e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to fakt? odkial to vies ze je to mikina FC Nove Zamky?
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

asi podľa toho NUFC Original Graphic Hoody
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pytam sa len preto, ze tie veci na sebe nemaju ziadne logo muzstva a nie su ani v klubovych farbach
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Toon Army - tak sa tusim volaju fanusikovia Newcastle-u.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

NUFC - Newcastle United F.C
DulceMaria993
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DulceMaria993 »

Ahoj Ludia kto ma s paypalom problem kludne mi napiste lebo ja platim vsade paypalom uplne vsade na internete kde sa to da a je nabezpecnejsi ked sa nieco stane dasa aj sudit cez paypal ... ja som nikdy nemala problem z paypal jeto blbost ze su problemi poznam mnoho ludi co nim platia a ziadne problemi prave ze je spolahlivy a bezpecnejsi ako kreditka ! nikto koho poznam nema problem z paypal ani v SR ani EU a dokonca ani USA ale tu na tomto fore je velka zahada bermudskeho trojuholnika z paypalom ze stale daco sa blokuje to ne paypal vam blokuje ale banka chodte za svojim ochrancom penazi co vam vybavil ucet dajte si jedno sedenie v banke porozpravajte co mate na srdci a na jazyku a vsetko sa da tak ze to ne paypal ale Banka .. ja som tak bola v Banke sa minule pytat ked tu citam jake blbosti vypisujete .... :smt033
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DulceMaria993: A ako sa da sudit cez Paypal???
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

nemáte niekto zľavový kupón na kopačky?
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

cavko, predobjednal som si nejake veci a viem ze sa to neda pausalne povedat ale kolko cca trva dorucenie? Druha vec, je mozne ze som dostal zlavu ak objednavam uz druhykrat? prvy bolo postovne 15 teraz 10
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Myslim si ze nie je mozne ze si dostal zlavu. Len to postovne sa meni. Ale v sucasnosti sa tusim standartne plati 10 za postovne, iba ak je to nejake nadrozmerne tak 15.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

cca 2 týždne, mne prišli biele tenisky Propeller ale o číslo menšie (42)..tak ak by ich chcel niekto objednávať vymenil by som za 43, ešte polo tričko Lee Cooper, objednal som L ale je to veľké ako XL aspoň na dĺžku, môžem poslať aj fotky...aj predám
Martin.B
Novice
Novice

Sportsdirect

Príspevok od používateľa Martin.B »

Zdravím. :)
28.4 som spravil prvý krát objednávku v hodnote 239,40 €, len som to platil cez paypal.
Stav objednávky na SD mi ukazuje zrušená, a v paypal mám Payment status Pending.

Tak by som sa chcel opýtať čo s tým robiť, sorry že otravujem len som s toho nejako mimo :D

Dík za odpoveď :)
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Cau borci chcem sa spytat.. uz 2 tyzdne cakam na zasielku su tam aj nejake predobiednane veci ale ako si teraz pozeram objednavku a tracking tak pri jednej mikine mam temporarily out of stock a status canceled? To znamena ze tato mikina mi nepride? Ako to bude s peniazmi ? Pri objednavke mi peniaze strhlo no teraz ako to uz je odoslane mi sms o vrateni penazi neprisla.Ako to bude? Dakujem

//autoeditácia príspevku (04 Máj 2013, 19:44)
Dear Sir/Madam,

Thank you for your query,
Unfortunately we do not have any stock left of the product, which is why they were cancelled from your order. You should have received an email informing you of this but if you didn't I apologise for any inconvenience this may have caused.

Our website is updated on a regular basis and all items advertised online are in stock at the time of an update. Unfortunately on very rare occasions where we have small quantities of a particular item, orders placed between updates may exceed the quantity of items we have available. In such circumstances we will allocate goods to the customers who ordered the items first.

You have not been charged for any items that have been cancelled and any authorisations for payment made at the time of placing the order will automatically be cleared by your bank. This process will take up to 5 days depending on your banks procedures.

Please accept our apologies for any inconvenience caused.

Kind regards,
Customer Services

▶ Zobraziť citovaný text
Click here to report this email as spam.

Spravne som pochopil ze veci ziskali ti ktori objednali skor a celu zasielku mi zrusili? Wtf ale peniaze som na ucte uz mal bez toho aby mi prisla sms o zmene na ucte
DulceMaria993
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DulceMaria993 »

hojko napísal:DulceMaria993: A ako sa da sudit cez Paypal???
logika tebe nic nehovori ???? jednoducho predlozis na sude dokaz o pladbe a mozes tak vyhrat sud aj love :lol: ..... a teda dufam ze tvoja Anglictina je na dobrej urovni a pravida mas precitane na paypale ???? ked ne daco ti asi uslo ...... paypal moze sluzit aj ako dokazovy material na sude ..... !!!! .... :idea:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

hojko napísal:DulceMaria993: A ako sa da sudit cez Paypal???
on asi myslel to, že keď platíš na ebay niečo cez paypal, tak je tam tá "customer policy" alebo ako sa to volá, nechce sa mi otvárať ebay, ktorá rieši spory a v 99% je na strane zákazníka a vráti peniaze za tovar..podľa mojich skúseností číňania si tak zakladajú na feedbacku, že radšej vrátia peniaze aj bez toho...raz mi dlho nechodila jedna vec tak som mu asi po mesiaci a pol napísal, že nič neprišlo...spýtal sa či chcem vrátiť peniaze alebo má poslať nový tovar, ja som chcel refund a asi o týždeň na to tá vec prišla :D
DulceMaria993 napísal:Ahoj Ludia kto ma s paypalom problem kludne mi napiste lebo ja platim vsade paypalom uplne vsade na internete kde sa to da a je nabezpecnejsi ked sa nieco stane dasa aj sudit cez paypal ... ja som nikdy nemala problem z paypal jeto blbost ze su problemi poznam mnoho ludi co nim platia a ziadne problemi prave ze je spolahlivy a bezpecnejsi ako kreditka ! nikto koho poznam nema problem z paypal ani v SR ani EU a dokonca ani USA ale tu na tomto fore je velka zahada bermudskeho trojuholnika z paypalom ze stale daco sa blokuje to ne paypal vam blokuje ale banka chodte za svojim ochrancom penazi co vam vybavil ucet dajte si jedno sedenie v banke porozpravajte co mate na srdci a na jazyku a vsetko sa da tak ze to ne paypal ale Banka .. ja som tak bola v Banke sa minule pytat ked tu citam jake blbosti vypisujete .... :smt033
tak to asi poznáš málo ľudí...ale keď ti bloknú 2000€, alebo poznám človeka čo mu blokli 8000€, kvôli tomu, že nevedeli pôvod tých peňazí a zisťovali za čo to boli peniaze... po roku a pol dopisovania s paypalom, telefonovania a overovania totožnosti a preukazovania pôvodu peňazí (za aké služby) ich uvoľnili, takže to je bezpečné v rámci možností ale väčšie peniaze tam nikdy viac :smt006
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

henten problem osm uz vyriesil.. pisal som im nic nepride ale maju v tom bordel, lebo jeden mi napisal ze pride a ked som sa pytal ako to mam platit ked mi vratili prachy napisali ze sa ospravedlnuju a nic nepride.. tak som spravil druhu objednavku ale aj na tu cakam uz cez 11 dni.. WTF
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

Vela ludi si mysli ze na sportsdirecte predavaju original znacky. Tak tu na to upozornujem ze to tak nie je. Viac ludi mi o tej stranke hovorilo aka je dobra a ake lacne veci tam su. No pri viacerich veciach je tam priamo napisane ze je to oblecenie s logom (nie znacky ale s logom) adidas ....... doplnte lubovolnu znacku.
Cize pozor na to kto si myslite ze nakupujete kvalitne.
Pre tych co si myslite ze to si taka velka obchodna siet nemoze dovolit, tak moze. Lebo to predavaju legalne. Nejaka firma si zapkati aby mohla pouzivat logo napriklad adidas a sije taketo veci a tie potom predava. To je vsetko co som tu chcel.
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Peter00 napísal:Vela ludi si mysli ze na sportsdirecte predavaju original znacky. Tak tu na to upozornujem ze to tak nie je. Viac ludi mi o tej stranke hovorilo aka je dobra a ake lacne veci tam su. No pri viacerich veciach je tam priamo napisane ze je to oblecenie s logom (nie znacky ale s logom) adidas ....... doplnte lubovolnu znacku.
Cize pozor na to kto si myslite ze nakupujete kvalitne.
Pre tych co si myslite ze to si taka velka obchodna siet nemoze dovolit, tak moze. Lebo to predavaju legalne. Nejaka firma si zapkati aby mohla pouzivat logo napriklad adidas a sije taketo veci a tie potom predava. To je vsetko co som tu chcel.
A to si kde na toto prišiel??! :idea: :lol: Pošli mi odkaz aspoň na jeden taký tovar, kde je to napísané a možno ti uverím.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

Staci si otvorit dotycnu stranku :d
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

tento tyzden mi prisli veci.. quiksilver tricko /vyzera byt origos, kvalita potlace aj latky je zhodna s trickami, ktore mam zo sk8 shopov/ je trochu spinave na pleciach a v predu je taka mensia ciarocka od pera, ale to sa vypere.. inak su ostatne veci v poriadku /neviem ci origos a je mi to jedno, kvalitou vyzeraju byt fajn/ a za tych par korun sa to fakt oplatilo..

inak asi sa to tu uz preberalo, ale nechce sa mi lustrovat tych 45 stran.. pripadna reklamacia sa da riesit aj v bratislavskej pobocke /otaznik/ - odisli mi oba shifty na klavesniciach...
Napísať odpoveď