Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Mne by sa páčilo viac navigovanie so zapnutou kamerou, že nemusíš mať žiadne mapy v mobile, ani ťahať z netu, len by to proste vykreslovalo klasicky trasu do toho obrazu čo práve sníma...
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Aj taká aplikácia existuje. Volá sa Route 66.
Mapy tam samozrejme mať musíš aby ťa nejakým spôsobom vedel navigovať.
Raz som to skúšal, no žeby to malo nejaké väčšie využitie sa moc povedať nedá.
Neskúšal som to v meste, takže neviem, či naviguje aj v pruhoch a podobne.
Mapy tam samozrejme mať musíš aby ťa nejakým spôsobom vedel navigovať.
Raz som to skúšal, no žeby to malo nejaké väčšie využitie sa moc povedať nedá.
Neskúšal som to v meste, takže neviem, či naviguje aj v pruhoch a podobne.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
u mňa určite nesmú chýbať tieto:
Adobe Reader
alza.sk
AnTuTu Benchmark
ES File manager
Europa 2
Radio Expres
Facebook
Gmail
Google Keep
Google Googles
imhd.sk
Instagram
Maps
Prekladač Google
Shazam
Speedtest.net
SME.sk
street view on google maps
TeamViewer
TV Program
Wikipedia
Youtube
CSFD.cz
Battery Calibration
Superuser
Openoffice
Adobe Reader
alza.sk
AnTuTu Benchmark
ES File manager
Europa 2
Radio Expres
Gmail
Google Keep
Google Googles
imhd.sk
Maps
Prekladač Google
Shazam
Speedtest.net
SME.sk
street view on google maps
TeamViewer
TV Program
Wikipedia
Youtube
CSFD.cz
Battery Calibration
Superuser
Openoffice
Lubenečko napísal:Tam išlo skôr o to, že to bude ako FlipBoard (s rozdielom, že to máš na lock-screene)... teda ukazuje príspevky z tvojich lajknutých skupín.
Mimochodom ... teraz naozaj neviem, či som to niekde čítal, alebo sa mi to snívalo. Nemá byť (alebo nie je) Google navigácia využívajúca Street View ?
Koli tomuto som to testoval aj ja. Cital som, ze pred cielom prepne na streetview, no u mna nula bodov, v nastaveniach som nic nenasiel..
-
Fabo
Hardcore addict
Prepne to automaticky. Prídeš do cieľa, zahlási ti to že si tam kde si chcel, a otvorí to streetview.
Navigácia je ale taká, neviem, núdzovka... Keby sa dalo aspoň navigovať po trase importovanej z Maps... Ja napríklad každé ráno jazdím trať trasu typu A>B>C a absolútne to nezvláda odnavigovať inak ako z A do B a potom z B do C.
Navigácia je ale taká, neviem, núdzovka... Keby sa dalo aspoň navigovať po trase importovanej z Maps... Ja napríklad každé ráno jazdím trať trasu typu A>B>C a absolútne to nezvláda odnavigovať inak ako z A do B a potom z B do C.
Zdravím, už dlhšie hľadám hru, niečo podobne ako GTA, no nič sa mi nedarí nájsť... Kamarat mal raz takú hru ale na iPhone a niečo take by som hľadal na android... K + istá
minik460, viem presne ktorú hru myslíš, no neviem jej názov už. Ale skús napr toto
http://www.androidgamesroom.com/stand-a ... /87789.htm
-
MichalkoOo
Zablokovaný
gangster rio
Tak stiahol som si to a ked spustim hru, tak mi napíše succesfully dowloaed, click OK to play, a ked ked stlacim OK, tak naskoči čierna obrazovka a hra sa vypne...Lubenečko napísal:minik460, viem presne ktorú hru myslíš, no neviem jej názov už. Ale skús napr toto![]()
Skús teda ešte iný zdroj pohľadať, ja som si to kúpil priamo na markete. Hra má cca 2GB.
tak aj ja by som si to zakupil, ale neviem ci to je presne ta hra ktoru som hladal a uz vobec sa mi nechce tahat 5 € a 2 GB k tomu (možno) zbytocne...inak na tom linku co si mi poslal, tak tam staci dat to co pise Free Download? alebo potom treba dat aj to co je uplne dole
Kód: Vybrať všetko
Games features: data packet(833M):→Click here to download the data packet←<-
PhYs0c
King
Ako by ste riešili toto?:
Mám asi 10 stránok, na každú zvlášť email. Tak som si vytvoril nový gmail účet (B), kam som si dal presmerovať všetky maily do jednej schránky, nech sa nemusím 300 krát za deň prihlasovať na každý mail zvlášť.
Nejaký widget alebo klienta pre android som nenašiel, tak som si teda stiahol gmail aplikáciu, lenže v nej je gmail účet (A), ktorý používam pre Google Play a mám v ňom nejaké staré ale nepodstatné kontakty. Tak by som chcel do aplikácie pridať účet B, dá sa to nejako? prípadne do google play pridať účet B a stiahnuť z toho mailu gmail aplikáciu ?
Any solution?
Mám asi 10 stránok, na každú zvlášť email. Tak som si vytvoril nový gmail účet (B), kam som si dal presmerovať všetky maily do jednej schránky, nech sa nemusím 300 krát za deň prihlasovať na každý mail zvlášť.
Nejaký widget alebo klienta pre android som nenašiel, tak som si teda stiahol gmail aplikáciu, lenže v nej je gmail účet (A), ktorý používam pre Google Play a mám v ňom nejaké staré ale nepodstatné kontakty. Tak by som chcel do aplikácie pridať účet B, dá sa to nejako? prípadne do google play pridať účet B a stiahnuť z toho mailu gmail aplikáciu ?
Any solution?
-
audiotrack
VIP
veď úplne základný mail klient v androide dokáže spravovať viac scrhánok súčasne a zobrazovať kombinovaný prehľad (všetky maily spolu a farebne rozlíšené podľa toho ku ktorej adrese patria). Vie to starý android 2.3 (mám to na mobile) aj nový android 4.1 (na tablete). Tak neviem prečo to takto komplikuješ. Dokonca si môžeš hodiť widget na plochu a bude ti ukazovať nové správy bez akéhokoľvek spúšťania emailového klientu
-
PhYs0c
King
Nenapadlo mi, že by to vedel defaultný klient..len tam nejako neviem pridať nový mail
-
audiotrack
VIP
akú máš verziu androidu?
-
PhYs0c
King
4.1.2
len pre istotu, či sa bavíme o tom istom...je to taká biela obálka s červeným údenáčom v strede?
len pre istotu, či sa bavíme o tom istom...je to taká biela obálka s červeným údenáčom v strede?
-
audiotrack
VIP
https://support.gearhost.com/KB/a1073/c ... dwich.aspx
je to taká ikona ako na linku ktorý ti posielam, prvý obrázok vedľa "Account setup". Čiže biela obálka z ktorej trčí žltá "správa" so zavináčom
(ale ak máš nejakú vlastnú tému či zmenený launcher, je možné, že bude aj ikonka iná)
je to taká ikona ako na linku ktorý ti posielam, prvý obrázok vedľa "Account setup". Čiže biela obálka z ktorej trčí žltá "správa" so zavináčom
(ale ak máš nejakú vlastnú tému či zmenený launcher, je možné, že bude aj ikonka iná)
-
PhYs0c
King
zrejme je to "ten istý" len iná ikona, je to jediný ktorý tam mám a je tam už od prvého spustenia..problém je, že sa nijako k nastaveniam (v aplikácii) neviem dostať, proste ho zapnem a mám v ňom predvolenú starú emailovú adresu (tú ktorú mám na play) je možné že som ju tam nastavil keď som ho spustil prvýkrát...ten widget je super, presne to som potreboval...dá sa to niekde inde nastaviť než priamo v aplikácii ?
-
audiotrack
VIP
sprav screen tej aplikácie keď ju spustíš (volume down spolu s power on buttonom) a pošli. Lebo bežne v nej je tlačítko že nový účet (tuším je to nejaká obálka a plusko? nepamätám presne a mám tu iba mobil so starou verziou kde sa to dávalo cez kontextové tlačítko)
-
PhYs0c
King
hentak mi nejde robiť screeny, neviem prečo..robím ich momentálne stylusom ale je to nepraktické..mám niekde tú funkciu vypnutú?