ahojte! som pocitacovy antitalent! velakrat mi nejaka malickost na pc nejde a ked si s tym neviem rady, tak ma to hneva! a castokrat aj google mi nepomoze, tak som dnes natrafil na toto forum a rozhodol sa, ze sa tu zaregistrujem a so svojimi problemami sa vam zverim, a zaroven budem dufat, ze mi pomozete!
takze zacnem s aktualnym problemom, kedze kopu tych starych som uz aj pozabudal... ale ved ja si spomeniem...
stlacim sucasne sipku doprava a hore a zaroven space... a funguje! stlacim sucasne sipku DOLAVA a hore a zaroven space... a ozve sa iba taky tlmeny píp, ale nezareaguje! totizto prave som si nainstaloval nhlku, a chcem puk nahrat dolava hore, a ono to len pipne a nic sa nestane... takze z tohto dovodu ak utocim zdola nahor, tak utocim vzdy z lavej strany, aby som potom mohol kriznu prihravku uskutocnit... ale tak chcel by som uz teda aj ten rebus s klavesami vyriesit...
takze tolko zhruba, prosim vas skuste mi niekto s tym pomoct, budem vam moc povdacny.
inak mam lenovo e530, windows 7, vsetko legalne... teda okrem tej nhlky...
nefunguje sucasne stlacenie niektorych viacerych klaves
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nefunguje sucasne stlacenie niektorych viacerych klaves
ak zmenis klavesnicu tiez mas problem ?..
-
Grim
Darca
...chyba bude v klávesnici...pri súčasnom stalčení týchto kláves dochádza ku konfliktu a PC potom nie je schopný zistiť, aká kombinácia kláves bola stlačená...majú to tak všetky tieto kancelárske lacné lkávesnice, vrátane tej mojej...riešením je kúpiť si profesionálnu hráčsku klávesnicu...
-
hrban
Addict
myslím, že by mohlo pomôcť zmena kláves, skús namiesto šípok si nastaviť W,A,S,D
-
seproalfax
Amateur
Jednoducho si to skus len otestovať požičaj si klavesnicu od kamarat ak ti to stale nebude pracovať spravne može to byť chyba ako u mna ja ked som mal zapratane usb porty všetkym možnym + usb hub tak my klavesnica blbla takto isto .