Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
DonAndres
Light Star
Light Star

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa DonAndres »

Naposledy som videl Rómea a Júliu, ale to sa vážne neráta. :D

Určite parádny film je : http://www.csfd.cz/film/8411-obvykli-podezreli/
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

Four Lions (2010) - z vaznej veci natocili prcu, vtipne hlasky, da sa zabavit na filme 7/10
Spoiler
a zrovna dnes ked som to dopozeral o par hodin na to som sa dozvedel ze prave v reale j*bla bomba na maratone
/edit 28.4

DJANGO Unchained (2012) - Waltz to cele tahal ako pan, zaujimavy film, dobra hudba 7,5/10

DREDD (2012) - prehnane hodnotenia, nesadne to kazdemu ajked to neni spatne ale cakal som viac ani to 3d ma nenadchlo 6/10

Jack Reacher (2012) - film nezaujal skor mna sklamal 4/10

Chasing Mavericks (2012) - Butlera moc nemusim ale toto mu sadlo ako prdel na hrniec 7,5/10

Gangster Squad (2013) - ma to pomerne rychly spad, necele 2hod mi pridu trochu malo na takyto film, este by to chcelo 30min inak fajn gangsterovka 7,5/10
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

Curfew / Sophia a Richie (2012) 20minutova drama s perfektnou muzikou! 5/5
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Evil Dead | 5/10
Pomerne slušný nápad premenený nie tak veľkolepo, ako by mohol byť. Keď som tak sledoval konanie niektorých postáv, ktoré nemalo ani hlavu, ani pätu, tak mi bolo skôr do smiechu ako keby som sa mal báť. Dosť nereálne nastavený prah bolesti u niektorých postáv ani nekomentujem. Ja mám horory ako takú príjemnú oddychovku, ale toto bol jeden z tých slabších.
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

The Host http://www.csfd.cz/film/268022-hostitel/ : Áno, ja viem, napísala to Meyer. A čo? Musím povedať, že je to 19872693 krát lepšie než tvajlajt, to isté platí o knihe. Veľmi dobre sfilmované, akurát herečka čo hrala hlavnú postavu sa mi tam nehodila. 8/10

btw. videl už niekto Oblivion? Oplatí sa ísť na to do kina?
CHV4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa CHV4 »

Identity Thief (2013) - v poslednej dobe som nenatrafil na žiadnu dobrú komédiu, táto sa mi aj celkom páčila.
Ale v tomto roku nás čakajú celkom zaujímavé tituly , oplatí sa čakať.
hd_
King
King

No Country for Old Men | 8/10
Včerajší večer som si spravil taký chill a tento film mi len dotvoril super atmosféru. Skvelé herecké obsadenie, veľmi slušná zápletka a netradičný záver. Odporúčam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Stand Up Guys - komedia o starych gangstroch s Al Pacinom, ktory je stale super 10/10
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Django Unchained - bál som sa že trojhodinovka, ale príjemne ma to prekvapilo. Trochu naivné a masakroidné ku koncu, ale ináč filmu nie je čo vytknúť. Kto má rád post-westernové obdobie, a industriálnu revolúciu v začiatkoch, otrokársky systém a truhlíka nemeckého bývalého zubára, tak je tento film pre Vás to pravé orechové :) 8/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Lovci Hlav skvely film 9/10 :wink:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

J Edgar - Ako historicke zhrnutie pekne, ako film (pod)priemer. Cely cas som sa citil, ako keby som pozeral dokument na Discovery...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Jack Reacher - http://www.csfd.cz/film/299673-jack-rea ... i-vystrel/ - Cruisa mam rad, tento film sa mi velmi pacil, po dlhsej dobe celkom uveritelny akcak, ale je tam uz vidiet ze je trosku starsi, ale stale mu to sedi :)

Chasing Mavericks - http://www.csfd.cz/film/308674-na-divoke-vlne/ - Butlerovi rola sadla, tieto sportove dramy celkom mozem, rozhodne sa oplati pozriet + Abigail Spencer zo Suits o.O

Gangster Squad - http://www.csfd.cz/film/297994-gangster ... vci-mafie/ - Po roznych nazoroch na ten film som to nepozeral s nejakym obrovskym ocakavanim, no film ani neprekvapil a ani nesklama btw. to ten Gosling ma v kazdom filme taky "teply" hlasok? Drive som videl, ale tam povedal pol slova
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

http://www.csfd.cz/film/253024-temple-grandinova/
Film natoceny na skutocnej udalosti a Claire Danes tu predviedla neskutocny vykon.
"Nature is cruel, but we don't have to be." Nebojovala proti zabijaniu dobytka. Ala za dostojny odchod zo sveta, bez zbytocneho strachu a bolesti.
pre mna jednoznacnych 10/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Včera som si pozrel film Sanctum
Film je podla skutocnej udalosti v spolupraci s Cameronom a je to taka ta zaujimava jednohubka.
Skutocne film nezaujme nejak extra, ale je natoceny takym tym sposobom ze vas aj celkom zaujima co sa stane (i ked pre niekoho bude rozhodne predvidatelny) a nenudi.
Ako hovorim. Jednodhubka.
Neviem ho ciselne ohodnotit :)
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Tak nakoniec som to riskla a išla do kina na Oblivion/Nevedomí http://www.csfd.cz/film/282846-nevedomi/ a veru sa aj oplatilo. Tomovi Cruisovi sa presne hodí takýto typ postavy/charakteru. Akcia bola super, ku koncu už trošku predvídateľné. Ale inak pekné sci-fi 8/10
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

práve som sa vrátil z kina

Scary movie 5 6/10 . Niektoré scény super ale celkovo to bolo menej vtipné ako predchádzajúce diely. Vadil mi rozprávač (aj keď ho bolo minimum)
hd_
King
King

Sanctum | 7/10
Celkom rozporuplný film, čo sa hodnotení týka. Niektorí takéto vecia nemusia, no na mňa ten film celkom zapôsobil. Možno aj preto, že som nevidel veľa filmov z podmorského prostredia, resp. prostredia jaskýň a bohom zabudnutých oblastí. Celkom fajn vyplnenie večera, aj herecké obsadenie mi sadlo, takže hodnotím pozitívne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je zaujimave citat hodnotenia nejaskyniarov :D ja som sa na Sanctum pozeral kritickym okom a zaciatok vyzeral ako prvy kvalitne spraveny jaskyniarsky film, no potom sa aj toto zvrhlo do megakraviny. ako do teraz vsetky hrane filmy o jaskynaich a jaskyniaroch
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Iron Man 3

Povedal by som, že o kvapku horšie ako jednotka, ale zase oveľa lepšie ako dvojka. Na prvý, a aj na druhý pohľad je to podstatne serióznejší film ako druhý diel - a toto je určite pozitívum. Tento film má všetko, akciu, perfektné CGI, americké náhody a predvídateľnosť, perfektný humor Tonyho Starka a aj ďalších hlavných postáv a vyše dvojhodinovú stopáž, ktorá ubehne ako voda. Oproti dvojke podarenejší námet, a celkovo väčšia megnetickosť pozerania. Čo mi prekážalo je až prehnane malá spojitosť s Avengers a ďalšími univerzami, až na zopár viet, ako keby na ostatných úplne zabudli a vytratili sa.

PS: "Blue" úvodných titulkoch bolo neskutočné prekvapenie!
PS2: Je to od MARVEL-u, takže sa nedajte odradiť a prečkajte titulky. Ako vždy je tam scéna navyše. Zase som bol na premiére, a z plnej sály nás tam ostalo 5.

8.5/10

A Haunted House

Mnoho ľudí odradzovalo Scary Movie 5, najmä kvôli obsadeniu, a Haunted House nazývali "the real Scary Movie 5". Sú tma určité spojitosti s pôvodnými Scary Movie. Či už hlavný hrdina, alebo scenár. Avšak, až na pár minút a oslova pár vtipných scén je to skoro až taká nuda, ako celé Paranormal Activity. A to už je niečo, pretože väčšia nuda ako Paranormal Activity snáď ani nie je. Celé je to založené na fekálnom humore, ktorý býva vtipný, ak sa nepreháňa. Viem, že takýto humor bol aj v pôvodných Scary Movie, ale bol to len zlomok toho ostatného. Ja som sa skoro celú stopáž nudil, a teraz čakám, kým vylezie Scary Movie 5, a pevne verím, že to bude aspoň o niečo lepšie.

4/10
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Iron man 3 - čakal som temný film na štýl posledného Batmana , podľa trailerov to tak aj vyzeralo , no dostal som akčnú komédiu a dlho som sa nevedel spamätať z toho a nevedel som čo si myslieť :D Veci ktoré mi vadili a dám ich radšej do Spoileru
Spoiler
1. Nebolo to podľa komiksu Extremis - tešil som sa ako dostane naprdel a ako ho daju dokopy a pichnú mú Extremis a bude môcť ovládať oblek len myšlienkami - to vlastne zostalo ale inak spravené 2. Obleky boli ako z papieru , hneď sa ničili , až by som povedal že to trochu prehnali pretože boli ako keby bezmocné 3.Ten koniec ako mu odoperovali elektomagnet z hrude mi prišiel ako prznenie Iron mana :D
Inak sa mi páčilo že sa zamerali na Tonyho a jeho démonov a problémy , hlášky boli super a celkovo Mandarin ma prekvapil :D
Neviem to ohodnotiť číslami - čakal som úplne iný film a preto mám po prvom pozretí zmiešané pocity
Napísať odpoveď