už len pohľad na mňa, to je zaručené :smt081
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Zmeniť by som na sebe chcel asi... asi len ešte schudnúť 8-10 kg + jednú vec, ale to sa rieši.
Potom sa snažím byť čo najviac asertívny. To je asi kladné. A neviem čím by som sa mohol ženám zapáčiť.. snažím sa byť sám sebou. To je asi základ. Ale niektorým sa človek nezavďačí ani keby neviem čo bolo.. :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ale prdlajs je najlepšie byť asertívny. Mojej partnerke ak je vo švungu nevyhovieš nijako. Ani áno, ani nie. Miliónkrát overené. A preto - najlepšie je byť sám sebou. Buď sa s tým zmieri alebo za to nestála.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja by som chcel 5-10 kilov pribrať, ale to neni žiadna vlastnosť. :D
Doteraz mi všetky ženy, ktoré som namotal povedali, že mám krásne oči a to som dosť často zneužíval, dlhý pohlad do očí a človek až cítil tú iskru z tej ženy. Potom viem, čo chcú ženy počuť. Viem, čím ju môžem zaujať a čo je naopak trápne, aspoň väčšinou. :D Plus mám nejakú divnú charizmu, ktorá okolo mňa udrží dostatočne dlhý čas široký okruh žien, kým sa rozhodnem, ako ďalej. Aspoň doteraz sa mi to tak darilo, teraz som trištvrte roka zadaný, tak to neriešim nejako.
Z negatívnych musím spomenúť miernu žiarlivosť, často riešim blbosti, o ktoré netreba ani zakopnúť. A takisto niekedy keď skúsim ženu "odpísať" kvôli tomu, aby som ju zaujal ešte viac, tak sa mi nepodarí vždy odhadnúť miera a niekedy to preženiem, ale učím sa stále (ale neriešim priamo nejaký pick-up, to len na okraj).
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Pozitívum alebo negatívum ?

Mám taký dojem že napriemerný prehľad, vedomosti a technické zručnosti neohúria.

Nejaký iný názor ?

//myslené tak že tieto moje kvality nie sú zaujímavé pre opačné pohlavie
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

viem si stanoviť ciele a ísť si za nimi, mám rád výzvy , podľa niektorých som vraj vtipný, málokedy sa nahnevám starám sa o svoje zdravie- nepijem alkohol,nefajčím,snažím sa byť gentleman

odohnať : podľa niektorých som suchár a málo sa usmievam, trvá mi dlho kým niekomu začnem dôverovať, neviem tancovať , zvyknem o veciach premýšľať predtým než ich urobím takže budím dojem že som nespontánny

zmeniť: viac sa usmievať :), naučiť sa tancovať , nepremýšľať toľko byť, viac spontánny ale zatiaľ to nejde
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Ako tak citam nik nenapisal ze ma mega penis :D asi treba pockat na Famine
anyway
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa anyway »

Andi_Cibula napísal:Pozitívum alebo negatívum ?

Mám taký dojem že napriemerný prehľad, vedomosti a technické zručnosti neohúria.

Nejaký iný názor ?
No u mna je to tak, ze sa mi automaticky znepaci dievca, nech je akokolvek pekne ak zistim, ze jej povaha, inteligencia a ine mentalne schopnosti su niekde pri bode mrazu,asi podobne ako ked vyvraciate vase oblubene jedlo a neskor vam uz nechuti.. Naopak ak u nejakeho dievcata, na ktore by som sa treti krat nepozrel(cize zase nie skareda), objavim dusevne kvality (napr. nadanie pre matiku :D zaujem o prirodne vedy plus dobra povaha, podnetnost alebo ine pre mna cenne vlastnosti), vtedy sa mi zacne javit tak zvlastne pritazliva, zacnem tam citim aj fyzicku kompatibilitu, ktora tam na prvy krat nebola.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kladne: sebavedomie, humor, viem sa dobre obliect a tym nemyslim drahe/znackove veci
negativne: niekedy som az arogantny, pri debate so zenou sa snazim vzdy presadit svoj nazor, niekedy az absolutna uprimnost
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

begbeee napísal:Ale prdlajs je najlepšie byť asertívny. Mojej partnerke ak je vo švungu nevyhovieš nijako. Ani áno, ani nie. Miliónkrát overené. A preto - najlepšie je byť sám sebou. Buď sa s tým zmieri alebo za to nestála.
Asi tak. Nehodlám sa nijako meniť, nijako meniť svoje názory, aktivity, postoje, zvyky (no možno v tomto poslednom sa dá pohybovať) kvôli ženskej. To si buď dvaja ľudia sadnú ako riť na šerbel v tých základných veciach (100% nie je nič), alebo proste netreba strácať čas. :wink:

Ale keď sme pri tej asertivite, tak to je niečo, čo ide mimo mňa. Ja buď v skupine menej známych ľudí nejaké otvorené názory a stanoviská ani neprejavujem, lebo to považujem za dôležité a v spoločnosti dobrých známych a rodiny a prejavujem svoje stanoviská rázne a aktívne, v niektorých momentoch až čiastočne agresívne.

Ale ak sa danou osobou spoznám, tak si myslím, že viem byť dobrý, aktívny a pozorný spoločník, aj zábavný. Niekedy mám tendencie byť nevrlý - napr. keď sa zobudím. :lol:
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

-starostlivy,pokojny,gentleman,nepijem,liberalny,niekedy dokazem byt neuveritelny :D (tzv. zabavne zvieratko)

-introvert,fajcim,lenivy,flegmatik,niekedy frflavy,ked sa citim v pohode vacsinou sa ma ludia pytaju co mi je(wtf?),moja hore spomenuta nalada "neuveritelna" zavisi od polohy konjukcie marsu a venuse a inych tazko vysvetlitelnych veci
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Perfekcionista. Najprv sa to ľuďom páči (všetko je tip top atď) a potom im to začne liezť na nervy, lebo aj oni musia všetko robiť tip top. Takže je to taká dobrá aj zlá vlastnosť.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keď viem, že mám pravdu, tak som schopný sa pohádať s kýmkoľvek bez ohľadu na dopad. Neviem nad tým mávnuť rukou a pomyslieť si svoje. A vždy si všetko musím overiť. Priateľka mi preto často hovorí, že jej neverím. Napríklad hľadám nejakú informáciu a ona mi ju povie, ale mne to nedá a aj napriek tomu si to overím niekde inde. Mne to nepripadá zlé, keď má človek vo veci jasno, ale jej to vadí.

Ďalšia taká moja vlastnosť je, že rád podpichujem iných. V práci si takmer vkuse zo seba robíme srandu, doberáme sa, provokujeme. A toto občas neustrážim a prenesiem to z práce do spoločnosti kamarátov, ktorí nie sú naladení na takúto vlnu. Zo srandy si ich začnem doberať a oni mi potom hovoria, že prečo som na nich taký hnusný a pod. Pritom je to len zo srandy z mojej strany.

Ďalej niečo podobné, ako píše energy. Taký puntičkár. Keď sa do niečoho pustím, tak to chcem mať podľa svojich predstáv a do posledného detailu. Takisto neznášam bordelárstvo. Keď niekto niečo zahodí na zem so slovami, že: "veď to neskôr odpracem", a pritom má kôš dva metre od seba, tak by som ho najradšej za uši vyťahal a kopol do zadku.

Inak som nekonfliktný typ človeka, keď zistím, že pravdu nemám, tak si to viem priznať. Nemám problém sa ospravedlniť. Myslím si a potvrdzuje to aj okolie, že som k ženám galantný. Som viac aktívny, v spoločnosti celkom obľúbený a vtipný. Niekedy sa mi vtipkovať nechce, ale keď sa to vo mne nazbiera, tak viem vypustiť zo seba celkom dobrú hlášku, že sa smejú aj cudzí ľudia naokolo.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

myslim ze ked neni od prirody nejaky quasimodo (extrem) a ma zdravie, je financne schopny, tak to je zaklad
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

čo povedať? no, som vztahovačný, malicherný, tvrdohlavý, krutý, nedokážem odpustiť a rád veci vyťahujem a doriešujem aj po rokoch....
Čo sa týka slečien a dám, niektoré typy nemajú rady moje filozofické úvahy a prupovidky, rovnako ako to, že často rozpravam v hadankach a viaczmysloch (ono je to taký filter, lebo na základe reakcií na tieto veci rýchlo pochopím, kto ako myslí)....
Čo sa týka dobrých vlastností, viem tie vyššie spomenuté veci kryť "železnou maskou" cez ktorú neprejde skoro nikto.... rovnako viem k ľuďom prehovoriť tak, aby pochopili, som dobrý pozorovateľ s dlhou pamaťou, vždy sa ovládam za každej situacie, všetko moje konanie má nejaký dôvod, aj keď ho niektorí nevidia, to ale súvisí s tým, že čas vnímam inak...
Od neznejšieho pohlavia vačšinou počúvam, že NIEČO na mne je.... A chcú prísť na to, čo to je ;)....
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Klady : vtipný, pomerne slušne stavaný, nepijem, športujem, viem počúvať nezmyselné problémy dievčat a viem si spraviť srandu sám zo seba.

Vady : Kruhy pod očami (nedá so toho zbaviť madafaka), stále som príliš múdry a hlavne veľmi rýchlo sa namotám a myslím všetko vážne.

Zhodnotenie : Som boží :D
Napísať odpoveď