ja som PT2 nedohral lebo ma to nebavilo od znovaa to iste.
borderlands
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: borderlands
od zaciatku nova postava? Nemyslis vazne 
-
lekoklatik
VIP
Takže kedysi som sa tu pýtal, prečo mi nefungujú achievementy.
Je to teda tým, pokiaľ si nainštalujete češtinu.
Keď si však zálohujete uložené pozície z hry a hru preinštalujete, alebo si nainštalujete eng backup a hru zapnete v originály, achievementy vám pekne ponaskakujú : )
Je to teda tým, pokiaľ si nainštalujete češtinu.
Keď si však zálohujete uložené pozície z hry a hru preinštalujete, alebo si nainštalujete eng backup a hru zapnete v originály, achievementy vám pekne ponaskakujú : )
Je tu niekto kto by si somnou zajtra zahral? Najlepšie niekto skúsený, ešte som to poriadne nehral 
-
Wishmaster
Medium Professional
Hladam partaka/kov na Mad moxxi underdome hard challenges (tie areny, co uz su 20 kol)
Najelspie by bolo jeden 5-10lvl a zbytok moze byt rozny, kedze sa to skaluje na najmensi lvl v partii
-
lekoklatik
VIP
Opis trosku viac.
Staci mi na to obycajny Borderlands ktory mam na steame?
Staci mi na to obycajny Borderlands ktory mam na steame?
-
Wishmaster
Medium Professional
aha, ok, pohodka..
Pokial mas borderlands GOTY, tak dlc netreba. inak je to toto dlc - http://store.steampowered.com/app/40940/
//v zaklade ide o to, ze mas tam 3 areny. Kazda arena ma 5 kol a kazde kolo 5 vln mobiek (starter, gun, horde, badass, boss). A potom su akokeby "heroic" mody tych aren, kde je 20 kol a jedno kolo 5 vln (takisto starter, gun, horde, badass, boss).. ale kdeze tie "hc" su dost dlhe, tak samemu sa mi to nechce prechadzat
a low lvl by sa zislo preto, ze co najrychlejsie by to prebehlo..
Pokial mas borderlands GOTY, tak dlc netreba. inak je to toto dlc - http://store.steampowered.com/app/40940/
//v zaklade ide o to, ze mas tam 3 areny. Kazda arena ma 5 kol a kazde kolo 5 vln mobiek (starter, gun, horde, badass, boss). A potom su akokeby "heroic" mody tych aren, kde je 20 kol a jedno kolo 5 vln (takisto starter, gun, horde, badass, boss).. ale kdeze tie "hc" su dost dlhe, tak samemu sa mi to nechce prechadzat
-
lekoklatik
VIP
Nemam GOTY, tak nic.
Zdravím, potreboval by som pomoc. V DLC The Secret Armory of General Knoxx mám úlohu od Marcusa, kde mi dáva možnosť ísť ešte raz do tej základne zo zbraňami, ktorá už raz vybuchla. Chcem sa spýtať, kde by som mohol svoje veci z inventára, teda zbrane, štíty atď uložiť aby sa mi nestratili a mohol by som si ich potom vyzdvihnúť. Chcem mať teda prázdny inventár aby som toho v tej základni nabral čo najviac. Napadlo ma, že by som to mohol uložiť v The Underdome, tam kde je to úložisko u toho robota pred vstupom do arény. Lenže neviem, či tam budú tie zbrane aj keď si ich prídem naspäť vyzdvihnúť potom, ako sa vrátim z tej základne. Vďaka za pomoc.
budú tam. inak znova do základne ťa markus pošle ešte X krát. dobrý zdroj peňazí, nie že by sa oplatilo niečo kupovať 
A ešte by som potreboval s niečím pomôc. Hra mi nechce ísť na repráky, napriek tomu, že mám všetko OK pripojené. Proste všetko ostatné mi ide na pripojené repráky, no keď zapnem hru tak zvuk sa zmení a ide len z notebooku, no ešte je aj ten trochu zdeformovaný, až kým nereštartujem notebook. Ako to môžem dať do poriadku?