nefunguje sucasne stlacenie niektorych viacerych klaves

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Miro0
Novice
Novice

nefunguje sucasne stlacenie niektorych viacerych klaves

Príspevok od používateľa Miro0 »

ahojte! som pocitacovy antitalent! velakrat mi nejaka malickost na pc nejde a ked si s tym neviem rady, tak ma to hneva! a castokrat aj google mi nepomoze, tak som dnes natrafil na toto forum a rozhodol sa, ze sa tu zaregistrujem a so svojimi problemami sa vam zverim, a zaroven budem dufat, ze mi pomozete!

takze zacnem s aktualnym problemom, kedze kopu tych starych som uz aj pozabudal... ale ved ja si spomeniem...

stlacim sucasne sipku doprava a hore a zaroven space... a funguje! stlacim sucasne sipku DOLAVA a hore a zaroven space... a ozve sa iba taky tlmeny píp, ale nezareaguje! totizto prave som si nainstaloval nhlku, a chcem puk nahrat dolava hore, a ono to len pipne a nic sa nestane... takze z tohto dovodu ak utocim zdola nahor, tak utocim vzdy z lavej strany, aby som potom mohol kriznu prihravku uskutocnit... ale tak chcel by som uz teda aj ten rebus s klavesami vyriesit...

takze tolko zhruba, prosim vas skuste mi niekto s tym pomoct, budem vam moc povdacny.

inak mam lenovo e530, windows 7, vsetko legalne... teda okrem tej nhlky...
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nefunguje sucasne stlacenie niektorych viacerych klaves

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

ak zmenis klavesnicu tiez mas problem ?..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...chyba bude v klávesnici...pri súčasnom stalčení týchto kláves dochádza ku konfliktu a PC potom nie je schopný zistiť, aká kombinácia kláves bola stlačená...majú to tak všetky tieto kancelárske lacné lkávesnice, vrátane tej mojej...riešením je kúpiť si profesionálnu hráčsku klávesnicu...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

myslím, že by mohlo pomôcť zmena kláves, skús namiesto šípok si nastaviť W,A,S,D
seproalfax
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa seproalfax »

Jednoducho si to skus len otestovať požičaj si klavesnicu od kamarat ak ti to stale nebude pracovať spravne može to byť chyba ako u mna ja ked som mal zapratane usb porty všetkym možnym + usb hub tak my klavesnica blbla takto isto .
Napísať odpoveď